A környező utcákban parkolnak azok a buszok, amelyekkel a biodíszletet szállították. Gyér közönség előtt mondta el uszító beszédét a miniszterelnök, de most kiderült: még az a kis tömeg sem spontán verődött össze, hanem szervezetten buszoztatták őket, hogy ne maradjon szégyenben Orbán.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A kormány gyámság alá vonta ezt az országot. Nem azért, hogy megvédje bárkitől, vagy bármitől, hanem azért, hogy azt tegyen vele, amit csak akar. Kiskorúsította ezt az országot az a kormány, amelynek szolgálnia kellene. Amikor a kormány, Lázár, vagy bármelyik tagja a családnak Brüsszel ellen hörög Petőfi Sándor szobra előtt, amikor az Unió közösségét elnyomó hatalomként mutatja meg, amikor a közösséghez tartozást önfeladásként, az indentitásunk elvesztéseként ábrázolja, akkor túlmegy minden eddigi aljasságon. A kormány és Lázár a saját hatalmukat féltik, a személyes vagyonukat, a személyes jövőjüket, a törvények felett álló korlátlan mindenhatóságukat. Például Brüsszeltől féltik és minket próbálnak élő pajzsként maguk elé tolni. Pedig Brüsszel hallgat." A fidesz főkolomposainak pedig a börtönben a helyük.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@Perwool: "-Mennyiben jelentené a nemzeti identitás és saját kultúra vesztét egy teljesen közös európai állam? (Amitől Orbán retteg, mondjuk jogosan)"

Erre a bekezdésre reagáltam, nem a többire, ezért csak ezt idéztem be. Különösen a zárójelbeli mondatra!
Perwool
@quadrocopter: Ezzel csak azt akartam írni, hogy Orbán retteg mert neki veszélyt jelentene az egyesült EU.
Az utolsó bekezdésben ki is fejeztem miért.
Azaz "jogosan retteg":A kormányoldalról viszont megszűnne egy sor roppant jövedelmező disznóság lehetősége. Ráadásul az egységes jog és igazságszolgáltatás, bűnüldözés közvetlenül fenyegeti a személyes szabadságukat. Csoda, hogy ellenzik? Naná, hogy retteg a kis köpcös!"
grincss
@Yoda69: Lassan lesz közös pénz!
Rúbel! :-)
Yoda69
@grincss: Jaj, ne! Akkor maris emigralok az USA-ba
Eladott Ország
@coni: miért busszal? A repülő az drágább (a hajó csudajó a repülő az is jó de a f*szán a legjobb)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.