Összesen 1,4 milliárd forintot fordít a kormány mentőautók fejlesztésére és gyártására – olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában. 

A határozat szerint a pénzt a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tulajdonában lévő gazdasági társaság kaphatja a központi költségvetésből.

A kormány egyben felhívta a nemzetgazdasági minisztert, vizsgálja meg és tegyen javaslatot arra, hogy a mentőgépjárművek hazai gyártása miként illeszthető be az Irinyi Tervbe.

A határozat arról is szól, hogy 2017-2021 között összesen 624 új mentőutó beszerzése szükséges. A beszerzés ütemezése az emberi erőforrások miniszterének feladata.

(MTI)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equilibrium
...és akkor kiérkeznek időre a beteghez? Vagy "elvesznek a rendszerben"?
Sámannus
Szegíny csámpás focisták nem jut nekik még drogra se.
Zeta
A határozat kitérhetne arra is, hogy mennyi pénz jutott volna hazai fejlesztésre, ha nem adnak támogatást M. Lölőnek , külföldi akadémiái működtetésére, de ide tartozik a Dunaszerdahalyi stadion.az Ukrajnának adott 50 mrd.az ukrán nyugdíjasoknak adott kiemelt nyugdíj! A 30 mrd a szerb mezőgazdaság fejlesztésére és a sot még hosszú , amibe beletartoznak a hazai esztelen stadion beruházások is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.