Eldöntöttem, hogy megírom Önnek a levelem, mert már nem bírom tovább a súlyokat viselni. 82 éves lettem, így már bátran elmondhatom, ami a szívemet nyomja. 5 gyermekem van, akiket elvesztettem. Minden évben egyet. 5 éve ment el az idősebbik fiam, mert már nem tudott megélni a hazájában, amit annyira szeretett. Egy helyen élt már születése óta, és szerette e gyönyörű országot, mely olyan értékekkel bír, melyet kevés ország tudhat magáénak. De elment, elment hát Angliába, hogy szerencsét próbáljon. Nem beszélte a nyelvet, hiszen nem kellett neki, amíg itthon élt. Becsületesen dolgozott Ő itthon, mint szakápoló, de a hitelek súlya alatt, amit arra vett fel, hogy megalapozza az életét, tönkre ment. Tönkre ment az én fiam, aki annyi emberen segített, és lehet, hogy egyszer magán is segített volna. Mert Ő nem azt nézte kin kell, hanem kinek van szüksége. Persze Ő volt a felelőtlen, hiszen miért nem volt jó neki az albérlet!? Elmondta nekem, hogy 25 ezret kell csak fizetni és milyen...

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem szoktam elpityeredni, de most megtörtént.
Ha létezik a levél írója, adjon neki a sors "könnyű utat" az egyenesig.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Perwool
26 éve fosztják ki nemzetünket, országunkat ! Minden politikai garnitúra csak a zsebét tömi az egyik megy a másik jön, csak az étvágyuk lesz egyre nagyobb! Nem számít ezeknek semmi sem, sem ember, sem gyerek semmi, se nő sem férfi...csak a pénz és a hatalom!!! De! Az minden áron!
butler2005
www.facebook.com/hashtag/megvagyunkmentve
Na itt lehet némi ízelítőt kapni hogy mit tettek emberek százezreivel!
Ez a bűnszervezet azt hiszi, hogy az idők végezetéig ellehet hallgatni, mit művelnek 3 – 400 ezer családdal. Arról mélyen ferdít minden kollektív tudathasadásban szenvedő médium, hogy Romániában már hónapokkal ezelőtt felvételi árfolyamon lejesítették a hiteleket, börtönbe csukták a jegybankelnököt és államférfiakat. Mentik, ami menthető. Itt azon rágódnak, hogy eszközkezelőbe kéne még pár milliárd. Mind e közben 200 milliárdba kerül Orbán budai várba költöztetése a Puskás aréna is lessz vagy 200 milliárdba. miközben "Az Erste Bank tendert írt ki a lakossági nem teljesítő jelzáloghitel-állomány egy részének értékesítésére, a pályázatot az Intrum Justitia nyerte, 19 milliárd forintos ajánlatával." Eladtak egy városnyi embert.
Az Intrum Justitia 19 milliárdot fizetett, a több mint 100 milliárdos nemzeti vagyon részét képező ingatlanokért, több tízezer család otthonáért. Tehát aki felvett 10 milliót, visszafizetett belőle 7 milliót, az most a bank szerint tartozik még 15 - 20 millióval, amit az Intrum Justitia 2 millióért megvett, így már nem az Erstének tartoznak a családok. De a zemberek nem vehették meg saját otthonukat 7 millióért sem. Ez is a népírtás minősített esete.
Ez a banda két választást nyert azt sugallva, hogy mint az önkormányzatok és a végtörlesztők, a többi ember is 180 Ft.-on forintosít. Persze az érintett összes kormánytag és haveri kör 180-on saját-részre lezárta a hitel problémát. Majd azt követően megduplázták az emberek tartozását, öngyilkosságba kergettek tízezreket, elüldöztek százezreket. Ez, amit csináltok terrorizmus a magyar nép ellen! Felelni fogtok ezért!
nem tibi
@butler2005: Tiszta sor hogy eszük ágában sem volt megmenteni senkit .
1 ember jelentlkezzen aki kultúrált Magyarhoz méltó lakhatás reményében
adósodott el ( brutálisan ) devizahitelben és megmentették . Nem lesz jelentkező !:-((((((
magyarbakancs
@Perwool: Ezt az országot a politikai,gazdasági,pénzügyi értelmiség fosztotta ki,rabolta le,és tette tönkre.
Amit valamely politikai ideológiába csomagoltak.
papa.49
@magyarbakancs: De főként a jogászok!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.