Az élet minden területén, nemzeti érdekeink érvényesítésére, ha kell azok megvédésére kell törekedni – hangoztatta pénteken Németh Szilárd a Fidesz alelnöke pénteken a szombathelyi Herény városrész lakossági fórumán.

Felhívta a figyelmet arra, öt olyan kérdés van, amelyben Brüsszel részéről és a nemzeti érdekekkel szemben álló hazai erők részéről támadásokra kell számítani, ezek egyike a rezsicsökkentés.

Németh Szilárd hangsúlyozta: ezeknek a támadásoknak mindegyike az önrendelkezéshez, szuverenitáshoz való jogunkat kérdőjelezi meg, legyen szó az illegális migráció elleni védekezésről, az adócsökkentés politikájáról, a magyarországi vállalkozásoknak a foglalkoztatás növelését célzó támogatásáról, vagy éppen a rezsicsökkentésről.

A politikus hangsúlyozta: a kormány készen áll arra, hogy megvédje a rezsicsökkentést, a lakossági energiaárak megállapítására vonatkozó jogot szavai szerint továbbra is "itthon kell tartani", hiszen csak így garantálható, hogy a magyar családok továbbra is az EU-szinten is egyik legalacsonyabb árat fizessék az energiáért, a rezsitartozások pedig tovább csökkenjenek.

Vannak akik az energiapiacot sírják vissza, csakhogy az energiaárak az elmúlt években sohasem csökkentek, hanem mindig csak nőttek a szabadpiacon, mint ahogy az előző szocialista-szabaddemokrata kormány is évről-évre csak emelni tudta az árakat – mondta.

Közölte: 2010 óta a kormány csökkentette a terheket, kimentette csapdahelyzetükből a devizaadósokat, átvállalta az önkormányzatok adósságát.

Az adópolitikával több pénz marad a családoknál és a vállalkozásoknál, amit jelez a kiskereskedelmi forgalom 49 hónapja tartó emelkedése, valamint az is, hogy a költségvetést kis címletű kincstárjegyek formájában ma már egyre inkább a magyar lakosság képes finanszírozni mondta.

Németh Szilárd jelezte, hamarosan újabb nemzeti konzultációt kezdenek, amelyben kikérik az emberek véleményét a jelenleg legfontosabb, az általa is említett új nemzetpolitikai kérdésekről.

A kormány egyedül nem fog tudni Brüsszelben hadakozni, szükség van a magyar emberek támogatására

- mondta.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nemzeti érdekeink titeket elzavarni a büdös 3,14csába de sürgősen !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
@Cefi: a napon nem mert akkor kiszárad. inkább a pincében akkor még ki is szőrösödik.
Szókrakész
"Az élet minden területén, nemzeti érdekeink érvényesítésére, ha kell azok megvédésére kell törekedni – hangoztatta pénteken Németh Szilárd a Fidesz alelnöke pénteken a szombathelyi Herény városrész lakossági fórumán."

Na pont emiatt kell elzavarni titeket a picsába!!!
Te adtad meg a választ.
Nemzeti érdek!!!
Nessy
Először talán a világpiaci árnak megfelelő árcsökkentést kellene végrehajtani, aztán jöhet a szöveg! Meg a 27 % ÁFA is csökkenthető lenne! Ja, akkor kevesebb lenne a "közpénz, ami nem közpénz"!
Cseréljen már lemezt Németh úr! Ez már uncsi!
bakegya
...ki üthetne már téged is egy két kisnyugdíjas...RIZSA SZILÁRD AMIT NYOMSZ...nem unod még???-mert vannak olyanok -egyre többen -akik már nagyon unják a dumátokat!
RonaGyuri
én csak azt nem értem, hogy honnan toboroznak ennyi szerencsétlent, aki ezt a retardált barmot végighallgatja? =))
Perwool
Nem dörgölőzni kell! Ahogy harcolni sem!
Együttműködni kellene végre, és okosan kihasználni a tagsággal járó rengeteg előnyt. Ahogy ezt a V4-ek többi tagja velünk ellentétben szépen teszi is.
Lett volna lehetőség, pénz arra, hogy végre közelítsünk az eu-s országokhoz, ehelyett Mészáros Lőrinceket, Garancsikat, Tiborcokat termeltetek ki.

Miért kell folyton harcolni? A háborúnak már vége. A következő meg még nem kezdődött el. Most szünet van, egyél perecet. A problémával meg nem harcolni kell, hanem meg kell oldani./Hofi /
Perwool
@Cefi: Egy majom alvás közben értelmesebb képet vág mint ez ébren!
aremy
@Perwool: hát én még ilyen hatalmas és hülye majmot még nem láttam mint amilyen Ő!!
aremy
@Perwool: ő most csodálkozik vagy csókot akar adni a rezsinek?
vladimir putin
szivesen megfenyegetem doktori tanacs doktori cimert, hogy ilyen okos ember kapjon doktori cim, hogy melton tovabb epithetse a csodalatos magyarok agyszerkezete.
Perwool
@aremy: Csodálkozik, azon amit itt ebben a beszédben ez a rokon elmakogott!
kepkezelo.com/images/kk3q66zfzpw8dp8sou5v.png
nyanya001
Nemzeti érdekeink titeket elzavarni a büdös 3,14csába de sürgősen !
colibri
Van ember, aki lakossági fórumon erre az undorító stílusú, kinézetű rezsiszilárdra kíváncsi? Én még a tv-ben látva is fél perc alatt hányok tőle!
solidedge
Megkérném a Fideszt, hogy mától ne védje az érdekeimet. Szeretném, ha végre jobbra fordulna az életem.
lampa laz
Ez olyan hülye, h a látványától is kihal az emberíség.
aremy
@vladimir putin: doktorija mindenkinek lehet lásd a plagibát vagy szemét zsótit.ezért csak az akadémiai tagság jöhet szóba
lusta
Simán hazudik.
2010 óta vívja a kormány a különböző operettháborúkat, állandóan azt hitetve el a választókkal, hogy egy Ellenség éppen Magyarországra fenekedik, és ha Orbán Viktor nem állna kötésig a tökösségben, akkor az IMF, a Brüsszel, a migránsok, az 1968-as politikai korrektek, a bankok és vagy a szupermarketek már mindenünkből kiforgattak volna mindnyájunkat.

E jórészt fiktív, elsősorban csak a propaganda szintjén létező harcok közül különösen fontos volt a rezsiháború, amelyik az előző választási kampány leglényege volt. Ahogy közeledik 2018 tavasza, a következő választás, úgy tér vissza a téma. December eleje óta újra itt a rezsiharc, aminek történetéből szinte egy szó sem igaz.
444.hu/2016/12/07/az-uj-rezsihaboru-minden-egyes-reszlete-ordas-nagy-hazugsag
nezelodo
Most éppen a főleg falusi portákon lévő kutak tulajdonosainak nagy összeggel való megsarcolása a rezsiharc dicső eredménye. Erről mikor hallunk ettől a hájfejű IQ bajnoktól?
Ludmilla
aki ezt az idiótát meghallgatja,az sem normális
eugen4402
Drága-aranyos Rezső úr, mi lenne velünk önök nélkül..?
Mostan itt fennforgás van, meg kellene védeni a nemzeti érdeket!!! Nem határon kívül történt a sérelem, nem baj?? ...de nem tűrhetjük, hogy valaki a mi érdekeinket megtapossa. A tényállás a következő: a macskánk bal mellső lábát valami incidens érte, mert hangosan sír, és sántikálva ballag. Magyar macska, magyar nemzeti érdek, tessék megkeresni és megbüntetni az agresszort... (Tudja, az ott van az indítómotor mellett...)
glorianna
Nem lehetne-é ezt a szerencsétlent hagyni a csudába? Mármint nem pazarolni a tárhelyet a süketeléseire...
Eladott Ország
Ilyen hihetetlenül ostoba, de legalább rosszindulatú, kicsinyes lelki rokkantak alkotják a politikai elitet. Mókamiki, bizonyos Németh Szilárd pedig interjút adott. Nem elég istencsapása, hogy időnként tájékoztatja a sajtót valamiről, amit utasításba kap, hanem még nyilatkozik. Ha lúd, legyen Kövér! Bocsánat, kövér. Szóval. Szilárdunk nyilatkozott és szellemének olyan sötét mélységeit tárta fel, ahol már a kilégzés ­belégzés funkció is erősen kérdőjelessé teszi egy szervezet működőképességét.
Eladott Ország
Európa-szerte jelentősen csökken a földgáz beszerzési ára. Ennek nyomán Szerbiában 11,8 százalékkal, Horvátországban pedig 18 százalékkal mérsékelik a lakossági gázdíjakat. Magyarországon viszont a rezsicsökkentés ellenére változatlanul maradnak a tarifák.
Áramtitok - A villamos energia ára. A becslések szerint 11-12 forintért megtermelt egységnyi áram ára az állampolgár számláján miként kúszik fel gyakran 30 forint fölé.
Jó lenne néha igazat is mondani te tahó, tenyeres­ talpas értelmiségi.
magyarbakancs
Ezek mindig azt hiszik,hogy az áram,gáz ár mindig ugyan az lesz a világon?
Cefi
Rezsiszilárd nem szépember, de tahó.

(Rideg Sándor után szabadon)
Béla333
Nem a rezsi csökkentés a lényeg a Fidesznek, hanem hogy a rezsi árát ők határozhassák meg. A kettő pedig nem azonos. Ha a világpiacon csökken valamelyik energiahordozó ára, akkor nálunk nem csökken az ár, hanem Orbánék beiktatnak egy nyereség lefölöző offshore céget és az ár a lakosságnak változatlan marad.
Ezért olyan fontos nekik, hogy a rezsi árát ne a piac határozza meg, hanem ők!
Ez is csak a lopásukról szól!
Mocskos tolvaj banda!
egyvandor
A rezsicsökkentés dumája a ti személyes érdeketek. Ezt lépten-nyomon kifejezitek a számlához csatolt önreklámmal is. Amit szintén mi fizetünk így vagy úgy. No persze hogy mihez képest takarítottunk meg valamit is az nem derül ki róla. Azt meg még véletlenül sem mernétek ráírni hogyan alakultak a magyar árak a világpiacihoz képest.
staro2
A kormányzat nagyeszű embereinek szavait összegezve:nemzeti érdek a rezsicsökkentés és a csíki sör. A többi smanca.
simmering73
Rezsi Retyó Szilárd, te olyan sötét vagy mint a vakond belső zsebe.
lenn
németh szilárd, mesélj az életedről.
Amikor reggel felkelsz, mire gondolsz először?
Mit csinálsz először?
Pizsamában alszol?
Amikor először a tükörbe nézel, mire gondolsz először, amikor meglátod magad?
Emlékszel még a kisgyerekkorodra?
Már akkor is az volt a célod, hogy ilyen állat legyél?

Azért vagy dagadt, mert sokat eszel.
És azért pirosul, barnul az arcod, mert sokat iszol.
Te alkoholista nagyevő, ez olyan cigányos...
Tudod, a cigányok gondolják magukról azt, hogy minél nagyobb a testük, annál meghatározóbb személyiségek.

Persze én nem úgy cigányozok, mint az antiszemiták, de a tények önmagukért beszélnek.
Egy amerikai cigány ugyanolyan sötét a sok pénz ellenére, mint egy magyar.
A cigányok az egész földön minden körülmények között cigányok - cigányul viselkednek.
namihami
Itéljetek el, de én csípem a Sziszit. Mindig olyan jókat tud mondani.
Rossz kedvem van vagy csak unatkozom, elég egy-egy mondatát meghallgatni és máris dőlök a kacagástól. De volt már olyan mondása is, amitől majd megszakadtam a röhögéstől.
Na, azért erre még ebben a gárdában se sokan képesek. Talán egyetlen (?) követőt említhetnék: a Kisbence. Az a balfék azért nem akármilyen tanítvány, kezd a mesterhez felzárkózni.
Eladott Ország
"És amikor Önök elbuknak – mert el fognak bukni hamarosan – akkor Ön majd hiába
próbál érvelni egy független magyar bíróságon a „…pártfegyelem, az utasításra tettem, a nem én írtam a törvényt, a jogszabályok szerint szabályos volt minden (ezt jól megtanulták az MSZP­-től) …” szavakkal és kifejezésekkel, vagy azzal, hogy Ön – és ez valóban igaz most is – csak egy apró fogaskereke ennek a most még hatalmas, közpénztől duzzadó, a végletekig aljas és korrupt gépezetnek, az már senkit nem fog érdekelni és elárulom: ha ezt így folytatják, akkor a börtön az Ön számára egy biztonságos opciót fog jelenteni."
F_Viktor
Komolyan kérdezem, Magyarországon van még ember aki végig tudja hallgatni, el tudja olvasni hazug hablaty szilárd mantráit, sületlenségeit?
Én ezt a cikket első mondatánál feladtam:
"...amelyben Brüsszel részéről és a nemzeti érdekekkel szemben álló hazai erők részéről támadásokra kell számítani."

A "nemzeti" szó hallatán feláll a szőr a hátamon, s köpési kényszerem van...

"hazai erők"... meg "támadás"...
Te jó ég, mijafasz folyik az országban? Van olyan ember aki erre gerjed, aki komolyan háborúzni, harcolni akar? Aki feláldozná saját és családja életét?

A fityeszes nyáj tényleg soha nem fogja felemelni azt az ostoba, mélyen lógatott búsa nagy fejét még akkor sem, amikor kést tart a főkolompos a torkukhoz?
Eladott Ország
@Perwool: Az állandó osztályharccal leplezik, hogy egyre jobban szakadunk le a régiótól, továbbá a mérhetetlen közpénz lopást.
Perwool
@Eladott Ország: Mindent egy politika érdekében, mindent ha kell veszni hagyni. Emberi értékeket, tisztességet, becsületet. A Fidesz mottója ez, no meg az egyéni érdekek. Az örökös harc, ellenségkép, kint és bent, a nyughatatlanság, fenntartása, a végtelenségig. Ide jutottunk.Orbán szinte minden esetben szembehelyezkedett az EU döntéseivel, természetesen nem elvből, hanem, önös politikai érdekből.A rendszeres kettős beszéd szerintem nem csak Európa, hanem ez értelmes magyar ember számára is nevetséges, és szánni való.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.