Egy hazai kutatás szerint az autósok 40 százaléka úgy látja, hogy a sofőröknek javára válna, ha időközönként újra kellene vizsgázniuk KRESZ-ből. A kutatás során megosztott történetekben sokszor kérdőjelezik meg az autósok a másik járművezető KRESZ-tudását. Éppen ezért nem véletlen, hogy a válaszadók több mint 40 százaléka szerint a sofőröknek javára válna, ha bizonyos időközönként újra kellene vizsgázniuk a KRESZ-ből. Az életre szóló KRESZ-vizsga hívei körében egyébként magasabb a nők, illetve a 40 év alattiak aránya.

Forrás: vezess.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
"Jöhet a rendszeres magyar KRESZ-vizsga"

Ezzel párhuzamosan jöhet a politikusok rendszeres IQ tesztje, agy(hely)kontrollja, vagyonvizsgálata, ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gulyasgyula
@papa.49: .. ..@F_Viktor: ..A kormány rendeletre is rá szokás bóllintani vagy ellenzeni ...Vagy nem ???
papa.49
@gulyasgyula: Téves lájk. NEM SZOKÁS RÁBÓLINTANI, csak orbánisztánban teljesen mindegy, hogy bólint-e vagy sem az ellenzék...Ha van lehetőségük ERŐBŐL ÁTVERIK oszt. jónapot!!!
gulyasgyula
@papa.49: ...A lényeg hogy egyik párt sem tiltakozott pedig elég sok üres eladatlan ház van az ország szegényebb felében , kutakkal az udvaron ..Azok után fizetni kell a tulajdonosoknak ..
papa.49
@gulyasgyula: Nekem is itt van az ásott kút ami 1952. készült, azóta használták az Anyósomék most meg mink használjuk locsolásra, nem valószínű, hogy be akarnám temetni...
gulyasgyula
@papa.49: ...Néz utána a neten mert nekem mindig az jön ki bejelenteni , és fizetni .. ERRŐL KELLENE NÉPSZAVAZÁST KIÍRNI ...NEM SZABAD FÉLVÁLRÓL VENNI MERT A BIRSÁG 300 EZER FORINT...jÖVŐRE VÁLASZTÁSRA JÓ TÉMA LESZ A NYERNI AKARÓ PÁRTNAK ...NEM HITTEM HOGY VALAHA EZT MONDOM DE LEHET HOGY A JOBBIKRA SZAVAZOK B O S Z U B Ó L ... HA ORBÁN EL AKAR BUKNI HOZZON MÉG EGY KÉT ILYEN TÖRVÉNYT ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.