Bár nem nevezte nevén a magyar miniszterelnököt, egyértelműen utalt rá a győztes elnökválasztást követő beszédében, hogy a demokrácia cinikus és gonosz ellenségének tartja,aki ellen elszántan fel fog lépni. „Nem kell az USA-ig mennünk, hogy lássuk, hogyan akarják egyesek a nyugati országokban visszaforgatni a szabadság és a demokrácia kerekét. Nézzetek Törökországra, nézzetek Magyarországra, nézzetek Lengyelországra. Támadják a médiát, az ellenzéket elnyomják, a művészeket ellehetetlenítik. Ezek ellen a fejlemények ellen meg kell védenünk magunkat. Az Európai Parlament elnökeként gyakran tapasztaltam, hogyan dolgoznak a szabadság ellenségei. Minden nap tovább akarják rombolni a szabályokat, minden nap meg akarnak törni egy tabut. Többször is szorgalmaztam, hogy léptessenek életbe szankciókat ezek ellen a gonosz cinikusok ellen [...]

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Kedves Schulz úr! Mi mindig is hülyék voltunk és ezt a hagyományt nem áll szándékunkban megváltoztatni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szókrakész
@F_Viktor: Ne maszatolj!
Megkérdezték a német népet, vagy sem?!?!?!?!
Akkor mi a faszról hablatyolsz, idióta?!?!?!
F_Viktor
@Szókrakész: Nem maszatolok, csak megfeledkeztem róla, hogy te nem tájékozódol, gondolkodni nem tudsz, csak "logikázni" szoktál, de az sehogyan nem megy neked!

O'szt Merkel miért kérdezte volna meg a német népet, hogy a Németország által ratifikált emberi jogi szerződéseket, egyezményeket, az EU Alapjogi Chartat, az EU működéséről szóló szerződést betartsa?

S téged megkérdezett orbán, hogy kölcsön fejében válogatás nélkül magyar állampolgárságot biztosítson idegeneknek? Vagy, hogy több, mint 5 éven keresztül mindenféle vizsgálat, átvilágítás nélkül havi 800 ukránnak és orosznak (nyilván nem kevés pénz fejében) vízumokat osztogasson?
Semmilyen nemzetközi szerződés, megállapodás nem kötelezte a magyar kormányt ezekhez a mutyikhoz, saját zsebre dolgoztak, saját népüket (+az EU-t!) verték át, ott kellene, a Cinege utcában, vagy a Kossuth téren járatnod a szádat, nem a németek ügyébe beleugatnod!
karma1
Pedig egy jo kis orban koverezessel is kezdhette volna...:O))))
karma1
@Szókrakész: 23.07-re: Nyuszika, csak halkan megjegyzem, hogy a nemet alkotmany resze az uldozottek es elesettek befogadasa,... Az Alkotmanyukat egyszer mar a nemet nep elfogadta, mit kellene meg kerdezoskodni menekultugyben? Most egy picit rossz pacira ultel, vagy ha a paci jo, akkor forditva...:o))))
huKKK
Mit várnak Martintól?
Őszintén vallja be, hogy a fősodrú német média a politikusokkal karöltve
jobban átveri a németeket mint a stazi korában?
Sírniuk kéne inkább, mint gyalázkodni.
Tré lehet a helyzet nagyon, ha már Orbán dolgaival kell takarózni.
Martinkám a saját sajtódban sem tudod megteremteni a demokráciát, ne a mi házunk táján söprögess. Hamarabb le fogsz lepleződni mint a sánta kutyus.
huKKK
@karma1: Az uldozottek es elesettek befogadasaval nalunk sincs gond.
Csak azzal, hogy meg merjuk kerdezni az uldozottek adatait.
A csunya kerdezoskodes utan meg sajnos kiderulnek a dolgok.
A nincstelen üldözöttekről kiderül, hogy már több tízezer dollárral lehúzták őket az embercsempészek. A dzsihádhoz való emberi jogokban is korlátozzák őket a szemét közép-keleteurópaiak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.