Megszökött a kiskunhalasi őrzött szállásról egy marokkói és egy algériai állampolgár csütörtök délután, a rendőrség keresi őket – tudatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Varga Tamás tájékoztatása szerint a szállás Fazekas Mihály utcai objektumában elhelyezett illegális bevándorlók kisebb csoportjai egy időben kíséreltek meg szökést a kerítés több pontján átmászva.

A rendőrök és a fegyveres biztonsági őrök a csoport tagjainak többségét feltartóztatták, ám két férfi átjutott a kerítésen és elmenekült. Az elfogásukat megkísérlő egyik fegyveres biztonsági őr üldözésük közben könnyebben megsérült – tette hozzá a sajtóreferens.

Varga Tamás közlése szerint Kiskunhalason nyugalom van, az ismeretlen helyen tartózkodó Wasim Ahmed 18 éves marokkói és Alarbi Usamam 22 éves algériai állampolgárt a rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi, egyúttal felkutatásukban kéri a lakosság segítségét.

Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról

Wasim Ahmed 18 éves marokkói

Migránsok szöktek meg a kiskunhalasi őrzött szállásról

Alarbi Usamam 22 éves algír állampolgár. Fotó: police.hu

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ránk szabadítják ezeket a bűnözőképűeket? Menjen a holland polgármesterhez a marokkói!
Valamelyik ellenzéki politikus (migránsdkedvelő) lánya közelébe indultak?
papa.49
Hol van az ,,okos kerítés,, itt is kellene lennie!!!
cs.n.
"Az elfogásukat megkísérlő egyik fegyveres biztonsági őr üldözésük közben könnyebben megsérült"
Elesett? Különben meg mire ez a nagy felhajtás, terroristák, vagy mi a görcs?
teuton
@Tekla: Csak az olyan barmokat szoktak lelöni, mint te...
Gyuri Géderről
Hallottak a kormány tervéről. A munkaerő hiány miatt léptek meg, állást szeretnének vállalni valamelyik kormány közeli érdekeltségbe, például Mészáros Lőrincnél, vagy Tiborc vejnél. Hiszen Pharaont sem utasították el. Ő is menekült volt. Vagy nem?
gazdag dezső
Én azt gondolom az ilyen embereket felszólítás után lelövik Amerikában,és még sok más országban is !! Ezek ugye egyébként is bűnözők voltak mielőtt idejöttek volna. ! Nahát ezeket kell ide beengedni,pártolni,vendég,és menekült státuszt adni nekik.Van itt elég bűnöző amúgy is . Irtani kellene őket !!
kukac50
Mennyi ideje adták be a kérelmüket? Hányszor? Találkoztam olyannal aki 2016 nyarán kérte a letelepedést, nem történt semmi,2016 decemberében újból kérte nem tudom megkapta e,mert már Németbe van. Nem itt akarnak élni! nem mind terrorista.
gazdag dezső
@Horizont: HIVATALOSAN KÖZÖLTÉK,HOGY SOK ,NAGY A BŰNLAJSTROMUK!De akik így akarnak visszaélni a vendégjoggal,? Erőszakosan jönnek be az országba.?Erőszakkal szöknek ki a laktanyából ?Továbbá halasi vagyok ,és ismerem a dolgokat közelről!Ha neked tetszenek ezek az emberek talán hazavihetnéd őket ,és vendégként tartsd el őket ,mert dolgozni valószínű,hogy nem szeretnének! Továbbá ,én is haragszom,és elítélem az amúgy is nálunk levő sok bűnözőt minden szinten !! Azokat is irtani kellene!Külőmben pedig ha hozzád törnének be ,és pénzt ,vagy az asszonyodat követelnék?Mit szólnál ??? Amerikában az ilyeneket rövid úton szökés miatt szökésében lelövik.!Aki normális körülmények közt tisztességes úton jön ide,hát az megérdemli a segítséget,de ha Merkelék majd visszafordítják ide hozzánk ,akkor mit szólsz ?Van elég ingyenélő itt nálunk ,azokat sem könnyű eltartani !Talán azokat kellene inkább segíteni akik havi 28 ezerből kell ,hogy megéljenek ,és nem az idegen betolakodókat!
gazdag dezső
@Horizont: Először is honnan tudhatnám,hogy Te nő vagy a Horizont név alatt !! Könnyű így itt írogatni ám álnéven. Mint láthatod én a valós nevemmel szólok,írok.Másodszor talán ismerd meg egy kicsit olvass bele az Ők szentkönyvébe ,hogy mit tartanak a keresztényekről,és a nőkről! Talán már akkor lehet,hogy nem is pártolod annyira Őket! Ők nyilvánosan hirdetnek háborút a szent igéjük szerint a keresztényekkel szemben ,és világhatalmat akarnak. Nem pedig az üldöztetéstől menekülnek! Harmadszor pedig a koszlott dumát meghagyom neked,mert valószínű,hogy a lányom lehetnél! Őt nem minősíteném hozzád mert Ő több diplomával is rendelkezik,és nem írna le ilyet senkinek sem !Nem annyira bunkó! Az az írás ugye téged minősít !
Equus
@gazdag dezső: nem biztos, h ér ennyi leütést Horizont mami... két rántáskeverés közben leül az unokája gépe mellé és dönti a szarvas ökörségeit... aztán felpattan, mert dr. Alzheimer már megint elpakolta a műfogsorát. Anélkül pedig még a gyülekezetbe sem lehet menni...

Amit írtál szóról-szóra ül.
gazdag dezső
@Horizont: HÁT MÉGSEM VAGY ANNYIRA JÓ,MERT A KÉT GYERMEKEM ÖSSZESEN 9 DIPLOMÁVAL BÍR ,!! DE ÉN SEM VAGYOK ANNYIRA ELVESZETT ,MERT LEHET HOGY JÁRHATTÁL VOLNA HOZZÁM IS ISKOLÁBA MERT MÁR ÉN HA 90 NEM IS VAGYOK DE NAGYON RÉGÓTA NYUGDÍJAS .BIZTOSAN IDŐSEBB VAGYOK,BÁR SZERETNÉK JÓVAL FIATALABB LENNI!DE VALÓBAN ÚGY LEHET A DOLOG MINT AZ ELŐTTEM SZOLÓ ÚR ÍRTA ! eLGURÚLT A GYÓGYSZERED,DE A MŰFOGSOROD IS !! ÉN EGYÉBKÉNT SZAKTANÁCSADÓ VOLTAM MÉG DOLGOZTAM . CSAK ÚGY MELLESLEG.TALÁN MÉGIS TE VAGY A BUNKÓ !!HORIZONT MAMI !ÚGYHOGY MÉGIS TE KULLOGSZ HÁTÚL !!
gazdag dezső
NEM MINDEGY HOGY ÁLNÉV,VAGY NICK NÉV , DE ÉN MAGYAR VAGYOK!@Horizont:
Equus
@Horizont: mami!!! Csak lassan... még a végén jönek az ápolók megint.
Gazdag úr még akkor is érdemel tiszteletet, ha soha nem is láttad. Érted, nyanya? Mindenkinek annyi, amit magamnak is kívánok. Így szerencsésen nevetségesssé tetted magad... válassz másik nevet...
szegény... hidd el, van, akit sajnálni is lehet. Te vagy az egyik a sok közül.
aremy
@gazdag dezső: akkor dolgozni nem fognak a gyerekeid a sok diplomára való tekintettel.és hogy tudjál róla a diploma is egy szakma!!
gazdag dezső
Valószínű ilyen szép beszéddel édesapáddal is szoktál beszélni ,mert ilyen művelt vagy !Édesanyáddal is így társalogsz ?Velem ne csináld mert megtudlak találni ám nem is gondolod milyen könnyen .!@Horizont: @Horizont:
Equus
@gazdag dezső: Köszönet az elismerő szavakért.
Horizont meg nem ér meg egy újabb karaktert sem... unatkozó idős hölgy lehet, aki már sírba küldte a férjét és most azon töpreng, h kinek keserítse az életét... habzó száját valamelyik macskájába törli bele és csápolja a billentyűzetet mind az összes 6 általánosával, mert a polgáriba már nem tudták beíratni szegényt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.