Minden jel szerint megkergült a szentendrei önkormányzat: a Kétfarkú Kutyapárt aktivistái arról számoltak be, csak azért távolították el az általuk két hete elültetett fákat, hogy azután pontosan olyanokat tegyenek a helyükre.

Ültettünk két hete fákat, erre ezek az idióták épp kiszedik őket, és pontosan ugyanolyanokat ültetnek helyettük. Külön röhej amúgy az egészben, hogy direkt vastag törzsű fákat ültettünk és ugyanolyan fajtát, mint amik mellettük vannak, csak ezekről a helyekről hiányoztak.

– írják.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Hát én ezt végképp nem értem!!! Ez az ország teljesen meghülyült???Azok a szerencsétlen fák mit vétettek???A fityfaszos geciket meg fel kell jelenteni rongálásért!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Na ja!!! persze hogy kiszedték!!! NEM VOLT RAJTA NARANCS!!!
lenn
Nem 2017 a lázadás éve, hanem 2018 lesz az.
El kell söpörni ezeket a tetveket örökre!
Készülj a harcra
vladimir putin
a szentendrei onkormanyzat fiatal meg, kell nekik a penz.
bakegya
HOSSZÚ ÉLETE SORÁN AHOVA EZ AZ ORBÁNMAFFIA BETESZI A LÁBÁT OTT FŰ,FA,DE MÉG VIRÁG SEM TEREM!Őrület -ez a fityiSS MAFFIA ellenségnek tekinti a valamire való árnyékot -és még megfelelő mennyiségben oxigént is termelni képes fákat és erdőket.Megjegyzem Budapest gyönyörű platánjait,hársfáit is kiirtatták.HOGY NEM ESZI MEG A FENE A KOSSUTH TÉREN IS A DÍSZ-SZEMLÉJÜK KÖZBEN A KATONÁKAT!!!???A Múzeumkertből is kinyírták az őspark növényzetét-ott is napszúrást lehet csakk kapni.
A Balaton-felvidéki kiprivatizált faluerdők tölgyeseit is ligetre engedték vágni már az első kurmányzásuk idején.2017 tavaszán már tarra vágott nyiladékokkal is trükköztek,hogy aztán ősszel viszik még a maradékot is,holott itt egyetlen fa se fog már zöldelni,mert a kő padon olyan vékony a termőföld,hogy csakkk a sziklaoldalak meredeznek majd a balatoni panorámába behajózók szeme láttára.A szubmediterrán is megteszi a magáét-a szőlőket is irtják,mert kapa kasza is be lett adva a múzeumba!!! -AZ ORSZÁG KÖZÚTJAIT VALAMIKOR FASOROK ÖVEZTÉK-MA TÜZIFA LETT A KÖZMUNKÁSOKNAK.Somogyban ingyen ajándék tarvágott földrészleteket gyűjtögetnek budapesti "nincstelen "ügyvédek -és gyermekeik nevére.Ez is sok mindenről árulkodik .Milyen is az orbán fideSS KURMÁNYÁNAK TERMÉSZETI ÉRTÉKEINK LERABLÁSÁVAL ÖSSZEFÜGGÉSBEN A SZEMLÉLET.-viszik a kulákgyerekek kárpótlását A HELYBEN FÖLDESURI NÉPE ORBÁNNAK-FAZEKAS ELNYÖKÖGTE A MINAP A KOCSIS ÉVIKÉNEK MILYEN DARÁNYI URHATNÁMOK FONTOSKODNAK AZ ORSZÁG KENYERÉN-SOMOGYBAN PL EGY HI9VATÁSOAS VIZILABDAZSONGLŐR IS TÖBB EZER HEKTÁRON-ez van Zalában-Vassban is.ÁDER...HOL VAN A NAGY KLÍMA ÉS TERMÉSZETVÉDELEMMEL???
Majd ha kevés lesz a csövön az oxigén akkor bezzeg majd reklamálnak!!!
Nessy
Ha ezek normálisak, akkor én keresek egy jó elmegyógyászt!
Ebben most mi volt a ráció, hogy a már elültetett fákat kiszedték, majd másikat ültettek helyette? A kiszedett fákkal mi történt? Szemétbe dobták, felaprították? Ennyi felesleges pénzük és energiájuk van Szentendrén a "híveknek"?
Villon
Ez a tipikus "akkor is az lesz, ahogy mi akarjuk" gondolkodás. Mindenki más le van szarva, majd a mi oligarchánk fáit ültetjük oda, mert abból jut nekünk is. Ennek, hogy nem kerül pénzbe, meg mi értelme van? Ebből nem lehet visszaosztani.
dr. prédikátor
Hát én ezt végképp nem értem!!! Ez az ország teljesen meghülyült???Azok a szerencsétlen fák mit vétettek???A fityfaszos geciket meg fel kell jelenteni rongálásért!!!
lampa laz
Ezek a hibbant fideszesek fafóbíásak...
Klubtag
...es ezt az abberaciot nyaldosva imadjak orszagszerte...
lópicigáspár
Elsőre feltettem a kérdést magamban, ugyan milyen támogatottságú az ottani polgármester. Azt hiszem meg van a válasz. Szánalmas népség!!
justhpeter
@lópicigáspár: Én elsőre biztosra mentem: ugyanolyan agyhalott mint a Gazdaállata.
hemami
Ennél hülyébb elnevezést már nem is lehet elképzelni egy pártról, amelyik komolyan venné magát, mint kétfarkú kutyapárt, de ezzel együtt a jó törekvéseket nagyon is tiszteletben tartom, ilyen a faültetés, nem pedig a fák kiirtása, amely ellen politikától függetlenül magam is felemeltem és felemelem a szavam . Mindenki csak jót tesz az emberiséggel, aki nem kiirtja, hanem ülteti, telepíti a fákat. A Városliget védőivel is maximálisan szolidáris vagyok. Nagyon elhibázott felfogás, hogy szinte minden négyzetcentimétert be akarnak építeni, ráadásul a környezetbe bele nem illő betonkockákkal . Nem igaz, hogy ettől leszünk modernek, korszerűek és fejlődőképesek.
szép új világ
@lampa laz: Csak a saját ültetésűn akarnak lógni.
kukac50
Hova rakták amit kiszedtek? Hagyták elszáradni? Dinkák!
Sámannus
Megérdemelné az a gyökér aki kiszedette, hogy őt ültessék el oda fejjel lefelé!
Meg kéne nyugodni eftársak az oroszok seggét hiába nyaljátok, leszarnak benneteket csak szaros felmosórongy a főnökötök is..
quadrocopter
A burgermeiszter attól tartott, ha a Kétfarkú fái maradnak, akkor az már politikai jelzés, hogy az önkormányzat lojális a Kétfarkúval!
Idióta barmok, közpénzen közpénzt pazarolnak!
Borsodi
A kiszedett fákat a Felcsúti stadionba kellene ülteti,de előtte felszántani.
quadrocopter
@Borsodi: Nem bírják a fűtött pályát.
Desischado
Gyalázat, ami ebben a nyomorult országban folyik. Csak azért, mert a Kétfarkúak ültették, ki kell irtani a fákat???! Hogy a magasságos atyaúristen rogyna már rátok, rohadt férgek! Mi van a környezetvédelemmel, ilyenkor áder koma miért nem vartyog?!
lampa laz
@szép új világ: ahhoz komoly erdősítésbe kell fogniuk, h mindegyiknek jusson.
kiscsillag66
Tényleg megérett ez az ország, hogy eltűnjön. Mi a francot akar a hatalom? Mit akar megmutatni állandóan?
Klubtag
Ha a példakép, nagyfőnök hülye, ugyan mitől lenne normális a többi híve?...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.