Megszokhattuk már, hogy a hithű fideszesek nem szeretik, ha valaki a pártjukat szidja. Az azonban még a mai napig meglepő, hogy az ideológiai nevelést már az iskolákban elkezdik a tanárok. Nem véletlen, hogy a kötelező erkölcstan- és hittanórák esetében olyan témákról esik szó, amelyek eltántorítják a tanulókat a gondolkodásra késztető hajlam bárminemű igényétől, esetleg a Fidesz-tanítástól távolabb eső témáktól. Tehát van ugye az RTL Klub. Az a csatorna, amelyik már beintett a Fidesznek, és híradóját a nyalós, közszolgálati stílus helyett a kekeckedős műfajra váltotta. Mivel ez a híradó a fideszes tanárnéninek nem kedves, ezért azzal tömi a gyerek fejét, hogy a Sátán keze irányítja a híradót. Az azonban megnyugtató, hogy a tanárnéni megindokolta azt is, hogy Orbán Viktor miért van hatalmon. Azért, mert Isten akarta, hogy a magyarokat vezesse. Ez azért jó, mert így már fellélegezhetek, ugyanis hogy én nem akartam, az biztos…

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Tanító néni, kérem, tessék mondani, maga előre törli a seggét vagy hátrafelé. Ha előre tetszik törölni, akkor értem, miért folyik szar a szájából, de hogy ezt hátulról miként lehet megtenni, még apukám előtt is rejtély...
RonaGyuri
Isten akarta, hogy a magyarokat vezesse??? Hogy kinek az akarata azt hagyjuk, de a magyarokat vezesse az stimmel,az orruknál fogva! =))
justhpeter
A legnagyobb poén ebben az a félelmetes ostobaság, ami ezt az egészet átjárja. Viszont megértettem, hogy miért nem tudnak semmit kezdeni a közoktatással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.