Ha egy beruházásnál a kiírt és a végleges költségek közt több mint 30 százalékos az eltérés, akkor kell korrupcióra gyanakodni.

Lázár János kancelláriaminisztert megkérdezték az újságírók arról, hogy mi igaz a vizes világbajnokság megnyitója ügyében, mivel csütörtök reggel kiderült: a Rolling Stones-t szeretnék szerződtetni az ünnepségre. A banda egy fellépése az elérhető információk alapján 430 millió forintnyi dollárba kerül. A megnyitóra 3 milliárd forintnál többet szándékoznak költeni a tervek szerint.

Lázár erre azt válaszolta, hogy erről nem a kormány fog dönteni, mivel a kormány nem rendezvényszervező.

Azt nem tudta megítélni, vajon megtérül-e mindez pénzügyileg. De úgy vélte, ami növeli Budapest presztízsét, az támogatható. Hozzátette:

akkor kell korrupcióra gyanakodni, ha a kiírt és a végleges költségek között több mint 30 százalékos az eltérés.

(24.hu)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Lazar nem szazas, tok mindegy miket beszel. A partja szellemi es erkolcsi szinvonalat kepviseli minden megnyilvanulasaval.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Borsodi
Korrupció akkor van ha a vezér talpon van.!A korrupció meleg ágya a Fidesz magába.

civilhetes.net/vago-istvan-a-bunlajstrom
vonotok
Hogy mi milyen hülyék vagyunk, és hozzánk képest Jani gyerek mily okos ember. Mi eddig mért nem tudtuk ezt így kiszámolni? lehet, hogy nekünk más eredmény jött ki???
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/12/aki-majd-tudni-szeretne-a-legvidamabb-barakkbol-hogy-lett-europa-pocegodre/
Lázárnak soha nem kellett a szomszédba mennie a nagy arcért, a féligazságok igaztalanabb
felével való házalásért, de a mai megmozdulását akkor sem képes átfogni a tudatom, ha a Fidesz kormányzása egyébként minden egyes napon egy végtelenített Benny Hill­ -show keretében zajlik. A kormány tervei szerint március 31­-ig minden pályázatot kiírnak. Idén az összes kiírt, azaz 9000 milliárd forintnyi megpályáztatott forrásból 2200-­2700 milliárd forintot
akarnak fejlesztésre fordítani. 2018. március 31-­ig az összes pénzt elköltenék. Nem, nem azért, mert 2018-­ban választások lesznek Magyarországon és bármi lesz is addig a
Fidesz már túlnyerte magát, hanem mert – nem fogjátok elhinni – növelni kell az ország
versenyképességét. Ugyanis az elmúlt nyolc év utáni elmúlt hét év sem volt elég arra, hogy
megválaszoljuk a kérdést (a fényes csillag már megválaszolta az évértékelőn, Lázár biztos aludt): vajon a magyar gazdaság meg tud­ e állni a saját lábán, akárcsak Récsöl királykisasszony, vagy 2020 után, az uniós források jelentős csökkenése okán összefossa magát, mint a dinnyére sört ivó egyszeri felhasználó. Aki viszont majd évek múltán tudni szeretné, a legvidámabb barakkból hogy lett Európa pöcegödre, az vegye elő többek között Lázár nyilatkozatát is. Amelyben elismeri, hogy ide jött a legtöbb pénz, és ez lett belőle. Felfoghatatlan pénzmennyiség mellett rohadó infrastruktúra, szociális­ és egészségügyi ellátás, kivéreztetett oktatás, példátlan dolgozói szegénység, megannyi tönkretett tisztességes vállalkozás, külföldre menekült százezrek, és a táskás szemű, milliárdos
mangalicaszerelők. Hogy ezzel még gátlástalanul verték is a mellüket, külön tragédia.
Utóirat: Lázár szerint a 4-­es metró ügye a csalás tankönyvi példája. Egyetértek. Kár, hogy a
Fidesz­ kormány mocskos ügyleteinek összefoglalására viszont több polcnyi tankönyv is kevés lehet.
Hellcat
Mivel a fidesz féle ügyködéseknél nem 30% ról beszélünk hanme valahányszoros túlárazásról...tehát minimum +100% akkor azért ez egy elég merész kijelentés. Gyakorlatilag elismerte a korrupciót...most kéne az ellenzéknek lecsapni erre és apofájukba dörgölni az összes túlárazott bizniszüket.
papa.49
@Hellcat: Na de hol van itt ELLENZÉK???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.