„Egy ideje már ekézik, de Lázár legújabb hülyesége szerint a Heineken csak azért tesz vörös csillagot a sörére, hogy jobban eladhassa. Ez természetesen nonszensz. De hogy mindenki érthetően lássa, tegyük tisztába a gyereket.

Forrás: bor.mandiner.hu
Feltöltő: Északi333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tényleg ennyire szórt, vagy ezzel szórakozik

A Heineken-es baromkodás sok dologra mutat rá

Az egy dolog, hogy minden oldalról folyik az idétlenkedés, de még az akció is zavaros. Nem, csak a szokásos zavaros és erőszakos erőlködés, a szokásos körültekintés és átgondolás mentes akarnokoskodás, hanem még a mit is akarnak is zavaros. Sőt mint tudjuk kedden még egy Kósának tulajdonított visszavonulás-féle is belejátszott a műsorba, amit mára elfelejtett.
Az a gyanúm, hogy – ismerve Őfenesége beágyazottságát – valójában Orbán szórakozik. Vagy arról van szó, hogy mentális gondjai már olyan szintre jutottak, hogy elfelejtette, hogy korábban hogyan vélekedett. Jelemét ismerve az sem zárható ki, hogy szólótáncot mutat be a sajátjainak. Mint a páva-tánc büszke tudója, azzal szórakozik, hogy hülyét csinál belőlük (IS)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.