A közlekedés közben elkövetett szabályszegések felderítése érdekében 2017. március hónapban újabb két Audi A3 típusú személyautót állítottak szolgálatba.

A két új autó a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság területén, Nagykanizsán és Keszthelyen segíti a rendőrök munkáját.

A két fedélzeti kamerával felszerelt, speciális feladatokra is alkalmas felderítő autók minden nap közlekednek a zalai utakon, ahol elsősorban a kiemelt szabálysértéseket – záróvonal átlépése, elsőbbség meg nem adása, tilosban áthajtás, irányjelzés elmulasztása, szabálytalan sávváltás, illetve előzés – figyelik és dokumentálják.

A szabálytalanság rögzítését követően a rendőrségi járművel szolgálatot ellátó járőrök azonnal megteszik a szükséges intézkedéseket. – írja az Inforádió.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Már lopakodó üzemmód is van a rendőrségnél.
Nagyon mínuszos lehet az államkassza, hogy mindent bevetnek annak érdekében, hogy a bírságokból elég pénz folyjon be az államkaszába.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
És figyelhetnék a lakott területen kívül csak első leddel közlekedő "nappali fényt" is. Meg a kézből mobiltelefonálást. Is.
Szókrakész
Már lopakodó üzemmód is van a rendőrségnél.
Nagyon mínuszos lehet az államkassza, hogy mindent bevetnek annak érdekében, hogy a bírságokból elég pénz folyjon be az államkaszába.
szép új világ
Inkább ezt tartom helyesnek, mint az ismételt KRESZ vizsgát. Fizessenek a szabálytalankodók.
Tekla
@szép új világ: Mért nem azt tartod helyesnek, hogy rendőr a bűnözőket, az öregeket agyon verőket, a fosztogató hordát és egyéb garázda elemeket figyeljen és büntessen ? Ne azt aki véletlenül, figyelmetlenségből, olcsó autóval , egyszer, stb.
papa.49
A söndörök nagyon beizgultak, de mi lesz a végeredmény az ,,fontos elvtársak rendszámai bent vannak a rendszerben, azokat NEM LEHET BÜNTETNI, a mezei Suzukis pacákokat meg nagyon kell büntetni!!!
pribeli99
@advocat: Csak kérdezem :) Mi ezzel a problémád ??? / És figyelhetnék a lakott területen kívül csak első leddel közlekedő "nappali fényt" is /
Hivatalos a KRESZ szabályainak meg felelő a legolcsóbb is közel 20 ezer Forint SZERVIZBEN BE SZERELTETVE. ÉS MOST NEM A KÍNAI PIACI GAGYIKRÓL BESZÉLÜNK REMÉLEM !
papa.49
Figyelhetnék a szabálytalanul bekötött tolató radarokat is mert meg lehet őrülni egy ilyen autó mögött, és itt nem a Suzukikról szólok, hanem a Mercikről, BMW, röl, vagy egy Lexusról, vagy éppen bármelyik itthon begányolt tolató radaros kocsiról...
gazdag dezső
Az lenne inkább fontos,hogy megjelenjen olyan kiadás könyv formában ami a mai szabályokat részletesen leírja,az elmúlt évek változásait! Régen voltak olyan tanfolyamok akár munkahelyeken is amik a változtatásokat ismertették meg . A tanfolyamról igazolást adtak ki és csak úgy volt érvényes a vezetői ig. Most legalább egy kis könyvecskét adnának ki amiben a jelenleg érvényes szabályokat megismerhetnék a gk. vezetők! Sok szakmabeli sem ismeri a most már megváltozott előírásokat.Épp a mostanában kiadott rendőrségi felhívásra gondolok. A gyalogos forgalommal kapcsolatosan,a gyalogosok elsőbbségére vonatkozóan.Ezt is régebben másként ismertük sokan,de főként a gyalogosok.Aztán a jobbra tartási kötelezettséget sem ismerik sokan a kedves vezetők közt,vagy az előzési szabályokat ,a sávváltoztatást.Az irányjelzővel nagyon sokan spórolnak,elébed vágnak szinte féktávolságon belül stb...sok-sok ilyenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.