Persze Orbán egészsége is romolhatott az emberek miatt, bár erre a Publicus Intézet felmérése nem terjedt ki. A Publicus Intézet készített közvélménykutatást a Vasárnapi Hírek számára. A közvélményt arról kérdezték, hogy milyen találja a magyar egészségügyet, az adatokat pedig összevetették a 2015-ben készült, hasonló felméréssel. A válaszok alapján úgy tűnik, ha történt is valami az egészségügyi rendszerben, azt nem vette észre senki (leszámítva a Fidesz-szavazókat, ők valamivel pozitívabban értékeltek, mint korábban), sőt többen gondolják azt, hogy inkább romlottak az állapotok:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ez egyértelmű, a kormányon kívül ezt mindenki így látja, érzi!
cikicakk55
Sajnos ez tényleg így van.Ehhez köze van annak is,hogy több lett a beteg 7 év óta,mint előtte. Miért? Azért mert 7 év alatt a gyógyszerárak hatalmasat ugrottak,az emberek meg hatalmasat szegényedtek. Ugye legtöbb gond az 50 éven felülieknél jelentkezik. Kb ez az a kor amikor a szervezet már képtelen orvosi segítség nélkül regenerálódni. Nagyon sok a munkanélküli, a rokkant , a közhasznú munkás és akik semmilyen állami támogatást nem kapnak.Ezek az emberek örülnek,ha enni valóra telik,nem hogy gyógyszerre. Ezért aztán az elhanyagolt betegségek egy idő után bosszút állnak és már meg is van az ördögi kör. A másik ami a FideSS rovására írható,az a közgyógyellátás szinte teljes megszüntetése.2010-ben még 3 hónapra kaptam 14.500 ft közgyógyellátást.Ezt úgy osztottam be ahogy akartam.2011-ben ez lecsökkent 7500 ft/ 3 hónapra. 2012-ben már nem is kaptam közgyógyellátást,pedig a nyugdíjam alig emelkedett 500 ft-ot A gond ott volt,hogy 2010 előtt az egy főre eső kereset 3800 ft-nál ha kevesebb volt,akkor járt a közgyógyellátás 2012-ben ez az összeg már 28.500ft lett. A gyógyszereim akkor is majd 40.000ft/hó kerültek,csak éppen a párom és az én nyugdíjam felette volt a 28.500 ft-nak.Az nem érdekelte a FideSSt,hogy mi a két nyugdíjból neveljük az akkor még középiskolás fiunkat.Kettőnk jövedelme, a családi pótlékkal együtt cirka 115.000ft volt. 2010 előtt ráadásul bele számolták a párom gyógyszereinek havi fix árát is. Szóval az egészségügyi ellátás is romlott és nem az orvosok és ápolók,ápolónők miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.