Őrizetben van az a házaspár, akik Sátán egy férfit évekig bezárva tartottak és dolgoztattak, majd amikor a sértett már nem akarta tovább a ház körüli teendőket elvégezni súlyos fenyegetéssel és bántalmazással bírták rá a további munkára.

A gyanúsítottak éveken át dolgoztattak saját portájukon egy helyi középkorú férfit, akinek minden jövedelmét elvették és azzal sajátjukként rendelkeztek. Cserébe a sértett egy komfort nélküli melléképületben lakhatott, és ha azt mondta, hogy nem bír tovább dolgozni, akkor a férj bántalmazással bírta rá további munkára.

V. J-t és V.J-nét Sátán, 2017. március 21-én a délutáni órákban fogták el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztályának munkatársai. A gyanúsítottaknál megtartott házkutatás során egy komfort nélküli helyiségben egy idős nőt találtak a rendőrök. Az asszony elmondta a nyomozóknak, hogy évek óta él abban a szobában, ahonnan nem jöhet ki, nyugdíjával a család gazdálkodik, látogatókat nem fogadhat és nem is telefonálhat.

Az Ózdi Rendőrkapitányság gyanúsítotti kihallgatásukat követően bűnügyi őrizetbe vette a házaspárt és a nyomozók előterjesztéssel élnek a gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a házkutatás során a gyanúsítottak otthonában lefoglalt iratokat is folyamatosan elemzi, így az ügyben további nyomozati cselekmények várhatók.

(police.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ózd mellett van egy olyan település hogy Sáta. Egyik vasárnap mennek a hívek a templomba ám de látják hogy az ajtóra a pap ezt akasztotta ki:
- A mise elmarad mert Sátán vagyok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Ja, Sáta! Nehezen fogtam föl, hogy jön ide a sátán.

A többihez nincs mit szólni. Amíg az emberek nem fogják fel, hogy azonnal a hatósághoz kell ilyen esetben fordulni, és amíg a hatóság nem teszi a dolgát ha ilyenről tud, akkor hasonló esetek mindig elő fognak fordulni.
Szókrakész
Ózd mellett van egy olyan település hogy Sáta. Egyik vasárnap mennek a hívek a templomba ám de látják hogy az ajtóra a pap ezt akasztotta ki:
- A mise elmarad mert Sátán vagyok.
elnyomott
@nemkati: Most már csak azt kell megoldani, hogy az érintett valahogy hatósághoz tudjon jutni annak ellnére, hogy nem mozdulhat ki a szobából, nem telefonálhat és senkivel nem beszélhet.
Tényleg nem is értem, az emberek miért ilyen tehetetlenek...
wagabund
megint hozta a formáját a gyökér firkász...ha már Sátánt ír, -hogy szopassa az olvasót,- akkor írja oda, ilyen nevű községben..

gratulálok
desiro
@wagabund: Sáta létező falu borsodba, Te gyökér.
wagabund
@desiro: gyökérkém fuss neki mégegyszer...ha már nem megy a szövegértés..
Borsodi
Ha nem írnák oda,hogy Borsodban történt akkor is gondolhatnánk ,elvégre ezek a települések mintha nem is Magyarországhoz tartoznának ( Sáta Bóta Nekézseny Bánszállás Farkaslyuk Somsály Arló Sajóvelezd ) Ide költhetné a pénzt a kormányunk nem a Puskás stadionra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.