Bayer Zsolt, aki jelenleg a Magyar Idők publicistája, nem állta meg, hogy ne reagáljon Kiss Tibi versére, amelyet Veiszer Alinda műsorában mondott el a HírTV-n a Quimby frontembere. Bayer blogján írt egy két sorost:

ÉRZELGŐS, MÁR-MÁR SZENTIMENTÁLIS VÁLASZ VERSIKE KISS TIBINEK

Te felülsz az álmok foltos indián lovára,

és ellovagolsz hamar a k*rva anyádba.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
nemzeti mélymagyar életérzés... bajer "úr" mint nemzeti bohóc hozza a formáját--- amúgy arra érdemtelen, h a seggét kinyalja
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Aki Én: Kapaszkodj erosen abba, ami a kozeledben van: TANARI diplomaja van neki, amivel meg tanitott is, a solymari altalanos iskolaban peldaul a sajat kishugat, Fruzsinat. Egyebkent Solymaron nevelkedett, az apja Bayer Ottmar filmoperator (babfilm szakosztaly) az edesanyja Gyimes Dalma, radiologiai asszisztens. A szulokkel ezelott majd' 40 evvel jo kapcsolatom volt (zsotika ekkor mar nem lakott otthon, tanarkodott), de a sajat anyja is szegyelli a gyereket. Mar vagy 37 eve nem beszeltem egyikukkel sem. Ottmar Nemetorszagban dolgozik jelenleg, Dalika nyugdijas. NEM a szulok tehettek arrol, hogy a gyerek kocsog lett. (Az apai nagypapi svab ferfifodrasz volt, tuchtig idos bacsika, reg elhunyt. Forogna a sirjaban, ha tudna, mit csinal az egyszem fiuunokaja.
Profonn
Zsótika ! Csak nem az irodalmi Nobel díjra hajtasz ?
panellproli
Ilyen egy lovag kereszttel kitüntetett senkiházi a fideszes gennyláda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.