“Egyszer már volt részünk ilyen mocskos kampányban, ahol lezsidózták és lekommunistázták az ellenzéket. Ennek azonban egyszer s mindenkorra vége” – még szerencse, hogy nincs se zsidózás, se kommunistázás a Fidesz részéről. “Ennek az országnak a sorsát csak egy polgári középerőkből álló kormány tudja megnyugtatóan rendezni. Olyan polgári liberális kormány, amely… nem enged sem egy jobb-, sem egy baloldali etatista gazdaságpolitika csábításának. Csak egy ilyen liberális kormány látszik alkalmasnak arra, hogy megértesse a polgárokkal, hogy a privatizáció lehetőség, hogy meggyőzze őket arról, hogy minden olyannyira várt intézkedés – legyen szó nyugdíjról, gyedről, családi pótlékról, munkanélküli-segélyről – csak akkor lehetséges, ha előteremtjük hozzá a szükséges pénzt. Márpedig pénz csak piacgazdaságban terem, pénz és piac pedig nincs a pénzforgatáshoz értő vállalkozók, tőkések nélkül… Hangulatkeltés folyik a bankárok, a bankok, a pénztőke és a nemzetközi pénzügyi intézmények ellen…...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Meggyőződésem, hogy egy nemzet, egy ország életének három fontos területe, három kiemelkedően fontos területe van: a megélhetés, az egészségügy és az oktatás. Egy olyan országban, ahol ez a három terület, a megélhetés, az oktatás meg az egészség drámaian romlik, egy olyan országban a válság kifejezés indokolt. Egy ilyen országban semmilyen más adatnak nincsen jelentősége. Nem érdemes nézni. Minden más adat előhozása csak az igazság elkendőzésére szolgál, vagyis mellébeszélés. " 2007. november 4. Orbán Viktor
2008: Orbán arról beszél, hogy „nem lehet az oroszokkal olyan megállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan honnan, kik, hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk Magyarország felemelkedését vagy éppen meggyengülését.”
De, nekem ez a "super"
"A FIDESZ fennállása óta küzd a piacgazdaság minél szélesebb körű térhódításáért. Ahhoz azonban, a legnagyobb sajnálatunkra, nem vagyunk hajlandók asszisztálni, hogy néhány, a kormánypárt »húsosfazekához« közel álló hazai nagyvállalkozó az adófizetők pénzéből tollasodjon meg.”
(O.V. 1991. 11. 05.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Blöff, blöff, blöff..." a kajmán nem mondott ilyet, nem a kajmán mondta, nem is mondta!
Csak annyira képes, hogy " Brüsszel"!
Cefi
@Zeta: Ő is arra játszik. Ja nem, az az amnesztia.
Eladott Ország
Már régen nem számít mit mondott tegnap, mit mond holnap, mit gondol ma. Kb. valami olyasmi lehet: hatalom- pénz-hatalom-pénz-hatalom-pénz. "Pénzért mindent, ez van, hát én is pénzér, szopok nyalok gombot varrok" :))))) Csak azért mert pont ...
Nessy
Na, akkor most hogy is van ez?
"Csak egy polgári liberális kormány tudja megnyugtatóan rendezni az országnak a sorsát!" Ebben az esetben kéretik sürgősen lemondani uraim!!
Borsodi
@Nessy: Nem fognak lemondani a húsos fazékról soha.Mindent elkövetnek,hogy hatalmon maradjanak. Ha megnézed döntsd el valóban ennyi birka szavazna rá,vagy már itt is csalnak?
kmks.blog.hu/2017/02/24/on_2018-ban_kit_latna_szivesen_miniszterelnokkent_szavazzon
nezelodo
A fene tudja kinek a bolond lukából fúj a bolond szél!? Viktor, Vezérünk, segítenél eligazodni ott a zavaros fejedben?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.