Védtelen és fegyvertelen emberekre, családokra, nőkre és gyerekekre támadtak gumibottal, könnygázzal, és véresre verték őket. A videófelvételeken vérző fejű emberek láthatók, ahogy a rémült gyerekeikkel a karjukban menekülnek. Ezután támadtak a menekültek a kerítés túloldalán levő rendőrökre kövekkel, mire vízúgyú volt a válasz. A rezsim hazugsággépezete ezt kommentálta úgy, hogy “felfegyverzett menekültek” támadtak a rendőrségre. Ezzel szemben az igazság az, hogy Orbán emberiesség elleni bűncselekményt követett el, amikor védtelen embereket, menedéket kereső embereket tőrbe csalt, saját határain belülre invitált, majd minden ok nélkül a fegyvertelenekre támadt, és a menekülteket brutálisan megverte, gyereke és nől ellen fegyvereket, egyebek mellett könnygázt vetett be.

Forrás: nepszava.club
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
@kamazuka: Nem is olvastad el, mert akkor tudnád, hogy: "Orbán nemcsak a kerítéssel provokálta ki az erőszakot, hanem a rendőrei előbb megnyitották a kaput, mintha beengednék a menekülteket, aztán elkezdték ütni-verni őket, és kiszorítani újra a határ másik oldalára. Ez váltotta ki a kődobálást és az erőszakot. Orbán megverette a háború elől menekülőket, emberiesség elleni bűncselekményt követett el."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
A videót csak félig néztem meg, annyira megrázó, hogy csak nyeltem e könnyeimet... :(
kamazuka
Különös,de nekem qrvára nem ez jött le.
Menedékkérő miért fog meg követ,és dobja abba az irányba ahonnan a védelmet reméli?
Szarházi szüljémán taktikája anno.kísérteties hasonlata most.
De kivárjuk a végét.
Mikor majd EU-ban összehangoltan több 100 vagy ezer helyszínen lesz t-cselekmény ,majd akkor is lehet hibáztatni bárkit..
Manhattan
@kamazuka: Nem is olvastad el, mert akkor tudnád, hogy: "Orbán nemcsak a kerítéssel provokálta ki az erőszakot, hanem a rendőrei előbb megnyitották a kaput, mintha beengednék a menekülteket, aztán elkezdték ütni-verni őket, és kiszorítani újra a határ másik oldalára. Ez váltotta ki a kődobálást és az erőszakot. Orbán megverette a háború elől menekülőket, emberiesség elleni bűncselekményt követett el."
F_Viktor
Miért kellett 1,5 évet várni a feljelentéssel?
A szemtanuk, több külföldi tudósító is ugyanazt állította, amit Gyurcsány, a magyar rendőrök megnyitották a kaput, ekkor indult meg több száz menekült Magyarország területére. Ezek a menekültek nem harcosok voltak, hanem családok, nők, gyerekek!
bence
@Manhattan: ! Bárcsak vele is meg tenné valaki ! Legalább egy parányival helyre zakkanna a beteg agya !
lenn
Az orbán nevű, képes a saját népét, a magyarokat elbutítani, mélyszegénységben tartani, kiirtani.
Európa népeit kihasználni, meglopni.
Az Eu egységét bomlasztani, és az orosz barbároknak csontig benyalni, miattuk történelmet hamisítani.
Az orbán nevű már réges-régóta vétkes emberiség elleni bűncselekmények elkövetésében.

ORBÁN VIKTOR EGY UTOLSÓ SZAR SZEMÉT HAZAÁRULÓ!!!
bence
Nem csak feljelenteni kell , hanem kirúgni a büdös p..ba !
libellle
@kamazuka: Már sorry, de Magyarország azoknak az embereknek nem nyujtott védelmet.
youtu.be/2Ae7uWvFMhM. Amennyiben ezt te védelemnek nevezed. Ezenkivül a pályaudvaron egyértelmüen fogva tartotta öket. Elösször odautaztatta és azután foglyok voltak.
Rockxy
@bence: Ki fogja kirúgni?
És kit javasolsz helyette?
kamazuka
@libellle: Mi akinek itt védelmet adtunk,és befogadtunk annak mindnek kinyílott a csípálya,és mind az észt kezdte osztani. személyes véleményem,hogy nagyon nagy ívben nem érdekel kinek a pártját fogod.ha annyira kellenek Neked ezek,hát ragadj velük össze azt sem bánom én.
De egyet is meglátok a földemen az onnan nem megy el.Tavaly ebből az incidensből 3x is volt személyes élményem köszönöm többre nem vágyom.Nem odautaztatta,hanem Angéla szólt hogy befogadná őket.Elképzelni sem akarom,hogy valaki rámtöri neadja isten a családomra töri az ajtót éjnek évadján és nekiáll fosztogatni,meg gyilkolászni,mert neki allah azt mondta.Én meg azt mondom irány a sivatag és lehet tovább enni a tevweszart.
kamazuka
@Horizont: Csak hogy egy aprócsak ám nem jelentéktelen dolgot sokan elfelejtenek.
Szerbián keresztűl nem veszélytelen az utazás.nem csak gyalogszerrel.
kamazuka
@Manhattan: Egy pillanat!
A határ másik oldalán egy biztonságos ország van,ha jól tudom.Tehát ott ha nem volt háború akkor onnan nem érkezhetett menekült.Sőt ha minden igaz ,már Görögország ban sem volt háború,és az biztonságos EU tagállam.Akkor miről beszélünk egyáltalán...és mi az hogy erőszakkal benyomúl valaki a haza, területére.Meg kődobálás.
Equus
hívta őket valaki? Miért nem mentek a testvéreik, Szaúd-Arábia irányába? Talán azért, mert ott nem vízágyúkkal terelgették, hanem egyszerűen halomra lőtték volna őket?
Manhattan
@kamazuka: Nem értem, hogy tarthatod rendjén valónak, hogy a határaink védelme címszó alatt, ártatlan, háború elől menekülő nyomorultakat aláznak, kínoznak meg "határvadászok", akik szerintem inkább nevezhetőek brutális, szadista állatoknak, mint rendfenntartóknak, kivívva ezzel az egész civilizált világ utálatát.
libellle
@kamazuka: Sorry de az amit itt nekem válsztban leirtál személyemre sértö. Nem foglalkozom vele, mert ez a te személyiségedet tárja fel. Ezenkivül A Kanzlerin Angela Merkel senkit nem hivott!!! Ezt a mellébeszélést, de inkább hazugságnak minösiteném orbántól kezve tölled még senki nem tudta bizoyitani. Ezenkivül csupán informácio, nállatok egy orbánt dönt a mindenben ugy a sorsotok felett is. Nállunk nem Merkel dönt hanem a kormány. Csupán ennyi a külömbség. Nem nagy ellenben fényévekre messzebb Magyarországtól. Ezek a gyilkolások, hm... ez is már mutatja mennyire informálatlan vagy. Amennyiben ilyeneket leirsz inkább olvass dolgok után. Természetesen az én állaspontom is az, hogy ezeknek az embereknek putinhoz vagy a jelenlegi tramplihoz kellene menni. putin olyan gazdag, hogy palotáiban kényelmesen eltudná helyezni öket. Ugyanis az egész felfordulást a ruskiknak és az amiknak köszönhetjük. Ja és Merkelnek, hogy orbánt már nem rugatta ki régen az EU-ból. De ami késik nem mulik mondja egy ti szólásotok.
libellle
@kamazuka: Miert nem küldte akkor öket orbán oda vissza mármint Szerbiába
Nessy
Azért a hazatérő családoknak szerencséjük van! Mert igaz, migránsnak bélyegzik őket, de legalább nem verik meg!
bence
@Rockxy: ! Azok akik eddig rá szavaztak , és azok , akik üldögéltek a valagukon ahelyett , hogy szavazni mentek volna ! Hogy kit javasolok ? Bárkit ! Érted ? Bárkit ! csak ezt ne ! Mert szerinted azonkívül , hogy le lejmol tesz még valamit ?! Azt ami ő csinál bárki meg tudná tenni ! Te is ! Ennyit bárki tudna lopni csak az emberi méltósága nem engedi , hogy ennyire mélyre süllyedjen , mert az ő dolga nem ez lenne ! Nem erre a becstelenségre kapott felhatalmazást a választóitól akikre állandóan hivatkozik ! Eddig is utáltak a környező országokban bennünket , de amióta ő van még jobban ! Még a saját népét is egymás ellen uszította ! Te ilyenre akarod , hogy felnézzek ?! Na Ne !!!
Szókrakész
A Szaros(soros) Jugend keményen dolgozik.
Rockxy
@bence: "Azok akik eddig rá szavaztak , és azok , akik üldögéltek a valagukon ahelyett , hogy szavazni mentek volna !"
Ők fogják kirúgni orbánt?
Nem hinném...
Ha neked bárki jó lenne helyette, akkor pl. kövér?
kósa?
gyurcsány?
botka?
kunhalmi?
...?
Egyébként gyurcsány és orbán között csak annyi a különbség, hogy míg előbbi önként lefekszik a nagytőkének, utóbbit rugdosni kell hogy lefeküdjön.
kamazuka
@libellle: Nem biztos,hogy a személyiségemmel bármi gond lenne.Mondjuk hogy sértegetnélek ,nem hinném, de ha érdekel a tisztelet Neked is kijár.de q-..va nagy ívben teszek rá,hogy a kommentjeimen ki sértődik meg.
Szigetvár szülötteként tűzzel és vassal.Jeligére.
Aki szembeköpi Nándorfehérvárt,akár Vlad Tepest,Dobót,az jobb ,ha elbújdokol.
Egy horvát bán fia nem sunnyogott el.ezt a darab földet meg kell védelmezni.Bármi áron.Tekintettel anno 1500-as években a nyugat szarban hagyta a magyar királyságot.
Ha azt veszem figfyelembe megromlott személyiséggel,hogy az 1700-as évek elején az őseim éppen azért lettek német földről betelepítve,mert a hazai főurak fontosabbnak tartották az egymás ellen történő hadakozást,és a parasztháború leverését,mint a haza védelmét a török ellen.ami akkor meglehetősen nagy veszélyt jelentett európára,s a haza elnéptelenedett akkor nem csodálkozom,hogy a sokak magyarországát hírdetők elsunnyognak az első balhét követően valahová messze.DE, a nagyon sokak itt döglenek meg mert ők járulékos veszteségként lesznek leírva.Nem beszélve arról,hogy tömegeknek annyi megtakarításuk sincsen,hogy az ország egyik stzegletéből a másikba menekítse családját.Aztán majd a politika elitéli.mint mindíg.Az,hogy anno a szerp politika elhibázott lenne ,nem mondanám.Srebrenica óta óvatosak.Ha kell a nyugatnak akkor vigyék a turbánus urbánust.S lám lám.mit hallani a sajtóban.Francia,Német ,Belga országokban megint mi történt.Szerintem nálunk ennek nem kellene megtörténnie.éppen ezért.Sok mindenben nem értek egyet Orbánnal de szerintem ez Őt úgy nem érdekli,ahogyan engem sem az,hogy a válaszom Neked tetszik e vagy éppen fordítva.
SystemError
@Szókrakész: 14:16 Az oroszok pedig megmentik a világot ettől mi..:)
karma1
@kamazuka: 12.25-re: Magyarorszagon kb. 100 menekult lett HIVATALOSAN befogadva,... Nem adnak ezek senkinek se menedeket, hanem csak annak a 11 ezer valahanyszaznak, akik megvettek a letelepedesi kotvenyt.
Mar regen el kellett volna cibalni a nemzetkozi birosag ele orbant, mint haborus bunost, mert nagy tomegekkel banik igy,...Kozben meg mindent alair, amikor Brusszelben van: nem is tehet mast...
karma1
@Rockxy: @bence -nek irt hsz-edhez: szerintem @bence NEM fideszes utodra gondolt a szavazasnal, mint ahogy egyetlen normalis ember sem abban gondolkodik, hogy a fidesz maradjon egyaltalan kormanyon...
Szerintem @bence ugy ertette, hogy BARKI, aki az ellenzeki oldalrol jon, csak jobb lehet, mint orban... OK, lehet, hogy csak en ertettem igy, de lassan mar en is ott tartok, hogy akar meg a Vona is jobb, mint orban. Mert ha Vona elkezdene maga korul kiepiteni a holdudvart, siman el lehetne zavarni.
Vagy akar Botka, - bar o csak az ellenzek tovabbi szecskazasara jo, egyenlore semmi masra, ahogy elnezem...
Egyre masszivabban fogalmazodik meg bennem, hogy a Ketfarku Kutyapart az igazi, ha csak egy kicsit is komolyabban allnanak a kormanyzashoz, akkor komoly ero lehetnenek, nagyon komoly tamogatoi korrel. (Ok legalabb meg tudjak az embereket szolitani, pillanatok alatt talalnak adomanyokat barmelyik otletukhoz. Ha ugyanezeket az embereket tudnak a szavazashoz is aktivalni, akkor mar nyert ugye lehetne az ellenzeknek, ha nem is szemely szerint a Kutyapartnak...)
Rockxy
@karma1: Ha a kutya jutna kormányra, elvesztené a népszerűségét, mert akkor már hiábavaló lenne az orbán ellenességük amiből most élnek.
karma1
@Rockxy: Viszont lehet, hogyha esszeru donteseket hoznanak szakmai ugyekben - mert azt ne felejtsd el, hogy altalaban szakkepzett emberekbol allnak ! -, akkor sajat jogon szereznenek nepszeruseget, es nem azert, mert orban ELLEN dolgoznak?
Azt mar el sem tudod kepzelni, hogy valakit azert szeressenek, mert jot cselekszik?
Csak kerdem...:o))))
Desischado
Röviden, orbán már régesrég elkövette ezt a bűnt a magyarokkal szemben!
kamazuka
@karma1: ,,Üzlet az üzlet".
részlet,a Kelly hősei c. filmből.
Vaskalap monológja.
1magyar
Takarodjanak már a pichába! Nehogy már betörjön ide az országba bárki is! Nem könnygáz hanem lőni kellett volna rájuk!
Majd nem erőszakoskodnának a határvédőkkel! Az egy percig se zavarja a hülye feljelentőt,hogy azok kövekkel dobálták a gyerekeinket (rendőröket)!
bakegya
RÖSZKE A MAGYAROK MÁSODIK MOHÁCSA...és ezt ORBÁN VICCTOR PROVOKÁLTA...A KUTYAHARAPÁSOK MÉG EZEK UTÁN KÖVETKEZTEK...és még nincs vége...A KELETIBŐL BICSKÉRE VITT A VONAT..OTT IS VOLTAK MEGKÍNZOTTAK,VESZÉLYEZTETETTEK !
Nem a gyurcsány itt a hóhér,SINTÉR SANYA PARANCSOT TELJESÍT... és az összes orbán miniszter végrehajt...pontosan úgy mint SZTÁLIN,csakkk más módszerekkel.
1magyar
Azoknak a rendőröknek meg akik ott védték határunkat fel kell jelenteni a kődobáló migránsokat!
Cefi
Mikor majd bújkálva menekül az elszámoltatás elől, fogadják ugyanilyen "szeretettel".
colibri
@Rockxy: 18:55 Sajnálatos, hogy sok ember csak orbán vezetésében tud gondolkodni. Éppen elég baj az, hogy ő személy szerint is akkora hatalommániás, hogy -talán nem túlzás- beledöglene, ha kiütnék a m.elnöki trónról. Sajnos, a legfőbb baj a 2/3. Senkinek!, de egy ilyen orbánnak pláne nem szabad teljhatalmat adni a kezébe! Igenis, rá kellene kényszeríteni az országvezetést, hogy tanuljanak meg közösen, koalícióban politizálni. Mert akkor nem csak a fidess-birkák érdeke lenne képviselve, hanem a többi rétegé is. 3 ciklus éppen elég volt orbánból, meg a fideszből. Jöjjön más! Én szakértői kormányt támogatnék leginkább, bár tudom, hogy politika nélkül nem megy az élet...
eszegfu
@1magyar: 7:14 Hsz-idből ismerem, hogy mi a véleményed a menekültekről, de a "Nem könnygáz hanem lőni kellett volna rájuk!" ugye ezt nőként, anyaként nem gondolod komolyan?!
papa.49
@Horizont: Megnéztem ez még egy férfi ember számára is borzasztó.
papa.49
@Manhattan: Már régen kellett volna az a feljelentés, amit a hatalom játszik a menekült kérdéssel azt régen ,,hintapolitikának,, hívtuk, és amit tettek az nem menthető!!!
Egy példa ha felhergelem a szomszéd kutyáját az kiszabadul és megmar, akkor a kutya a hibás???
Szerintem nem!!!
Ettől a tetves szemét aljas fütyiszes bandáról simán elképzelhető, hogy megtették ezt az aljasságot!!!
karma1
@eszegfu: 08.19-re: Nagyon regota van beke Magyarorszagon. Az embereknek fogalmuk sincs arrol, hogy mi a haboru, forradalom, uldozes... Lencsi szemekkel csodalkoznanak, ha nekik kene menekulni, es a hataron nem tart karokkal, hanem gepfegyvertuzzel fogadnak oket... Akkor biztosan megkerdeznek, hogy "miert bannak igy velunk? Hiszen mi MENEKULUNK!"
Nagyon remelem, hogy ez az ido nem fog bekovetkezni meg egyszer a magyar tortenelemben, bar sokszor mar nagyon kozel alltok hozza.
nemkati
@papa.49: Nem kell elképzelni, mert bizonyíték van bőven. Szoktam sajnálni a határt védőket, amikor a fagyban egy nylonzsákokból tákolt fedél alatt próbálnak egy kis tűz mellett mekegedni, amikor penészes szendvicseket kapnak, de vannak köztük szép számmal olyanok, mint ez a @1magyar: is, akik boldogan mennek oda, hátha lehet ott menekültet verni, megalázni, netán le is lőni. Náluk talál a legtermékenyebb talajra 0rbán gyűlöletpolitikája.
lópicigáspár
Kíváncsi lennék, mi a véleményük erről a feljelentésről a merényletek áldozatainak hozzátartozóinak. Békeidőben Európában!
Peller Anikó
Le kellett volna lőni őket. És akkor nincs kődobálás.
eszegfu
@karma1: 9:01 Valóban -- szerencsére -- sokan nem tudjuk mi a háboru, a menekülés, csak képekről, beszámolókból, vagyis dokumentumokból. U.akkor azt pontosan tudni vélik, hogy mi minden csinálnak a menekültek velünk, pedig konkrétan egyetlen eseménynek sem vagyunk a részvevői. Néha az az érzésem: nem vagyunk képesek önzetlenek lenni... csak magunkra gondolunk... ezt "lovagolja" meg O.V., amikor "megvédi a nemzetet".
nemkati
@Peller Anikó: Ezzel mindent elmondtál magadról.
magyarbakancs
Egy országba ellenőrzött körülmények között kel bejönni át utazni,tartózkodni.
Aki ezeket nem tartja be az ne jöjjön ide.
Egy határ átkelőt ostromolják, mert beakar jönni Európába az szabad?
sokanvagyunk
Sem az ENSZ-nek, sem a Hágai Bíróságnak nem szokása háborús vagy népellenes cselekedetekért - ennek következtében menekülést előidéző helyzeteket teremtve - elítélni a világ bármely pontján háborút kezdeményező, abba belekeveredő győztes országot, annak politikusát vagy hadvezetését. Magyarul: a győztesnek mindig igaza van.
nemkati
@magyarbakancs: Egy tisztességes kormányfő - nem egy ilyen aljas senki, mint 0rbán -, mivel tudta, hogy menekültek tízezrei jönnek a határ felé, felkészült volna az ellenőrzésükre. Nem szögesdróttal kerítette volna körbe az országot, hanem táborokat, ellenőrzőpontokat létesített volna abból a töméntelen pénzből, amit kerítésre költött. Gondoskodott volna arról, hogy minél előbb átessenek a papírok átvizsgálásán, és megfelelő ellátást biztosított volna nekik arra az időre, amíg itt tartózkodnak. Ehhez az EU rengeteg pénzt adott.
Ja, hogy akkor nem lehetett volna ellenük gyűlöletkampányt folytatni? Nem lehetett volna őket terroristának, bűnözőnek beállítani? Nem lehetett volna a papíron kimutatott költségen felül milliókat, milliárdokat lenyúlni? Hát ez igaz. Viszont európai politikusként lehetett volna megjelenni Európában. Így csak egy félázsiai gazember képét mutatja ez a felcsúti senki.
magyarbakancs
@nemkati: Nem értek veled egyet.
"Nem szögesdróttal kerítette volna körbe az országot, hanem táborokat, ellenőrzőpontokat létesített volna abból a töméntelen pénzből, amit kerítésre költött. Gondoskodott volna arról, hogy minél előbb átessenek a papírok átvizsgálásán, és megfelelő ellátást biztosított volna nekik arra az időre, amíg itt tartózkodnak. Ehhez az EU rengeteg pénzt adott."
nemkati
@magyarbakancs: Nem baj. Én meg veled nem értek egyet. :)
magyarbakancs
@nemkati: Kérdeznék valamit tőled.
Te szeretnél olyan környéken élni ahol idegenek vannak többségben a szomszédságodban?
Én nem. A 80 években rengeteg Líbiai volt itt nem lehetett albérletet kapni Pesten mert mindent elfoglaltak.
Tanuló vízummal éltek itt egyetemre nem jártak üzleteltek,dollároztak.
nemkati
@magyarbakancs: Na ez az egy dolog sose merült föl, hogy migránsok telepednének le Magyarországon. Az első perctől kezdve tovább akartak innen menni. És ha az únió kötelez minket hogy befogadjunk párezer menekültet, az nem fogja megváltoztatni a lakosság összetételét, nemhogy azt eredményezné, hogy "idegenek vannak többségben a szomszédságodban". A 80-as években akármennyi líbiai is tanult itt, kizárt, hogy a szomszédságodban többségben lettek volna. Le kéne szállni már a földre, és nem a rémálmaiddal riogatni.
libellle
@kamazuka: Ez egy ellégé zavarodott beirás. Bizonyára legéyél büszke történelmedre. Már amire büszkének lehet lenni. Ellenben az örökké tegnapiak elveszitik a ma fanalát és nem találják a jövö utját.
magyarbakancs
@nemkati: "rémálmaiddal riogatni."
Nincs rémálmom. Földön járok.
Egy arab szomszéd is sok.
Szíved joga szeretni okét én nemszeretem mert volt velük gondom nem kevés munkám során.
Líbiai terraristákat kezeltünk a kórházban elegem volt belőle.
libellle
@kamazuka: Az üzlet az üzlet. Hmm... érdekes álla´spont. Azok között akik fizettek orbán maffiozi bandának voltak olyanok akik valoban az IS emberei és tömeggyilkosok és kábitoszer kereskedök. Ezek mint otthagyták országodat és a nyugatra jöttek. Innet "üzletelnek" élettel-halállal. Nos mint jó állampolgárnak aki szereti hazáját most azt kellene ide irni"hogy miert nem gyilkoltattnak ott" Természetesen ez kizárólag egy válasz a te irásaidra, mert minden egyes élet amit az ilyen gazembereknek kioltanak soha többé nem jön vissza. De, ahogyan irod "az üzlet az üzlet" és addig amig orbánt és bandáját gazdagitják ezt elleht fogadni.
karma1
@sokanvagyunk: Asszem, elvesztettem a fonalat: ki a gyoztes?...:o)
nemkati
@magyarbakancs: Nekünk van magyar szomszédunk, de az ellenségemnek nem kívánnék olyat mint az a család. És van valami ferdeszemű, nem tudom, miféle, az életmódjuk csendes, tök normális. Nem azzal lehet baj, hogy valaki milyen származású, hanem hogy milyen ember.
sokanvagyunk
@karma1: Győztes, akivel még a pápa is parolázik, vesztes, akinek a lábait mossa.
nemkati
@Horizont: Én se örömmel veszem észre magamban a gyűlöletet.

A Kolozsvári Szalonnában írták jól: ...a miniszterek elnöke...
mert ő csak ennyi, nekem nem elnököm, végképp nem miniszterelnököm. Csókoltatom az őt megválasztókat: az én nevemben nem választották meg. Ha ez az undorító valami nem lett volna miniszterelnök, a Fidesszel se szaladt volna el ennyire a ló. Minden se@@nyalója egy aljadék, de 0rbán nélkül nem lettek volna képesek ilyen mocsok kormányzásra. Mind rászolgált a 100 éves börtönre, de első helyen az 0rbán nevű g..i van!
papa.49
@nemkati: Kézből származó infóim vannak a határról, mert az egyik ismerősünk fia ott szolgál, és elszokták mesélni mi is van ott, megtették ezt a szemétséget, az biztos...Az igazi szemétség az hogy a tetves csürhe lerúgja magáról a felelősséget, áttolja a rendőrökre, pedig azok parancsot teljesítettek csupán!!!
nemkati
@papa.49: Oké, van ilyen. Nem vagyunk egyformák. Én pl van olyan parancs - bár sose lennék katona vagy rendőr, - amit soha nem teljesítenék.
Rockxy
@karma1: A politikus nem azért van, hogy jót cselekedjen.
Azért van, hogy a nép le tudja köpni.
És azért, hogy - mint említettem - lefeküdjön a nagytőkének.
Ha pedig lefeküdt, onnantól kezdve nem tud jót cselekedni, ha belegebed akkor sem.
A fekvésért pedig lophat korlátlanul, amennyit akar.
nemkati
@Rockxy: A politikus azért kellene, hogy legyen, hogy az országát fejlődéshez, a népet boldoguláshoz segítse, és egy igazságos társadalmat szolgáljon. A törvényszék (bíróság) meg arra van, hogy a tolvajt, és a többi bűnözőt megbüntesse.
papa.49
@nemkati: Ez nálunk egyenlőre a kívánságok kategóriája...
Csizmás Kond
..ja, szóval 2015-ben Orbán becsalta a migráncsokat és amikor bejöttek akkor összeverette őket...vazzzeee...van aki az ilyen hazug ganéságon még el tud vitatkozni ?
Rockxy
@nemkati: Tévedsz.
Sosem volt így, most sincs, és a jövőben sem lesz.
De megpróbálhatjuk definiálni az Igazságos Mátyás státuszát.
Abból kiderülne valami. :)
1magyar
@eszegfu: Nőként,anyaként igen, mert inkább a mi gyerekeink élete mint a betolakodóké.
eszegfu
@1magyar: 19:47 Eszembe sincs, hogy Téged "megtéritselek"... csak néhány dolog, amit esetleg érdemes átgondolnod Neked is. Szó sincs arról, hogy választani kellene a gyerekeink és a "betolakodók" között. Gyermekeinket -- minden igyekezetünk ellenére -- képesek vagyunk 100 %-osan megvédeni M.o-n a saját "fajtánk" rossz cselekedetei ellen? Én is érzek haragot bizonyos emberekkel szemben, de még soha sem jutott eszembe, hogy fegyverrel "vegyek elégtételt", még elviekben sem. Az is természetes, hogy vannak utálattal összefüggő gondolataink, de akkor sem szabadna, hogy ennyire elhatalmasodjon rajtunk és eljussunk a gyülölet olyan magas fokára, amikor már nem is tekintjük a másikat embernek, élőlénynek (csak egy "tárgynak) hanem csak "betolakodóknak", meg "ennek "rendezését" már csak fegyverrel látjuk megoldani. Egye meg a fene a keritést, "védje meg" O.V. az országot vele, de azt semmiképpen nem lett volna szabad O.V-nek az emberek félelmét az ismeretlentől felhasználni a másik gyülöletének felkeltésére, szitására! Ez a tulajdonságunk mindenkiben megvan, csak ennek "kiaknázása" a csunya munka egyike.
magyarbakancs
@nemkati: Akkor sem kérek arab szomszédból, bevándorlóból.
Nekem is volt Magyarnak nevezett szemét szomszédom. Minden héten feljelentett valamiért.
Mivel nem felejtettem el neki mindig borsot török az orra alá.
Egy fúrók trágyával viszonoztam a kedvességét oda öntöttem a kapujába.
Egy papírral a tetején.
Itt lakik a szakkupac.
Eladott Ország
A Nemzetközi Törvényszék el is vihetné a nemzet tacskóhitlerét is mint Szlobodan Milosevicset, Radovan Karadžićet, vagy Ratko Mladicot a hágai börtönbe.
archive
Jó pár kérdés vetődik fel bennem a hír olvasásakor. Rengeteg felvétel készült azon az ominózus napon - hol van az a felvétel, ahol egyértelműen látszik, hogy megnyitották a menekültek előtt a kaput?
A cikkben ez olvasható: "Az igazsághoz tartozik, hogy a kiprovokált helyzetben csak azért nem történt haláleset, mert a feltüzelt és provokált, megvert menekültek nem léptek fel erőszakosabban és végül más útvonalat kezdtek el keresni maguknak" . Szép is lett volna, ha a feltüzelt menekültek erőszakosabban lépnek fel és betörnek az országunkba, és oda mennek ahova csak kedvük tartja.
(remélez ez soha nem fog megtörténni)
1magyar
@eszegfu: Túl jó vagy! Ezek a típusú emberek nem maradnak életben ha elszaporodnak a potenciális gyilkosaink.
eszegfu
@1magyar: Mindenre gondoltam, csak ilyen válaszra nem!:) Egy biztos: a hited megingathatatlan a "potenciális gyilkosokkal" kapcsolatban. További szép napot!
1magyar
@Horizont: Öreg,buta, liba ügyben te vagy a legfőbb érintett. Neked a magadhoz való eszed sincs meg - már írtam. Azonkívül te segédkezel a kontinens tönkretételében.
Mert neked nem a jóságod van meg, hanem gonosz vagy a saját fajtáddal szemben.
jancsipapa
@kamazuka: Így bizony.A határunkon nem lehet menekült ,mert minden szomszédos ország biztonságos . Meg egy pár ,amelyiken útközben átjöttek...
kamazuka
@jancsipapa: Elképzelem,hogy menekülök a rezsicsökkentés elől.Asszem Grönland,vagy az antarktisz is megfelelne.
Csak hát egyiken a jegesmedvék,a másikona pingvinek.
Nehéz a választás.
bence
@Rockxy: ! Hogy őszinte legyek , nem erre a válaszra számítottam ! Az utolsó állításodról csak annyit , igen mélyre teszed Gyurcsányt és szinte magyarázatot találsz orbán számára ! Még hogy rugdosni kell orbánt , hogy lefeküdjön a nagytőkének ?! Ez mindennek lefekszik aminek pénz szaga van főleg ha a zsebébe vándorol !Ha ezt az állításodat komolyan gondoltad , akkor végtelenül sajnállak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.