Megszökött a kiskunhalasi őrzött szállásról egy marokkói és egy algériai állampolgár csütörtök délután, a rendőrség keresi őket – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Varga Tamás tájékoztatása szerint a szállás Fazekas Mihály utcai objektumában elhelyezett illegális bevándorlók kisebb csoportjai egy időben kíséreltek meg szökést a kerítés több pontján átmászva.

A rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök a csoport tagjainak többségét feltartóztatták, ám két férfi átjutott a kerítésen és elmenekült. Az elfogásukat megkísérlő egyik fegyveres biztonsági őr üldözésük közben könnyebben megsérült – tette hozzá a sajtóreferens.

Varga Tamás közlése szerint Kiskunhalason nyugalom van, az ismeretlen helyen tartózkodó Wasim Ahmed 18 éves marokkói és Alarbi Usamam 22 éves algériai állampolgárt a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi, egyúttal felkutatásukban kéri a lakosság segítségét.

Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról

Wasim Ahmed 18 éves marokkói

Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról

Alarbi Usamam 22 éves algír állampolgár. Fotó: police.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
NEM MINDEGY HOGY ÁLNÉV,VAGY NICK NÉV , DE ÉN MAGYAR VAGYOK!@Horizont:
Equus
@Horizont: mami!!! Csak lassan... még a végén jönek az ápolók megint.
Gazdag úr még akkor is érdemel tiszteletet, ha soha nem is láttad. Érted, nyanya? Mindenkinek annyi, amit magamnak is kívánok. Így szerencsésen nevetségesssé tetted magad... válassz másik nevet...
szegény... hidd el, van, akit sajnálni is lehet. Te vagy az egyik a sok közül.
aremy
@gazdag dezső: akkor dolgozni nem fognak a gyerekeid a sok diplomára való tekintettel.és hogy tudjál róla a diploma is egy szakma!!
gazdag dezső
Valószínű ilyen szép beszéddel édesapáddal is szoktál beszélni ,mert ilyen művelt vagy !Édesanyáddal is így társalogsz ?Velem ne csináld mert megtudlak találni ám nem is gondolod milyen könnyen .!@Horizont: @Horizont:
Equus
@gazdag dezső: Köszönet az elismerő szavakért.
Horizont meg nem ér meg egy újabb karaktert sem... unatkozó idős hölgy lehet, aki már sírba küldte a férjét és most azon töpreng, h kinek keserítse az életét... habzó száját valamelyik macskájába törli bele és csápolja a billentyűzetet mind az összes 6 általánosával, mert a polgáriba már nem tudták beíratni szegényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.