Azt a nemzetet, amely nem küzd a saját szabadságáért, nem áll ki önmagáért, más nemzetek semmibe fogják venni - jelentette ki az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára szerdán Budapesten, a Bem téren tartott március 15-i megemlékezésen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Petőfi verseire visszaemlékezve, egyetlen Iszlám Államról, vagy migráncsokról szólóra sem emlékszem. A Tizenkét pontban se,m volt szó kerítésről, annál inkább sajtó szabadságról, cenzura eltörléséröl, közös teherviselésről, törvény előtti egyenlőségről, Unióról.
Persze, lehet hogy én emlékszem rosszul!
Macskaszem
Ó igen, Jézus meg egy 10 éves fiú volt, aki valójában kora Stohl Andrása, és nem a kereszten, hanem balesetben halt meg. Atya gatya, a cöffögök, meg a Feri fiú ugyanazt az anyagot fogyasztják?
quadrocopter
Igen, már '89-'49-ben Brüsszel támadt a magyarokra, különösen a brüsszeli állandó lakos Jelasics, aztán a brüsszeli oroszok, meg a brüsszeli osztrákok és Kossuth már vereckénél megmondta, hogy "nagy szopás lesz"!
Aki Én
Valószínűleg ők szeretnék legkevésbé, hogy ez a nép kiálljon önmagáért és a szabadságért. Ha ez megtörténik, lesz nagy szaladgálás...
nevemnick
,,Rétvári Bence azt hangsúlyozta, hogy ma szerencsésebb időszakot élünk, nem kell meghalni a hazáért, de A SUTTYÓKÉRT "kötelezettségünk élni" /érte/".

Csizma: ,,A kitartás és az AKTIVITÁS a 21. század CIVILJEINEK hatékony fegyvere." Van egy érzésem, hamarosan megérzitek.

Izé Sznopek: ,,magyar-lengyel barátság teljesen független a "politikai konjunktúráktól, a pártoktól, a történésektől".
Mit szívsz kishaver?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.