Egy lengyel napilap forrásai szerint a francia Nemzeti Front elnöke ajánlatot tett Jaroslaw Kaczynskinek, de a magyar miniszterelnökre is számít.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nálunk is szokásos azt mesélik tipikus esete. Olyanok zagyválják, akik nem ismerik Marine-t, s csak zsigerből hablatyolnak. Az FN-nek semmi szüksége az ilyen ingyenélő és megbízhatatlan segítőkre, akik ráadásul ócska módon minden alkalmat megragadnak a zsidózásra! Lásd a mai elnökválasztási cirkuszt! =))
Jozefina
A lotyóból sosem lesz elnök!!! Klónja a w. mariskának??!!!
Eladott Ország
"Már meg sem lepődünk, ha olyasmit tesz, aminek tegnap még éppen az ellenkezőjét képviselte és azon sem döbbenünk meg, ha holnap a mai elveit köpi szemközt.
Évtizedek óta erről szól Orbán. Ahogy volt már liberális, volt demokrata, aztán hívő keresztény
és konzervatív, most éppen jobboldali (nem az, de ő ezt állítja), nemzeti érzelmű és harcos
hazafi, ha holnap azzal tud hatalomban maradni, hogy humanista, buddhista, vagy éppen
trappista lesz, akkor az lesz. És a szeme sem fog rebbenni, ahogy az ő hatalmától és jóindulatától függő udvartartásának sem. Akkor majd azt fogják teljes erővel megmagyarázni, hogy miért is van ez így rendben."
RonaGyuri
@Jozefina: te még annyit sem tudsz róla! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.