A képet csütörtökön osztották meg Facebookon – szúrta ki a vezess.hu. A feltöltő állítása szerint az Üllő út 130-nál történt a mérés, és mikor elkezdett fotózni, a rendőr kérdőre vonta, hogy “Maga miért fotózgat itt?”.

Sunyi módszerrel mérik a sebességet Budapesten – fotó

Sokan kiakadtak a kép láttán, ugyanis a rendőrség folyamatosan azt kommunikálja, hogy – bár semmilyen szabály nem tiltja - lehetőleg csak jól látható helyeken végeznek ilyen tevékenységet.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
@papa.49: 8:37.
A 442-ről, ha Bpest felé fordulsz a besoroló út szlalompálya! Hetekig forgalom korlátozás volt, mert beépítették az említett szakasz után 50 méterre a súlymérőt az útba. De előtte már nem tudták az aszfaltot megcsinálni!!! De ez egy igazi "gyöngyszem!!!"
videk.ma/2017/02/09/31697/
qxy
az biztos hogy kurva egy szabályok vannak . Az autópályán, régebben kapuk voltak ugye és ott kellett fizetni. én már akkor kint éltem és dolgoztam . jöttünk haza, el fogadták az Eurót, de,,?? csak papírt az aprót nem. és a legalacsonyabb árfolyamon adtak vissza forintba.Az meg egy ötvenes, vagy százasnál kissé szar ugye? Amikor reklamáltam , azt mondták, az apró azért nem jó mert ," NEMEURÓÓÓÓ" akkor én kiszálltam és le basztam őket hogy bent sincs az euró de már gyalázzák is? Tudja mit kapott a Magyar boltos ha a fillért nem fogadta el? tudja mi az a forint gyalázás? Ki maga és ki a főnöke? és ki az a barom aki kinevezte? Najött egy Madár fejű Lajcsika aki büszkén kijelentette hogy Ééén vagyok a főőőnök. Végig néztem, lentről felfelé,( vagy öt másodperc, mert akkora állat volt) és azt mondtam. Ja, értem. meg veregedtem a vállát és ott hagytam őket. Kurva szabályok, kurva törvények és kurva emberek akiknek meg minden szabad.
Dizel
@Perwool: A keleti országrész tragikus, a Tiszán megjelölt kompos átkelőhelyek szánalmasak. Botrány az egész. A terelővonalak meg egyenesen felháborítóak. A legjobb az, amikor megváltoztatják a nyomvonalat, és a régi terelő- és záróvonalakat lefestik feketére, az újak meg értelemszerűen újak. Na most esőben és szembe sütő nap esetén teljesen egyformán csillog az összes. Olyan, mint a pályaudvarok előtt a rendező vágányok. Közlekeggyéköcccsőőőőőg! Aztán majd megbüntetünk, mert ámokfutó módjára átlépted a sebességhatárt 18 km/h-val ott, ahol egyébként meg kellene engedni a 20-szal többet. Kéne már egy új stadion valahova!
Dizel
@qxy: Azért a kukás manőveredet szívesen végignéztem volna.
Designer
Ejnye-bejnye! Kerékpáros a járdán!!!
qxy
@Dizel: Az sem volt semmi amikor még a városban nem kellett kismotorra bukósisak és Szegeden a lámpánál, babettával állok a pirosnál, mellettem a nagy rendőr kocsi, ( nyár) benne két suhanc meg egy suhancka, és kiszól at egyik suhanc.- hé öcsi. nem kellene fel tenni a bukósisakot? kb. harminc évvel fiatalabb volt a rend őre. és gúnyosan mosolygott és a suhanckára nézett. Én meg. ,- Neked sem ártana bekapcsolni az övet köcsög. vagy így jobban teccel a csajodnak barom arc?
Egyböl kinyílt a szeme, Húzodjon már le de nagyon gyorsan. .- Én meg, épp mondani akartam mert azért mert te rendőr vagy nem beszélhetsz így egy más szabályosan közlekedővel te és aki nem tartja be a szabályokat és én kérem az igazolványotokat és szeretném ha a parancsnokságon egy óra múlva ott legyetek mivel én jelentelek fel benneteket " Öcsi"akkor most be lehet szállni, be kapcsolni az övet, és irány a nagy körút. Nem tudták hogy horgásztársak vagyunk a nagy főnökkel, és kurvára lebaszattam őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.