„Bolond lyukból bolond szél fúj” mondja ezt március 15-én az ő nemzetének nagyszínpadjáról, a körülötte elolvadó imádói előtt az ellene tüntető civilekről az a G.beteg, aki a saját grazi szakorvosa által kiállított leletei, és eddigi tettei alapján nem más, mint éppen saját maga. Önkritika hiányában erre csakis az lehet a tiltakozók válasza – ha már ennél az ovis módszernél maradunk -, hogy „Aki mondja másra, az mondja magára!…

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
@division: Tével lájk. Nagyobb szégyen, hogy egy nemzeti űnnepen egy csuticigány szónokol, és azt nem lövi ki senki. A rájuk szavazókat is lessittelném hazaárulásért, a nemzet anyagi és erkölcsi tönkretételének okán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@division: Így van...Kénytelen vagyok igazat adni. Kulturált ember nem kíváncsi erre zsebberázó,szájnyalinkás idiótára.
szaboria1
@division: Igen nemzeti ünnep, de amit ünnepelnénk az is egy forradalomból jött létre, és ma már megint kezd a helyzet egy új forradalommá alakulni.
bakegya
Terrorveszedelemmel "blődli vicctor"most minden határon túli magyarnak kenyeret ad,de itt a hegyek nélküli szakadékban csakkk és csakkk is a MÉSZÁROS LÖLŐRE,A NEMZET VŐJÉRE KÖTELEZŐ ALAPOZNI A MAGYAR JÖVŐT-TESSENEK MÁR TUDOMÁSUL VENNI!!!DDD
Hellcat
@division: Igaza van @Horizont:-nak! Már megint ez a fránya kettős mérce meg a szenilitás.
bence
@division: ! Ami ezt kiváltotta az még nagyobb szégyen ! Mint hű fideszes , úgy gondolom , hogy ez eszedbe sem jutott ?!
division
@Clavigo: Mivel ő a miniszterelnök, az ő beszédét kell meghallgatni, ezt nem ártana megérteni. Mondjuk annak örülök hogy tíz éve kihagytam nemzeti ünnepünk megtekintését, Gyurcsány barátunk nem volt a helyzet magaslatán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.