A kormány csak azután dönt a gyulaházi űrközponttal kapcsolatos beruházásokról, ha azokról megvalósíthatósági tanulmány is készült -  jelentette ki egyik csütörtöki kormányinfóján Lázár János. Csakhogy ilyen tanulmány nem készült, és pályázat sem volt – írja a Hír TV.

A kormány még februárban hozott határozatot a gyulaházi "space központ" támogatásáról, hárommilliárd költségvetési forint erejéig.

A pénzt egyedi kormányhatározattal ítélték oda, bár most azt állítják, hogy a határozat szövegében a "space központ"

csak példa volt a várható fejlesztésekre.

Valójában a hárommilliárd forintot nem mind a "space központra", hanem mindenféle egyéb befektetésekre is szánják, nem csak Gyulaházán, hanem a környékén is.

Bardi Béla gyulaházi polgármesternek egyelőre arról sincs fogalma, hogy mennyi az annyi, és mennyi jut majd ebből a pénzből a gyulaházi űrközpontra.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
De miért orbán gyerekkori képével illusztrálják a cikket?
Hellcat
Épült itt már RENGETEG hülyeség kurva drágán fideszes haverok keze által. Ezt is simán megcsinálják...megépül átadják aztán bezárják mert használhatatlan...mint a Dinó park vagy a sík bobpálya.
Cefi
De miért orbán gyerekkori képével illusztrálják a cikket?
karma1
NEM fog megepulni, mar a cikk megjelenese utan azonnal cafoltak a hirt (Jo, tudom, tudom: amit cafolnak vehemensen, azt tutira megcsinaljak par honap mulva. Ez csak a szondazas volt)
lenn
Napi UFO

rejtélyes UFO észlelések, hátborzongató lények (orbán, lázár, rogán, németh, balog, és tsai). és paranormális jelenségek

napiufo.hu/

Az ajánló szerint "A földönkívüliek is ezt olvassák".
Nem!
Ezt CSAK a földönkívüliek olvassák.
quadrocopter
Na, hívhatták volna Mezőgazdasági Légtérfigyelési és Felhővonulási Nézegető Projektnek, a lényeg a Nagy Lé haweri elhelyezése, amúgy meg Orbán nem tűri a korrupciót, vélhetően a közpénzlopást se!
szép új világ
Egyenlőre csak arról döntött a kormány, hogy ellopnak 3 milliárdot. Hogy pontosan hol és hogyan, arról még nem határoztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.