Nagy, szép és méltó feladat előtt áll Salgótarján - mondta Fekete Zsolt (MSZP), a város polgármestere három nappal a Modern városok program keretében Orbán Viktor miniszterelnökkel aláírt megállapodás után tartott sajtótájékoztatón, pénteken. Fekete Zsolt pénteken ismertette: a város vezetői elszántak a program mielőbbi végrehajtásában, a jövő héten már elkezdődik az ütemezés. Nagyon örül, hogy ebben az időszakban lehet Salgótarján polgármestere - fogalmazott. Szavai szerint "miniszterelnök úr nagyvonalúságából" több új elemmel bővült a program. Fekete Zsolt ezek között említette a várost elkerülő négysávos utat, a tervezettnél nagyobb uszoda, valamint új városközpont építését, az egyházi épületek felújítását, a Novohrad-Nógrád Geoparkhoz kapcsolódó régiós turisztikai beruházásokat, valamint azt, hogy az összes barnamezős "rozsdafolt" felszámolása mellett a kormányfő még szabad zöldmezős területek megvásárlását is lehetővé tette.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Persze ígérni én is tudok. A polgármester nézze meg a korábbi ígéretek megvalósulását. Aztán felébred.
coni
""miniszterelnök úr nagyvonalúságából" több új elemmel bővült a program"
Szegeden is...
quadrocopter
"miniszterelnök úr nagyvonalúságából" - ez a legnagyobb gond ebben a rohadt qrwa országban, hpogy nem igényfüggő, hanem személyfüggő a városok támogatása, egy idióta sunyi skizofrén hangulatától és habitusától függ.

Nem baj Fekete Zsolt, bármi lesz, te jó leszel még a rezsimben államtitkárnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.