Jöhet árvíz, választás vagy eláraszthatják az országot a menekültek, a kormánypárti politikusok mindig ott vannak a híradókban, Orbán Viktort két és félszer többet látni a hírműsorokban, mint bármelyik másik politikust. A Tv2 látványosan megszerette a kormányt, miután Andy Vajna megvásárolta, a HírTv viszont látványosan kerülni kezdte, miután Simicska összebalhézott Orbánnal. A Jobbikot pedig nem az RTL Klubon kell keresni.

Forrás: Abcúg
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Állj ki nyilvános vitára te patkány ne a nyalógép médiáknál járjon a pofád !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Állj ki nyilvános vitára te patkány ne a nyalógép médiáknál járjon a pofád !
nezelodo
Már én is azt hittem, azt akarják lenyomni a torkunkon, hogy a TV vitákban veri az ellenséget, miközben, ahogy az ő köreikben szokás, csak bandában olyan bátor.
Az emlékezetes Fletóval megesett TV vitájakor, ami stúdió felmosásába torkollott, már már megsajnáltam. Ezért a kárba veszett együttérzésemért nem győzök azóta az áldozataitól képletesen és valóságosan bocsánatot kérni.
lenn
Azt tudtad, te magyar süldő paraszt (aki világmegváltó politikusnak álmodja magát), hogyha elvégzed az agykonrollt, és az ÖSSZES kommunikációs iskolát, attól még bárhogy is kozmetikázod, a hazugság hazugság marad, és nem lesz igazság belőle?
Ez azért meg van neked, orbán?

Ezt tanították neked - mondjuk erkölcstanon, vagy hitoktatáson?
Ja, neked ez még nem volt kötelező.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/28/viktor-azt-uzeni-a-mari-hogy-feltetlen-menj-el-orvoshoz/
Drága barátom, Viktor!
Láttunk a múltkor a tévében, amikor az ünnepségen neked kellett szónokolnod. Te, Viktor
barátom! Tudod, hogy nem szokásom nekem beleszólni mások dolgába. Mindenki úgy éli az
életét, ahogy akarja, senkinek semmi köze hozzá. Most se azért írom ezt a levelet, mert bele
akarok pofázni az életedbe, hanem mert régi cimborák vagyunk, annak idején együtt
hajkurásztuk a libákat. Meg a tyúkokat. Meg aztán az asszony is sipákol a fülembe, hogy feltétlenül írjak neked, mert azért ő is aggódik érted. Mondta ő rögtön, amikor elkezdtél beszélni, vagyis hát ordítani, mint akinek becsípte a tökét a cippzár. Hogy ő ilyet már látott egyszer. A tavalyelőtt nyáron – akkor még nem voltunk kilépve belőled – bezárták itt az utolsó üzemet. Vagyis már előtte bezárták, csak még volt éjjeliőr, hogy el ne lopja valaki az őrbódét, mert más ott már nem maradt, ami ért volna egy fületlen gombot. De aztán felmondtak az éjjeliőrnek, a Zsoltnak. Az meg – vagy azért, mert nagyon beleélte magát az őrködésbe, vagy mert addig sem volt ki mind a négy kereke – teljesen megbuggyant. Ugyanilyen rekedt hangon handabandázott – meg ne sértődj, de még a szeme is pont úgy vérben
forgott, mint neked – és azt képzelte, hogy ő egy ló. Vagyis paripa, mert így mondta. Levetkőzött tiszta meztelenre és le­fel nyargalászott az utcán. Hívtunk mi hozzá mentőt abban a percben, de a mentős azt mondta, sok ilyen van, azokat se tudják hová tenni. Amúgy nem veszélyes senkire a Zsolti, úgyhogy ők nem viszik be a kórházba. Igenám, csakhát a fehérnép sivalkodott, amikor a Zsolti odáig fajult, hogy a farkával akarta hajtani a legyeket, úgyhogy ki kellett találni valamit. Ez jutott az eszébe a Marinak, amikor meglátott téged a tévében. Azt üzeni, hogy feltétlen menj el orvoshoz, téged biztosan nem küldenek el. Mégiscsak nagy ember vagy.
quadrocopter
A kajmán szinházba is csak azért fordul meg időnként mert azt hiszi, a taps neki jár!
lenn
www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts

Tanulj meg ellenállni.
Új világ.
Új fajta ellenállás.

Tanulj az Írektől.
Bírom az íreket.
A szívemben én is ír vagyok...
Ezért vagyok mindenre képes!
lenn
Amikor megtörténik, az csúnya lesz.
Az írek így nyomják - csúnyán.

Szeretem az íreket, és ők is szeretnek engem..
Én és az írek...
papa.49
,,Sok beszédnek, sok az alja,, ez is igaz közmondás...Hiába beszél mert csak baromságokat szajkózz!!!
Perwool
@papa.49: "Sok beszédnek," Nem beszél ez, makogva olvas!

Orbán évek óta nem ad interjút független vagy baloldali médiumnak.
Az udvari médiában nem zaklatják kemény kérdésekkel, így csak a rendezvényeken próbálkozhat a sajtó, hogy egy-egy kérdést odakiáltson a testőrei gyűrűjében haladó kormányfőnek. Orbán ilyenkor úgy tesz, mintha nem hallaná neki szóló kérdéseket. Hű szolgája, Havasi Bertalan pedig megpróbál az újságírók és Orbán közé állni és mindig bemond valami indokot, hogy miért nincs Orbánnak tíz másodperce válaszolni.
papa.49
@Perwool: Azt tudom, hogy papír nélkül neki nem megy, pedig én úgy tudom az értelmes ember bármiről tud véleményt alkotni, de mikor őt kérdezik az értelmes ember az szemben áll vele!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.