Törvénymódosítást kezdeményez, hogy a külföldről hazatelepülő magyarok gyerekei gyorsabban kapjanak állampolgárságot – ezt mondta Lázár János az RTL Híradónak, miután szembesítették a Házon Kívül szerdai riportjával.

Ebben három hazaköltöző család is arról beszélt, milyen sokat küzdenek a bürokráciával, ráadásul az ügyintézők migránsnak nevezik őket.

A miniszter szerint ez nagyon rossz gyakorlat, amin változtatni kellene. 

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Na baszd meg, akkor még tovább fog tartani a hercehurca, mert amihez hozzányúlnak az menten szarrá válik!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Na baszd meg, akkor még tovább fog tartani a hercehurca, mert amihez hozzányúlnak az menten szarrá válik!!!
Béla333
Higgyünk neki! Hiszen Lézer Jankó mindig igazat mond! Vagy nem???...???
nyanya001
Szégyelljék magukat, ere az anomáliára egy kereskedelmi televíziónak kell
felhíni a kormány figyelmét. Dunát lehetne rekeszteni a sok hereverő
kormányhivatalnokkal, államtitkárokkal, meg a gyere haza fiatal szart sem érő propagandájukkal !
nyanya001
Ja, és még egy.
A közszolgálati TV csatorna mi a jó francnak van ?
Csak azért, hogy vagy 100 milliárddal kitömjék őket, hogy
a hatalmat fényezzék, ne a köz dolgainak hiányosságára hívja fel a figyelmet.
Rohadt alávaló rendszer ez !
nezelodo
Azok a hivatalnokok azt hiszik Istennek (Orbánnak) tetsző dolgot művelnek. Végül is nem Erdélyből, a Felvidékről vagy a Vajdaságból jönnének ide a szülőföldjükről, hanem simán hazajönnének, ahol éltek a felmenőikkel együtt. Hogy mitől kedvesebbek Orbánnak akik sosem éltek itt? Lefogadom, kizárólag a szavazatukért.
Eladott Ország
"Amint elhagyják az országot a fiatalok, azonnal – vagy ha nem is azonnal, de igen hamar – megjön a gyermekvállalási kedvük. Persze úgy könnyű, ha nem kell rettegni sem a mától, sem a holnaptól. Egy friss felmérés szerint ma már minden tizedik magyar gyermek külföldön születik. Minden tizedik. És az elvándorlás üteme nem lassul. Lehet itt melldöngetve magyarkodni, árulózni, ez még nem fog megoldani semmit. Ha továbbra is képtelenek leszünk felismerni a közös érdeket (ami véletlenül sem azonos egyetlen egy politikus
személyes, vagy családi érdekével sem), akkor majd mi magunk temethetjük el a saját
országunkat. Már ami még megmarad belőle, miután egy jókora részét a nevére íratta a
gázszerelők és sajátlábak egymást követő nemzedéke, a maradékot pedig elhordja a talpán az, akinek nincs itt maradása."
Eladott Ország
"Mint oly sok mindent az elmúlt években – szavakat, ünnepeket ­, a haza fogalmát is kisajátította a kormány. Egyszerűen azért, mert nekik ez áll érdekükben. Orbán Viktoron kívül nem tudok olyan miniszterelnökről, aki vette volna magának a bátorságot és hazaárulónak, ellenségnek merészelte volna nevezni azokat a honfitársait, akik nem az ő akarata szerint képzelik el az életüket. Orbán Viktor ezt megteszi. Naponta megteszi és senki nincs, aki kikérné magának minden kitagadott nevében, vagy legalább önmaga nevében. Orbán bűne az, hogy önös érdekből ennyire megosztja a társadalmat, a társadalom bűne viszont az, hogy ezt engedi. Engedjük. Már legalább 600 ezer ember (ennyi, amit maga a kormány is beismer) hagyta el ezt az országot. Lehetséges, hogy jóval több, de ennyi biztosan. 600 000 hazaárulóról beszélünk? Illetve nem is ennyiről, hanem jóval többről, hiszen sokan nem mentünk el (van, aki csak még nem), hanem megteszünk mindent, hogy változzanak a dolgok. És kétsége ne legyen senkinek, hogy amennyiben – és itt csak a magam nevében beszélhetek – még családalapítás előtt állnék, vagy a gyermekeim sorsa lenne a tét, én is fognám a bőröndömet és elhúznék innen. És egyetlen pillanatig sem érezném árulónak magamat, mert a család, a gyermekek iránti felelősség simán megelőzi azt az iszapbirkózást, azt az összefogni képtelen tipródást, ami itt megy."
staro2
Persze lézerjani majd segít.
Bocs de most éppen nem ér rá, de ha lenyomott pár tockost a Heinekennek, megmentette a csíki sört , ha megértette az UHT tej nagy titkát,és ha éppen nem kell a titokzatos barátnővel Londonba mennie akkor majd a hazatelepülőkön is segít.
A NER-ben prioritások vannak,vagy mifene
staro2
Kedves hazatelepülők!
A bürokratikus akadályokat gyorsan felejtsétek el!!
Kicsi pénzért rendeljetek rogán tonyótól letelepedési kötvényt és 2 napon belül futár hozza házhoz az iratokat, TAJ kártyát, nemesi címert ,amit szemetek-szátok kíván.
lenn
Így utólag, már ne!
A kutya nem kíváncsi a tűzoltásodra.
És tudod mi a legcsúnyább?
Hogy még arra sem hivatkozhatsz, hogy ittas voltál.
Nem szereted az alkoholt, vagyis józanul, a felelősséged teljes tudatában vagy egy olyan mocskosul szar szemét gazember, amilyen.
Az van te paraszt vérgeci, hogyha véletlenül szembejössz velem az utcán, leöllek, mint a disznót - mert megérdemled!.
Eladott Ország
Lázár nem vette észre, hogy nem hazatelepülnek, hanem elhúznak innen.Sőt a főnöke már hazaárulónak nevezi őket.
karma1
Mi ez a rohadt felteteles mod? Hogy a miniszter szerint "ezen valtoztatni kellENE??? B+, valtoztass rajta, azrert vagy ott, ahol... Ti hivtatok haza a kint dolgozo fiatalokat, mindent igertetek nekik, aztan amikor hazajottek, lemigransozza oket az a foldbuta bunko ugyintezotok... Szart se er a NER-etek, kizarolag a fideszrablok tudnak egyeterteni egymassal, de ugy latszik, mar ok se nagyon soka...
nezelodo
Nem gondolom, hogy most rohannak jogszabályt módosítani, nem pályázat az az EU milliárdjaiért, hogy fürgék legyenek. Azoknak a kölkeknek a szülei meg szavazók, akik majd meghálálják, hogy a gyerekeik a szüleik hűtlensége okán kívül találják magukat a magyarságon, meg a Nemzeti Együttlopás Rendszerén. Ja ha Ámerikás magyar vagy csiki pásztor lenne aki ott is született a szüleivel együtt az igen, az az igazi magyar, főleg ha nem iszik Heinekent csillagos pohárból mint az a félkegyelmű dagadék.
simmering73
Aki a biztos jövőjét feladja a bizonytalanért, ráadásul gyerekkel együtt, az feltétlen vizsgáltassa meg magát orvosával mielőtt átlépi az országhatárt.
Kutyuska
Abból már semmi jó nem származik, ha Lázár segítséget emleget. Vajon miben töri a fejét már megint?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.