„Magyarország már most is egy nagyon jó központ, van egy közösség emigrált nacionalistákból, akik itt építik magukat. Vannak franciák, olaszok, svédek és britek is csordogálnak. Egy pillanatnyi kétségem sincs, hogy amikor az igazi balhé elkezdődik a Nyugaton az Al-Kaidával és az ISIS-szel, akkor ez a mostani csordogálás igazi árhullám lesz” – mondta a 4 44.hu-nak Nick Griffin, a szélsőjobboldali British National Party (BNP) volt vezetője. A lap az Identitárius Egyetemisták Szövetsége által rendezett Stop Operation Soros! konferencia szünetében beszélgetett vele, ahol egy sor európai szélsőjobbos szervezet vezetője arról tanácskozott, hogy milyen károkat okoz a kontinensnek Soros György befolyása. Griffin azt is elárulta, hogy hat hónapon belül Magyarországra költözik. A brit politikus egyébként a magyar kormány nagy rajongójának tűnik, szerinte a Soros-szervezetek kiszorítása, a határra húzott kerítés és a családok támogatása is olyan lépések, amik vonzóvá teszik Magyarországot,...

Forrás: m.hvg.hu
Feltöltő: cs.n.
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
A szemetet már megint úgy összehordhatja a szél ,hogy ki se lehet takarítani.KÖSZÖNJÜK ORSOS VICCTOR.Szar alak vagy A HORDÁDDAL EGYÜTT.
CsipkeRózsa
Büszkék lehetünk rá, hogy éppen minket választott egy szélsőjobbos, szervezetének kiépítéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.