Egyenruha és formaruha is kell a júliusi budapesti vizes világbajnokságra, és a médiamunkásokat is el kell szállásolni, így ezekre további nettó 437 millió forint értékben kötött szerződéseket a szervező Bp2017 Nonprofit Kft. A 2017-es budapesti FINA Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvizi Világbajnokság rendezési költségei már közelítik a százmilliárd forintot. Két újabb, még februárban lezárult közbeszerzés eredményét tette közzé a napokban a Bp2017 Világbajnokság Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. Az egyik eljárás háromcsillagos szálláshelyek foglalására szól a vb-re utazó médiamunkások számára, összesen nettó 225,7 millió forintért. A szerződések értéke ennél a beszerzésnél is jóval meghaladták az előzetesen becsült összegeket; verseny sem volt, mindkét részteljesítésre egy-egy ajánlattevőt kértek fel ajánlattételre. A közbeszerzés egyik része 80 szoba, míg a másik 120 szoba biztosítására szólt Budapesten, reggelivel, július 13. és 31. között. (A kért mennyiségek 10...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Áh csak milliókkal, arra már sem kattintanak:)
RonaGyuri
mennyi váratlan kiadás, így nem csoda, hogy hirtelen kellett! =))
papa.49
@Északi: Én is ennyire saccoltam...
Na de mit hoz ez nekünk, ennyit totzihherr, hogy nem!!!
Perwool
A lefújt olimpia miatt valahol be kell hozni a konyhapénzt!
kisrigó
Könyörgöm! Mikor lesz ez a vb? Ha ilyen tempóban nő a költség, akkor új adókkal kell sarcolni az embereket, hisz úgy költik a pénzt, hogy már követhetetlen! Kiváncsi lennék, hogy mennyi bevételre számítanak! Az a várt "6-7 milliárd" néző majd jól fizet, de titkosítják harminc évre, oszt jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.