A szomjazó Fidesz-hívőknek pedig ott marad a romániai Igazi Csíki Sör, amely márka felkarolása Semjén szerint nemzeti ügy. Annyira, hogy Semjén Zsolt a kormány nevében nem is olyan régen ígért magyar állami támogatást csíkszentsimoni vállalkozásnak. Annak ellenére, hogy a védjegyhasználati vitában a marosvásárhelyi táblabíróság februárban a Heinekennek adott igazat a román nyelvterületen megtévesztésre alkalmas márkanév-használati eljárásban. De az is lehet, hogy pont ezért gondolta Semjén megtámogatni a táblabíróság által betiltott sör gyártását. S a Heineken számára beígért fenyegetés pusztán a véletlen műve. Cseppnyi összefüggést sem mutatva azzal, hogy holland gyártó perli a romániait. S még az is lehet, hogy Semjén legközelebb Csíkszentsimonra fog lóháton bevonulni. Kézdivásárhely helyet. Söröslovon.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ezt a primitív, csaló, übertahó Tömjént még senki nem rúgta fel?
Anyád nyugdíjából ígérj a pancsoklóknak, ne közpénzből wazze!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@cs.n.: az ötágú tengeri csillaggal mi lesz?
GeoCravker
@quadrocopter: :-)
Holddal a flepnin. Az iszlamisták
nezelodo
@Perwool: Lehet, hogy ezután még intenzívebben nyalja a száját a címkén látható nemzetmentő.
Perwool
@nezelodo: Nekem erős a gyanúm(sőt), hogy a tokmányorrú Lázárnak is van benne érdekeltsége.Azt mondja ez az alföld bikája, hogy magyar nemzeti érdek a csiki sör. Úgy őszintén mi közünk hozzá? Egy román cég, mióta magyar nemzeti ügy?
Bár amire ezek azt mondják nemzeti az 100%, hogy mutyi.
A lopás szinonimája, nemzeti érdek, szerintük.
nezelodo
Most nyilatkozik a hájfejű az egyik tv csatornán, azért nem iszik Heineken sört, mert vörös csillag van rajta! Ahhoz képest elég dagadt! Majd issza a mutyi sört a mi pénzünkön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.