Még korábban bejegyzett védjeggyel is tilos lenne vörös csillagos csomagolással árulni termékeket. „Az önkényuralmi jelképeknek kereskedelmi célból történő felhasználhatósága nem olyan jog, amely — a véleménynyilvánítás szabadságával ellentétben — magasabb rendű lenne az önkényuralmi jelképek tiltásához fűződő közérdeknél” – áll annak a friss törvényjavaslatnak az indoklásában, amit Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes jegyez.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Mondják ezt azok, akiknek a viselkedéseik és tetteik az ötvenes évek komcsijaira jellemzők. Lefogadom, hogy sarlóval borotválkoznak, és kalapáccsal verik a farkukat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ismerik ezek az urak az éppen Orbán keblére boruló török, azeri, libiai és több keleti ország zászlaját? Ha idejönnek, nem lehet kitűzni azokat?
papa.49
@Nessy: Nem ismernek ezek semmit olyan hülyék, hogy mikor villámlik mosolyognak mert azt hiszik éppen fényképezik őket ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Pálinkafőző Rézüst
@papa.49: olyan sötétek, hogy nem látnak ki magukból...
Eladott Ország
@papa.49: TEGNAP, 08:31 nepszava.hu/cikk/1132461-pofatlan-lenduletben-az-orbanista-elit-bebetonozasa
Csak Matolcsy féle pécsi sört lehet majd inni.
Matolcsy György jegybankelnök - saját bevallása szerint - több száz unokatestvéréből a két legismertebb, Szemerey Zoltán (illetve cége, a MAVA Befektetési Kft.), valamint testvére, Szemerey Tamás (illetve vállalkozása, a BanKonzult Commerce Kft.) megvásárolta a Pécsi Sörfőzde Zrt. 99 százalékát – jelentette be péntek délután a két Matolcsy-rokon. Berkecz Balázs, az Együtt szakpolitikusa az ügylet kapcsán úgy fogalmazott: „pofátlan lendületben az orbánista elit bebetonozása”.
m.blog.hu/be/berkeczbalazs/image/orban_matolcsy.png
staro2
Lehet,hogy nem pont ehhez a hírhez kellene leírnom,de ha én felelős, nyilvánosság elé kijutó ellenzéki vezető lennék,megkezdeném a nyerő választási programalkotást:
1.összeállítanám azoknak a törvényeknek ,és egyéb jogszabályoknak a listáját,amit hatalomra kerülés után eltörölnék.Ezt nyilvánosságra hoznám
A háttérben pedig egkezdeném az új törvények tervezetének összeállítását.
Előkészítené azt a listát amelyen azok szerepelnek,akik előzetes letartóztatás mellett teljeskörű vagyonosodás ellenőrzést kapnának. Ezt nem hoznám nyilvánosságra.
Elkezdeném felkészíteni a 2 napon belül kirúgandó politikai kinevezettek helyére ülő szakembereket.
Határozottan elkezdeném kommunikálni,hogy ezeket végre is fogom hajtani.

Félek,hogy nekünk nincs ilyen ellenzéki vezetőnk.
papa.49
@staro2: Az utolsó mondatod pontos helyzetképet rajzol az országról, SAJNOS !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.