Indul a nemzeti konzultáció, a kormány ahhoz kéri a magyar emberek támogatását, hogy "meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést" – jelentette be Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, a kérdőívek a jövő hét második felétől érkeznek a postaládákba. 

Az államtitkár azt mondta: azért kérik a magyarok támogatását, hogy hazai kézben lehessen tartani az adók, a bérek és a rezsi szabályozását. Brüsszel több területen is jogköröket akar elvonni a tagállamoktól, ezért Brüsszelt ebben meg kell állítani – hangsúlyozta.

A kormány ahhoz is ragaszkodik, hogy

nagyobb legyen az átláthatóság a külföldről pénzelt aktivistacsoportok esetében.

A hat kérdésben induló nemzeti konzultációról szólva Dömötör Csaba közölte: a kormánynak ezekben a kérdésekben kemény vitája van Brüsszellel, ugyanakkor világos az álláspontja, de a hatékony nemzeti érdekérvényesítéshez szüksége van a magyar emberek támogatására.

Dömötör Csaba úgy fogalmazott:

a konzultációban való részvétel így erős kiállás a nemzeti függetlenség mellett.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára kifejtette, az elmúlt időszakban Magyarországot egyre hevesebb támadások érik, mindenekelőtt a bevándorláspolitikában képviselt álláspontja miatt. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a migrációs ügyekért felelős uniós biztos még néhány napja is azt mondta, a betelepítési programok az uniós politika fő eszközei, amelyeket fel kell gyorsítani.

Dömötör Csaba szerint az unió elhibázott bevándorláspolitikáját jól jellemzi a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának "elhibázott ítélete is", mivel úgy ítélt meg összesen hatmillió forintos kártérítést két illegális bevándorlónak, hogy közben Magyarország csak a kötelességét teljesítette, és védte a schengeni határokat.

Különösen felháborító, hogy egy külföldről támogatott szervezet a perköltségek révén plusz 2,7 millió forintot keresett az ügyön.

Hangsúlyozta: a részvétel a nemzeti konzultáción azt is szolgálja, hogy "közösen lépjünk fel a migránsbiznisz ellen, mint ahogy más, a nemzeti érdekeket sértő jelenség ellen is".

Dömötör Csaba arra is emlékeztetett, hogy a magyar kormány erős Európát szeretne, ami csak akkor valósulhat meg, ha épít a nemzetállamokra és azok sokszínűségére, továbbá a Római Szerződésben foglalt értékeire. A brüsszeli vezetésnek a tagállamok kioktatása helyett a közösségek védelmére és a biztonság megerősítésére kellene központosítania – hangsúlyozta a kabinet képviselője.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára elmondta, a konzultációs kérdőíveket május 20-ig ingyenesen küldhetik vissza az állampolgárok. Kérdésre válaszolva megjegyezte továbbá, hogy a konzultáció végleges költségei a résztvevők számától függ, a becsült kiadásokat ugyanakkor a kormány még az első küldemények megérkezése előtt nyilvánosságra hozza.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez nem is igazi HÍR, az igazi HÍR az lenne, hogy a fiúk indulnak a börtönbe, ja és konzultáció nélkül, meg a szabadulás reménye nélkül!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mennyibe fog ez megint kerülni és ki kapja?
Ez legyen az első sor a kérdőíven. Akkor talán nem rögtön a kukámban fog landolni.
Nessy
Feltételezve, hogy már elkészültek a grafikonok, és a 120 %-s támogatás, nyugodtan meg lehetne takarítani az egész cirkusznak a költségeit! Drága játék hüle gyerekeknek!
papa.49
Mindenféleképp ott fog landolni, de nekünk ez megint milliárdokban fog fájni!!!
Béla333
Megint kiröppen 1-2 milliárdnyi adóforint a semmibe! Pontosabban a Fideszesek még ebből is gazdagszanak! Mocsok tolvaj banda!
RonaGyuri
ha már átláthatóságot szeretnél bunkókám, az elvtársaidat noszogasd! =))
magyarbakancs
a ló nemesebb része járná meg a hátsódat
papa.49
Ez nem is igazi HÍR, az igazi HÍR az lenne, hogy a fiúk indulnak a börtönbe, ja és konzultáció nélkül, meg a szabadulás reménye nélkül!!!
telegdilaci
Hihetetlen ezek a mocskos tolvajok nem nyugszanak amíg le nem amortizálják örökre az Országot,ha nem zavarjuk el őket!
lampa laz
Ez a három dolog a legfontosabb nekik -adó, bér és rezsi-, mert ezeken keresztül tudják legjobban hülyiteni az embereket, pedig már köztudott, h a rezsi sokkal olcsóbb lenne, ha nem az ő általuk meghatározott hatósági ára lenne. Az ezerféle adó meg az elkurt béremelésről már ne is beszéljünk.
Részemről is azzal az anyai szervvel konzultáljanak, ahonnan kiestek.
colibri
Sajnálni való az a rengeteg pénz, amibe ez kerül nekünk. Értelme semmi, legtöbb helyen a kukába kerül, a bírkák meg tudjuk, hogy visszabólogatnak a vezérüknek. Nem hiszem, hogy ettől növekedne a táboruk, persze dumálni, azt hosszú ideig fognak róla.
Nessy
Most már igazán "konzultálhatnának" azzal, ami velük egyidős!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/02/04/nemzeti-aranykopetek/
Indul a nemzeti aranyköpetek.
Orbán Viktor: “Az elmúlt években a kormány a sikerek elérése érdekében rendbe tette a magyar állam pénzügyeit, átalakította az adórendszert és a munka törvénykönyvet, illetve 100 milliárdos nagyságrendben rendezte az önkormányzatok adósságát.” Ehhez nem találok megfelelő szavakat. Aki igen, ne kíméljen, sorolja. “A gazdaságban nem szabad autoriter módon célokat kitűzni” Nem vagyok egy gazdasági szakember, de azért ez még engem is homlokon rúgott. Nem szabad? A gazdaságban? Akkor mit kell csinálni? Lesz, ami lesz? A Jóisten megsegít? Erre ad hitelt egy bank? Úgy értem, nem orbánközeli vállalkozóknak is? Pláne mit jelent, hogy autoriter módon? Hogy jön a gazdaságba a tekintélyelvűség? Ezt tanítani fogják a Matolcsy-­Lánczi egyetemen?
Mai csúcs nemzeti aranyköpet, természetesen szintén a miniszterelnöki ajakról:
“A kormány nem viselkedhet úgy, mint a kutya, amelyik ráfekszik a szénára:
meg nem eszi, de mást sem enged hozzáférni.”
Háthogy. Meg aztán és miegymás. Ki az a barom, aki ezeket az álnépies, turulszaros,
matyóhímzett bölcseleteket kitalálja és leírja? Milyen kutya? Miféle széna?
Próbáljunk meg értelmet vinni a kutyába. Vagy a szénába. Tehát Orbán Viktor szerint nem szép dolog, ha a kormány rátelepszik a gazdaságra. Gondolom, ezt akarta ő mondani, csak véletlenül megkadt a bőgatya a torkán. Vagy a karikás­fokos, netán a gémeskút.
Hirtelen, csak úgy szabadon, ami eszembe jut: mindent államosítottak a tankönyvkiadástól a
(legújabb ötlet) szemétszállításig. Illetve én csak hittem, hogy mindent, mert például az
idegenforgalmat nem. Egészen mostanáig. Tehát az orbáni álnépi bölcsességgel élve: a jelenlegi kormány egy olyan kutya, amelyik ráfekszik a szénára, összeszarja, aztán szétosztja a talpnyaloncok között. Mindannyiunk üdvére.
Zeta
@lampa laz: egeszítsük ki a kötvények arusításának leállításával, elszámoltatásával, FELELŐSSÉGRE VONÁSSAL!
lampa laz
@Horizont: én már nem is a kormányon dühöngök, hanem a sok idióta "nemzeti érzelmü" barmon, akik mindent elhisznek ennek a tróger társaságnak.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/16/tovabbi-nepbutitas-helyett-inkabb-a-pszichiateretekkel-konzultaljatok/
További népbutítás helyett inkább a pszichiáteretekkel konzultáljatok.
A kvótaellenes és egyben eredménytelen kamunépszavazás analógiájára hallani akarja az egyféleképpen megválaszolható kérdésekre a válaszokat. Lefordítom Magyar Időkről:
1. Akar ­e ön több rezsit fizetni, mint kevesebbet?
2. Akar ­e ön magasabb adókat fizetni, mint alacsonyabbakat?
3. Akar­e ön több munkahelyteremtési támogatást, mint kevesebbet?
4. Akarja­ e ön, hogy Soros György beleugasson az életébe?
5. Akarja ­e ön, hogy a kecskebaszó migránsok szabadon garázdálkodjanak ahelyett, hogy
őrizetben várnák meg, hogy visszaküldjük őket oda, ahonnan jöttek?
Ha el is tekintünk attól, hogy a Magyar Posta megint összefossa magát a gyönyörűségtől, meg attól is, hogy mennyibe kerül százmilliókban kifejezve ez a kutyakomédia, amelynek
tetszőlegesen értelmezett eredményével majd jól befűtenek a felcsúti gyepszőnyeg alá, azért
állapítsuk meg: ennyire primitív, sötét manipulációval operáló kormányok a világ civilizáltabb
felén egy mandátumot is nehezen élnének túl, itt viszont a suttyó, lebutított, hazug sötétség üli
torát az értelem fölött. Hetedik éve.
lampa laz
@Zeta: erről hallani sem akarnak a tetvek, de a civilszervezetek pénzköltéseire, illetve, h honnan kapják, viszont qvára kíváncsiak. Fel is turbózzák az agyatlan híveiket ellenük, mert kritikával merik illetni a kormány maffia tevékenységét.
Szókrakész
" hogy hazai kézben lehessen tartani az adók, a bérek és a rezsi szabályozását."

Pont az adókat és béreket nem szabad hazai kézben tartani.
Viktor!!!

Most nagyon mellényúltatok.

Mert bizony egy egységes, majdnem azonos bérezés és adórendszer kéne.
Nem pedig a fosztogatós, mellette a haveri kört gazdagító, mindenkit hülyének néző, csicskának, rabszolgának tartó, minősítő és azt még csillagászati módon megadóztató rendszer.
Akkor lennénk igazán európaiak!!!
Szókrakész
Mert ugye nem azon kéne rugózni, gazdasági és egyéb háborúkat indítani Ausztriával, mert megvonják a családi pótlékot, munkanélküli segélyt és egyéb szoc juttatásokat.
Ha ennyire dübörgünk, akkor itthon kéne arra a szintre, 178 euróra felvinni a családit.
Ami ráadásul nem is a legmagasabb Európában.
Akkor rengeteg magyar hazajönne, vagy ki se menne dolgozni, lecsillapodna a kivándorlás.
De ha a király szeret nudizni, akkor miről beszélünk mi, egyszerű állampolgárok.
Mi adjunk ötleteket?!?!?!
Akkor mire veszik fel a hatalmas pénzeket?!?!?!
Mondjuk így is, úgy is jogtalan.
hetöndöe
Első oldal a kaputól 1 méterre a kukába,a többi jobb kézzel a hátam mögé lakásom legkisebb helyiségében elhasználva.
Ennyit értek faszkalapok.
Equus
én, a Nemzet konzultáltam magammal és arra a következtetésre jutottam, h ti, kormányzó söpredék már megint tömitek az én pénzemből egymás zsebét.
Ne feledjétek: aminek kezdete van, vége is szokott lenni, és az a vég számotokra igen keserves lesz.
Ti vallásosnak mondjátok magatokat, hát tudjátok meg, írva vagyon: minden jóllakásnak 77 böjtje van.
Ha már vallás... Talán szt. Brigitta jóslataiból egy: Ezokából eljövend az idő, mikoron kezeik levágatnak, fogaik kitöretnek, hogy megismerjék bűneiket...
1magyar
Na jó, ha Brüsszel többet ígér a bérekre,mondjuk az uniós szintekre és az adó is csak annyi mint Németországban, akkor azért megfontolandó a válasz!
A határvédelem az Oké!
desiro
Indul a nemzeti szemét gyártás, mert az lesz belőle,de menyiben fog ez nekünk fájni?
Köcsög , mocskos fideSS meg aki rájuk szavaz(ott)!!!
quadrocopter
"meg tudjuk védeni határainkat és meggátoljuk a betelepítést"

- Dehát ezt egyszer már elbuktátok, köcsög, 2016. okt. 2.-án!
- Hányan érkeztek a Trógán- kötvényekkel, köcsög?

Mond meg a hibbantnak, rátapadhat a lóéra!
elnyomott
Pontosan annyira fogom támogatni a hatalmat, amennyire a hatalom az ország valós érdekeit.
Magyarul, semennyire.
Sámannus
Azt böfögte most is az egyik fitymaszos, hogy a szocik megint tönkre akarják tenni amit ők megcsinyátak!:-OOOO)
Sámannus
@Sámannus: Ja, és ehhez még narancsszínű értesítés sem volt kötelező!!!
lusta
A sikerekről csak annyit, hogy a Világbank adataiból láthatunk egy igen érdekes gazdasági mutatót, amiből kiderül, Magyarország mennyire gyengén teljesít a nagy milliárdokba kerülő propagandakampány ellenébe. Ez a GDP per capita, az egy főre eső GDP. Az összehasonlítás alapja a rendszerváltáskori, 1990-es és a 2015-ös adatok.
A magyar gazdaság GDP per capita számítása szerint 3,7 szeresére nőtt. Igen gyenge teljesítmény. Bulgária csak 3–szorosára. A csehek 4,5, a szlovákok 6,7, míg a lengyelek 7,3-szorosára. Igen a lengyelek a rendszerváltáskor lesajnált és lenézett lengyelek dinamikusan fejlődtek és fejlődenek. Az adat a sorosbérenc felcsúti kis tolvaj pocakos zsebcézárra, aki g..i és besúgó, nézve csúfos kudarc, mert a 9 év kormányzati tevékenysége alatt az uniós milliárdok 6 éven át dőltek és jelenleg is dőlnek az országba, de nem a gazdaságba, a számok szerint. Az uniós pénzek nélkül a kínai gazdaság 25,3, a vietnami 21,5 szeresére nőtt per capita. Sajnos ezek a számok mutatják a szomorú valóságot.
Sámannus
@Eladott Ország: Ez biztosan valami sztyeppei mondás lehet, esetleg kaukázusi.
Az indián és székely vitzek ettől emelkedettebbek.
nevemnick
A pánikkeltés, megfélemlítés, és más emberek nem valós tényekkel történő, anyagi haszonnal járó félrevezetése nem bűncselekmény?

Csak kérdezem...
Sámannus
@lusta: Szia lusta!
Egészen biztos hogy nálunk is volt két számjegyű szorzóval növekedés, de nem a gazdaságban, hanem a maffiózó iparban. A fekete gazdaságban, biztosan elsők vagyunk, csak a pocakjától, már nem látta amit leírt a netoszába.
Azt siratja leginkább, hogy Soros Gyuri ezt nem akarja a sikerekhez elszámolni.
Mézike
Alig vagyok mostanában, de mintha egy éve lettem volna. toporgunk egy helyen, az ország meg a zsebben.
lusta
@Sámannus: Az egybites 300 forintos budiforradalmárok sajnos ilyen apróságokkal nem foglalkoznak. Ugyanis, ha a gazdaság jól teljesít, száguld, növekszik, a munkanélküliség gyakorlatilag nem létezik, mert az a 4% szinte semmi, akkor az össznemezti termék statisztikájában meg kellene jelennie, a GDPnövekszik. Miután a lakosság lélekszáma csökken, akkor az egy főre eső GDP hatalmas szám, a növekedés meg még nagyobb. Jó a mi GDP per capita számunk még nem éri el az Egyenlítői-Guinea 48,6%-os növekedését, de azért 25 év alatt 3,7% oly kevés, hogy az ötemet nézve a büdös életben nem érjük el a nyugati életszínvonalat. Ezért kell lepattanni innen és a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk konzultáljon csak a jó kedves édesanyukájukkal.
Ludmilla
a nemzeti konzultáció fóruma a népszavazás,a többi kamu,ahogy az idióta kérdések is...
Grafix69
Én is szeretnék konzultálni a faszkalapokkal .
1. Ki és milyen politikai szervezet vagy politikus vett részt az 1989 spontán privatizációban?
2. Kik voltak ügynökök vagy párt katonák az 1989 módszerváltás után , akik ma is a parlamentben vannak?
3. Ki kérte meg Orbán Viktort ,hogy a paksi atomerőművet bővítse?
4. Hova lett az a 3000 milliárd forintos nyugdíj vagyon amit állítólag egyéni számlákra kellett volna felvezetni ?
5. Hogyan lehet azt rezsicsökkentésnek nevezni ami a világpiacon lévő gáz ár esésének az emelésével használja ki a Magyar Népet kizárólag egyéni gazdagodás céljából ?
6. Miért titkosít a Magyar Állam mindent ami kellemetlen lenne Pintérnek vagy Orbánnak?

Nekem ilyen kérdéseim lennének meg még egy tucat hasonló .
Sámannus
Mostmár kiderült kik a fityesznek a migránsok, akiket azért üldöztek el, hogy hazautalják eltolcsinak a devizát, és magánpénzként kezeljék. Aki haza mer jönni azt lemigráncsolják a takonyárpista hazaárúlók.
Ilyen díszes társaságnak kell a szavaztunk. Csak a csiki sört repesztik mindenfelé inzultálnak mindenkit aki nem tettszik nekik.
Fontosabb nekik az a szar sör, mint az itthoni nyomorgók!
Macskaszem
Üzenet Orbánnak: Anyukáddal konzultálgass, mennyire büszke a tolvaj, hazug fiára.
banditapolitika.blog.hu/
bakegya
Pokolra az orbán nacionalista kosszal,egy szuverén semmirevaló tolvaj és pereputtya nyúlta le Magyarországot.
nusika
Ha valaki küld egy levelet egy másik embernek, annak a költségeit Ő fizeti!! Ezeknek a leveleknek postai költségét ki fizeti ki? ...Mi fizetjük ki, saját magunknak!!! Így könnyű levelezni!
human
Érik az újabb érvénytelen 98%-os siker.
nezelodo
És amint vége lesz a hiteles konzultációnak, versenyben hazudják, mit válaszoltak, a legtöbbször csak egyféleképpen megválaszolható kamu kérdésekre. Különben az ördög keze lenne a dologban, mint a felújított metró hibáiban.
TomasP
Ismét egy bohózat az önfényezésre és a polgárok megtévesztésére, eddig egyetlen konzultációnak az eredményét nem ismerhettük meg. Ha a saját emberei értékelik, akkor az olyan is lehet. Nagy költségért, a mi pénzünkből, a kabinet hasznára, és a hűbéresek éhségének csillapítására.
Desischado
Érdekes, ha a nép akar konzultálni, azt minden eszközzel igyekeznek megakadályozni, de ők milliárdokat szórnak el rá! Mondjuk, csatlakozom az előttem szólókhoz, a jó c..va édesanyjával konzultáljon ez a szemétláda féreg! Olvasatlanul megy a kukába, ahová való!
bakegya
@TomasP: felelősség áthárító-gyávaság-joviális HAZUG REKLÁM AZ ORBÁN SZEMÉLYI KULTUSZ MEGERŐSÍTÉSÉRE-TARACK A FIDESS A MAGYAROK FÖLDJÉN!!!-agymosó orbántrükkk...ennyit tanult a jogvégzett embertelen-jogból-emberiségellenességből teszi veszi ami megtetszik neki és a pereputtynak!DDD
Zeta
Ne titkosítsanak semmit! Köztörvenyes bűncyelekményeket azonnal hozzák nyílvánosságra. Pl olajszőkítés. Tegyenek előbb a saját portájukon rendet, majd utána seperjenek máshol, ha jogos!
human
@Mirabilis: @Desischado: Külön szelektív kuka kell már neki "Nemzeti konzultáció" felirattal :)
vitriol
A konzultáció a szokásos figyelemelterelés, tetézve a csiki-sör-cirkusszal, valami nagyon büdös mutyiról lehet szó a háttérben.
Macskaszem
Ha majd viszem a kutyimat sétálni, az ominózus zacskót tartalmával együtt diszkréten behelyezem a konzultációs borítékba, és postázom Orbinak. Garantálom, sokkal értékesebb anyag lesz benne, mint az eredeti lett volna.
kisrigó
@Desischado: Igen, annyian "válaszolnak," amennyit nem szégyellnek behazudni! Környezetemben (nagyváros) még senkitől nem hallottam, hogy válaszolt volna, legfeljebb ötleteket, hogy mi lenne az őszinte válasz. Újabb csavar, hogy egy valag pénzt még az "értékelésre" is elköltenek! Kíváncsi lennék, hogy tudja-e valaki, hogy megy a jelentkezés erre a munkára? Bizonyára titoktartási kötelezettség, veszélyességi pótlékkal!
lenn
Eddig olvasatlanul, darabokra tépve a kukában landolt, de most némi székletminta kíséretében visszaküldöm.

orbán harcai:
orbán a passzív-agresszív kismalac áll középen, körülötte meg emberek (szervezetek), és ő meg üt körbe mindenki felé a kis kicsi ökleivel, de le se szarja senki (én pont leszarom, ezért küldök székletmintát bizonyságul)., a Nyomorultat

Fafejű orbán, nézd már meg Európa térképét!
Nézd már meg milyen hosszú a kerítés.
Nem gondolod, hogy egész Európába csak rajtunk keresztül vezethet az út.
Egyedöl Szerbia felől akadály a kerítés.
És a többi ország, hogy oldja meg?
Nem harcolnak nap, mint nap Brüsszellel orrvérzésig, nem embertelenkédnek a menekültekkel, és nem militarizálnak egy egész országot mindent a menekültkérdésnek alávetve.

Tényleg csak azért nem nevetséges, mert tragikus, amit ez az emberhez hasonlító tárgy tesz ezzel az országgal, ezzel a néppel.
És amit még mindig nem értek, hogy tarthat túszul két millió agyhalott, a KISEBBSÉG (így nagybetűvel) egy tízmilliós országot?
Ez a felállás már önmagában beteg!!!
Eladott Ország
@Macskaszem: kolozsvaros.com/2017/02/16/tovabbi-nepbutitas-helyett-inkabb-a-pszichiateretekkel-konzultaljatok/
Javaslom, hogy további népbutítás helyett akkor inkább a pszichiáterükkel konzultáljanak. Olcsóbb és hátha több értelme is van. A fizetett mocskolódókat pedig vissza kellene fogni egy kicsit, mert annak sem lesz jó vége.
magyarbakancs
@papa.49:" Ez nem is igazi HÍR, az igazi HÍR az lenne, hogy a fiúk indulnak a börtönbe, ja és konzultáció nélkül, meg a szabadulás reménye nélkül!!!"
Napi 24 óra szolgálatot vállalok,csak már őrizhetnem őket.
eszegfu
A konzultáció, tanácskozás azt jelenti, hogy több ember értekezik, fontolgat, beszélget, mit, hogyan kell tenniük bizonyos ügyekben. Hát ez az ujabb konzultáció megint nem ezt jelenti! Csak az általuk meghatározott "válaszokat" jelölhetném meg, az én véleményemnek nincs helye, nem is kiváncsiak rá... ugyhogy ez megint pénzpazarlás!
Aki Én
,,nagyobb legyen az átláthatóság a külföldről pénzelt aktivistacsoportok esetében"
Na de baszki a TAO mennyire átlátható??? Pedig az a mi pénzünk. Ezeknek a kettős mércéjük valami egészen elképesztő.
Klubtag
@Eladott Ország:...és ez a nép képzeli magáról, hogy ismét(???) naggyá lehet..."...álmodozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz..."
Tanulni, dolgozni, gondolkodni és, ha itt az idő racionálisan cselekedni...ezek az eszközök a felemelkedéshez, nem holmiféle orbáni torz ideák nemzeti konzultációba csomagolva.
kukac50
A civil szervezetektől csak azután kérjenek elszámolást ha a kormány is minden adóforinttal elszámol a Nép felé! Csaló az a kormány amelyik titkosítja az adatokat az adózók elől!
arról is adjon tájékoztatást,hogy a határon túli vállalkozók miért érdemelnek 5 millió forintot a hazai vállalkozók meg miért nem? A külföldről támogatott civil szervezetek a kormány munkáját végzik,ha Orbánnak ez nem tetszik, akkor fizessen Ő a civil szervezeteknek!
Az jó,hogy van még aki az emberek érdekeit védi,mert a Fidesz erre képtelen!
evacica
Remélem,hogy puha papírból készül, hogy valamire használni is lehessen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.