Mondjuk még így is maradt kettő.

Mikor tavaly kiderült, hogy Matolcsy feleségét egy fiatalabb nőre cserélte, Vajda Zitának, a barátnőnek még négy munkahelye volt.

Tavaly ősz elején a Magyar Nemzeti Bank egyik alapítványánál, a Pallas Athéné Domus Innovationis-nál (PADI) volt kuratóriumi tag, havi bruttó 555 ezer forintért;

A PADI egyik cégénél, a Vízház Kft-nél igazgatósági tag volt, ottani jövedelméről azonban nincs ismert adat;

A jegybank másik alapítványánál, a PAGEO kutatóintézeténél India-kutatóként havi bruttó 600 ezer forintot kapott;

Ugyanitt igazgatóhelyettes is volt, ugyancsak havi bruttó 600 ezer forintért.

Az alapítványi pénzköltések, azok közpénz-jellegének majdnem elvesztése hatására a jegybanki alapítványok karcsúsították a működésüket, több embertől megváltak. Így került ki a Vízház Kft. igazgatóságából Matolcsy barátnője.

A 24.hu cikke szerint azonban még egy állását elvesztette tavaly ősz óta Vajda: már nem igazgatóhelyettes a PAGEO-nál.

Két állása így is megmaradt, viszont a cikk szerint hiába a PAGEO senior kutatója, neve alatt nem nagyon sorjáznak a tanulmányok – de még így is megkapja a havi bruttó 600 ezret (ami nettó 399 ezer forintot jelent).

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
És az emberek csak nézik ahogy a jegybankelnök közpénzből tartja el az aranyásó kurváját. Merte volna ezt egy szoci megcsinálni anno...hajajj
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Még megérhetjük, ha ilyen mértékben apad a Kuszaszem macájának a jövedelme, a minap Salgótarjánban Orbánt simogatók közadakozást szerveznek, hogy méltó körülmények között élhessen szegény. Vagy csak azért fogynak az igazgatótanácsi állások, mert jön a soron következő múzsája az alkotónak, és azokra száll át az aranybánya?
kukac50
Kevesebb állása van mert elhagyta Matolcsit! Rá jött,hogy egy elmebeteggel élni rettenetes, hiába a sok pénz, nehéz elviselni együtt élni egy nagyon hűjével.
evacica
Semmi gond a főállását,már mint azt, hogy Matolcsy barátnője megtartotta, s ebből prímán meg is él, igaz, hogy ezt viszont mi fizetjük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.