Napi 12-14 órákat dolgozik, így fér bele Tállai András idejébe, hogy országgyűlési képviselő, államtitkár és a NAV elnöke is.

A politikus erről az RTL Híradó kérdésére válaszolva beszélt. A teendői mellett két adószakmai lap főszerkesztője is, havonta több mint bruttó fél millió forintért. Azt mondta, ezeket a lapokat hagyományosan a NAV vezetője főszerkeszti.

Megkérdezték tőle, hogyan fér bele ennyi minden az életébe.

Azt javaslom önnek, hogy jöjjön a NAV elé, és az irodám ablaka elé, és  figyelje, hogy mikor van éjszaka a villany lekapcsolva. Napi 12-14 órákat dolgozom, persze csak amíg bírom.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
HOL? Mert a kinevezese utan csak fel evvel ment be eloszor a NAV-ba,... Azert jujjuj ennek a kis allashalmozonak, hat szabad ezt?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
HOL? Mert a kinevezese utan csak fel evvel ment be eloszor a NAV-ba,... Azert jujjuj ennek a kis allashalmozonak, hat szabad ezt?
egyvandor
Tállai szorgosan dolgozik. Igen ilyenek ezek a fideszesek hatalmas a munkabírásuk csak a Gorbán barátsága meg a Jó Isten áldása kell hozzá.
Nem sül le a bőr a képetekről ilyenkor? Költői kérdés volt. Ezek min el is hiszik, hogy rengeteget dolgoznak és nekik minden jár. Akiknek meg nem fizetik meg a munkájuk ellenértékét azok ingyenélő herék.
Tudnék olyan hatórás munkahelyet ahová másnap már kimerültség miatt nem tudna megjelenni.

Ennyi idióta van ebben az országban hogy nem akad más csak néhány IQ42-es fideszes a jól fizető állásokba?
Cefi
Tállai András napi 12-14 órát dolgozik.

Ez a mondat egy paradoxon. Tállai dolgozik???
papa.49
@Cefi: Ha pogácsa zabálás, meg a pálinka ivás munka akkor el is hiszem esetleg még beesik némi hurka, kolbász ilyenkor télen egy kis disznótoros zabálni való)))))))))
Meg is látszik a ,,szikár sudár termetén,,)))))))))))))))))))))))))
Cefi
@papa.49: Miért mondod? Hisz baba pofija van. Csak eltakarja az a ló pofája.
papa.49
@Cefi: Úgy baszám egy szőlőkaróval pofán azt a ,,baba pofiját,, hogy az eget is nagybőgőnek nézné))))))))))))
wpym
A 12-14 ora ok. De, hogy dolgozna? Ja, hogy a fideszes rablast, bunozest o a munka szintjere emelte? Hm...
jankó321
Holnap pedig azt fogja mondanini ez a kis Talibandy, hogy 24/48-as beosztásban dolgozik.
Az egyik nap 24 órát melózik, a másik nap meg 48-at!

-Jöhet a következő mese!
:-)))
who wants to live forever
tálai napi 12-14 órában zabál, mint a disznó, és iszik, mint a kefekötő.
Hetente nem dolgozik 12-14 órát, ez az arcra hízó, nyomorult bérenc.
És így a jó!
Amikor el kezd tálai dolgozni, akkor van szétcseszve minden.
Amíg nem dolgozik, addig jó.
Magyarországon ez is megtörténhet.

orbán választott kormánytagjai, csatlósai, barátai, kiszolgálószemélyzete, vagy hülyék, vagy gecik, vagy... vagy hülye gecik.
orbán egy egész hegyet épített a kőagyúakból (miniszterek, miniszterhelyettesek, államtitkárok, államtitkár helyettesek, tanácsadók garmadája).
Ez igazából az egész országra nézve ciki.
Qqberci
Egyik kedvenc főnökömnek volt két (a jó, több) nagy mondása:
"Nem az számít, hogy mennyit dolgozol, hanem hogy mi az eredmény" valamint hogy
"A munkahely nem esernyő"...
SystemError
Hát igan, sok a bőrönd a nav irodában...
quadrocopter
Ez a szegény munkamániás annyira, de annyira dolgozik, hogy egyszerűen nem ér rá bemenni a minkahelyére. Ebben a 12-14 órában a békés pálinkázgatás is benne van, nyalogány csimpi?
dr. prédikátor
Te hájas geci!!! Egész életed során összesen NEM DOLGOZTÁL 14 órát!!!Hacsak a lopás nem számít munkának!!!
Ludmilla
hasznosabb lenne ,ha egy percet sem dolgozna
nezelodo
Jöjjön az irodám elé... Ki a rossebb kíváncsi hogyan csorog le a pörköltszaft a tokáján, amint zabál?
Levendula
Férjem még többet dolgozik naponta, mégsem jutunk 1-ről a 2-re...
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/05/bandi-te-fekete-lyuka-minden-kormanyok-legsotetebbikenek/
Tállai András főállású hurka ­szalonna­ kolbász ­pálinka fesztivá l­guru, mellékállású adóügyekért felelős államtitkár, egyben NAV elnök, aki a kombinált Kósa ­Németh érdemrend L. Simon tisztikeresztjének boldog tulajdonosa is lehetne, ha volna ilyen elismerés, a kontraszelektált káderekre épülő rezsim toplistás versenyzője. Eddigi gazdag és eredményes, falunapról falunapra szédelgő, elvágott szalagokban és szalonnatáblákban mérhető pályafutásának több csúcspontja is volt már.Bandi, te intellektuális Mariana ­árok, te fekete lyuka minden kormányok legsötétebbjének! Hát ennyi energiával a minisztériumi portást vagy a sofőrödet is megkérdezhetnék.Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig ­, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forintcsilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezermilliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia. Ettől még félelemetes: hogy magas állami pozíciókba ilyen mangalicaszagú dilettánsok kerülhetnek tökéletesen mutatja egy leszakadó, elszegényedő, elhülyülő ország szellemi és lelkiállapotát. Amiben az a legszörnyűbb – utalványokon átívelő tanulság ez ­, hogy a NER pontosan ilyen buta, semmire nem jó, értetlenkedő, segghülye idiótákat akar kineveleni, mint Tállai. Akik azt sem tudják, melyik világon vannak, merre nyílik az ajtó, de mennek, csinálják, taposnak, csörtetnek ameddig kő kövön nem marad körülöttük.
eszegfu
Egy vezetőnek a dolga: utasitásokat ad és számon kér, tehát Tállainak is ezt kellene tennie a Nav élén.
De kérdezem: ha az ott dolgozók csak munkaidőben tartózkodhatnak az épületben (ezen tuli időre csak külön engedéllyel), a "főnök" meg csak este, éjszaka tud bemenni (napközben parlamenti ülések, államtitkárként megbeszélések) mégis egyedül mit "dolgozik"?! Szerintem az irodájában a villanyt az éjszakai takaritók kapcsolják fel, majd le... de azt is lehet, hogy szegényes a fantáziám.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/12/a-pofam-leszakad-es-akkor-meg-nagyon-de-nagyon-visszafogott-urino-vagyok/
Vida Ildikó jelenleg a Közgép igazgatója, helyette lett egy Tállai András. És megint beigazolódott az ősi dakota mondás: tegnap jobb volt, mint ma. Rémálmomban nem gondoltam volna, hogy Vida Ildikó egy OKJ-s végzettségű hozzáértő, intelligens kultúrlénynek fog tűnni az utódjához képest, erre de. Tállai András, aki képtelen legalább nyomokban érteni ahhoz, amit csinál, aki a beosztásával összefüggő újságírói kérdésekre olyan agyatlan válaszokat képes csak adni, amitől tátva marad mindenki szája, a hozzá nemértés mellé – mintegy ellenpontozásként – magáévá tette az agresszív pofátlanságot. Ez mondjuk eleve is jellemzője a drága kormánynak (tényszerűen rohadtul drága, nem átvitt értelemben) és mostanra maga is úgy hiszi, hogy akkora nagy ember lett, hogy tőle aztán senki, semmit nem kérdezhet, pláne nem kérhet számon. A pofám leszakad és akkor még nagyon, de nagyon visszafogott úrinő vagyok. Ilyen márpedig egyáltalán nincs, nem létezik, kizárt, hogy legyen. Meggyőződésem, hogy nem csak az Orbán klánt és környezetüket kell majd elővenni, amikor annak itt lesz az ideje és nem csak az ilyen Tállai féle, semmihez nem értő, eltájolt, pofátlan alakokat, hanem a mellettük hasonló módon kiálló híveket is. Mert ezek az óbégató nénék éppen úgy nem tudják, hogy a mindenki pénzéből zsírosodnak és olyan nincs, hogy nem számolnak el, mire költik a mi pénzünket. Olyan meg pláne nincs, hogy még nekik áll feljebb. A rendrakáshoz kevés lesz a seprű. Minimum darálós kukásautókra lesz szükség.
Eladott Ország
@eszegfu: mégis egyedül mit "dolgozik"?! Poháremelést végez. Inkább ebbe szakadjunk meg mint a munkába.
Eladott Ország
@TASzSz: Nem a sörös alátétért a "felépítménnyel" együtt dolgozik az irodájában éjszaka.
lusta
A nagy és sok munkának meg is lett az eredménye. Kevesebb adó vfolyt be az államkasszába, mint az előző évben. Erre büszke akkor, amikor a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk 72 adót, járulékot vezetett be a meglévők mellé.
Nessy
Mészáros Lőrinchez képest gyenge kezdő! Az napi 18 - 20 órát dolgozott évekig.
Drága Tállai úr! Sok ezren dolgoznak kis hazánkban elsősorban önöknek köszönhetően, 10- 12 órát. Sokszor nehéz fizikai és szellemi munkát végezve, az ön jövedelmének a tized részéért!
nem akarok "tiszteletlen" lenni, de aggódjon önért a svábhegyi beteg szamár!
sokanvagyunk
Pofán kell csapni a munkaadóját, mert megsérti a munka törvénykönyvét.
Hellcat
Dolgozi...hát persze...ez is kb annyi munkát látott életében mint a cigánykirály.
Eladott Ország
@sokanvagyunk: Éjszakánként együtt számolják a be nem fizetett ÁFA pénzt a kenyéradó gazdival. Lásd amerikai Bunge étolaj sztori, háttérben a Lézer Tótum-Faktum Janival.
Grafix69
Abból a munkából legalább 8 óra azzal megy el ,hogy igazgatja a tokáját nehogy rálépjen.
Eladott Ország
Állítólag Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek és Tállainak már több konfliktusa is volt.
Úgy volt, hogy januárban leváltják Tállait, de nem számít maradt , mert megbízható toplistás bandatag.
Equus
tessék engem sajnálni - szólt a hiéna.
justhpeter
Igaza van. Napi 10-12 órában azt csinálja, amihez ért. Nem ő tehet arról, hogy amihez ért azt fizetik meg a legjobban. Ebben az országban legalábbis. A halódó nyugaton, a döglődő imperialistáknál persze máshogy megy, de megértitek biztosan, hogy azt nem vehetjük át, mert akkor mi is döglődnénk.
human
Ebből a 14 órából mennyi volt a reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, estebéd, vacsora és mindennek a megemésztése?
namihami
Nem kéne. Jobb lenne, mindenkinek, ha inkább pihenéssel töltené az egész napját. Az egész ország jobban járna.
nezelodo
@Eladott Ország: Nem mondhatod, hogy nem tisztul a rendszer! A Tokás legalább nem a First Lady osztálytársa és barátnője volt, mint a tolmácsildi. Abban meg igazad van, mégis nagyságrendekkel felette állt szakmai intelligenciában. Mentségére legyen mondva nem akart angolul előadó tanár lenni egyik egyetemen sem, és mind a száz lábát is ügyesen rejtegette.
Eladott Ország
@nezelodo: Igen a százlábú angol tudását már megláthattuk.
simmering73
Látástól vakulásig dolgozik szinonimája Tállai lett. A szívem szakad meg érte. Csak nehogy az egészsége rámenjen.
Jozefina
"Dolgozna" inkább kevesebbet és akkor talán kevesebb baromságot találna ki. A villanyoltás meg elintézhető egyszerű időkapcsolóval!!!
gazdag dezső
Na hát azt nem szabadna ám !! Ugye már az régi mondás,de még mindig igaz ! Egy seggel két lovat nem lehet megülni !!Na de ha egy munkahely ügyeit eltudja 2-3 órában is végezni ,akkor nagyon is túl van fizetve egy helyen is,pedig több helyen is felveszi a pénzt ugye ??
gazdag dezső
De mennyiért is dolgozik ?? Ha ma egy nagy doktorival rendelkező kinevezett egyetemi tanár fizetéséhez hasonlítjuk az Ön fizetését ?? Ugye nem cserélne fizetést ?Hát ezért van nagyon-nagyon túlfizetve !! Nehéz követni,hogy mikor kit nem szabad ellenőrizni? Sok munkát odafigyelést igényel !Hát még a többi ? Mészáros L. barátunk ,meg a társai ?
kemeati
@gazdag dezső: És ha égve hagyja villanyt?
qxy
az semmi. Nálunk a főnökasszony, napi 30, 35 órát dolgozott.El is lett zavarva. ( ki lett picsázva)
egyvandor
@who wants to live forever: Mint tudjuk aki napi 12-24 órát dolgozik, mind ilyen kipihentséget tükröző telt arcú.
egyvandor
Ezek az álláshalmozó suttyók nem a magas jövedelmükkel vagy az általuk ellopott javakkal okozzák a legnagyobb kárt, ami már önmagában jogi eset lenne, hanem azzal hogy az adott munkakört betöltve ott érdemi munka nem folyik.
egyvandor
@gazdag dezső: Valóban felmerül a kérdés, ha ezeket a feladatokat el lehet végezni egy két, esetenként fél óra alatt akkor minek oda ilyen magas kvalitású egyed mit a tállai? Nem járnánk jobban ha ezeket a munkákat átlagos fizetésért de hozzá értő végezné el?
kishonda
Ha a képnézegetés a könyvekben munkának számít...
Klubtag
Pár kérdés Tállai úrhoz:
1., Mindezt az áldozatos munkát havi mennyiért végzi?
2., Mit szól ehhez a "terheléshez" a szakmai érdekképviselet?
3., Vizsgálta valaha valaki, hogy az ön időráfordítása arányban áll-e eredményességével?
4., Felmérte-e valaki, hogy önnél erre a beosztásra sokkal alkalmasabb, felkészültebb, tisztességesebb jelölt nincs-e a közelben, mert ha ön a legalkalmasabb, akkor már minden
érhető.
5. Tudja-e egyáltalán, hogy a NAV első emberének mi volna a feladata.
...és még folytathatnám, de hát felesleges. Egy a fontos, hogy hithű, elkötelezett,
csordaszellemű párkatona legyen, szakmaiság, tisztesség, pártatlanság nem követelmény.
Kutyuska
@kishonda: Lehet, hogy a hazudozás számára munka? Eddig azt hittem, hogy élvezet.
advocat
Pocsék az államtitkári fizetés+mellékes. Hisz' tudjuk sokszor csak (napi) 47.500.- ból tudnak megélni.
Borsodi
Akkor most sajnáljuk,hogy ennyit dolgozik, vagy csak fél a sötétben, gondolom pár közmunkás brigádot kilehetne fizetni a béréből.és a juttatásokból.Nagy veszteség lenne számunkra ha nem dolgozna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.