A véleménynyilvánítás szintjén megfogalmazható az is, hogy ilyen politikai hozzáállással, a potenciális szövetség-építés helyett az egyszer már kudarcot hozó betonketrec politikáját folytatva Juhász Péter nem más, mint egy politikai kókler. Akinek ezen az úton lépdelve igen komoly felelőssége lehet majd abban, hogy Orbán Viktor akár dinasztikus hatalmat is kiépíthessen. Annál is inkább, mert az általa vágyott szövetségesek közül némelyiknek az ellenzékisége is megkérdőjelezhető. A tömegbázisa nem különben. Miközben nem kérdőjelezhető meg az, hogy a jelen ismereteink szerint sem az LMP, sem a Momentum nem kíván szövetségre lépni más pártokkal. A MKKP pedig a Szíriuszi Sörpártot vagy a Ganümédeszi Galaktokolinalista Pártot részesíti előnyben Juhász Péterrel szemben. Mert nekik van ízlésük. Meg programjuk. Ellentétben Juhásszal, akinek a jelek szerint saját pólusa lesz. A 2010 előtti, illetve a 2010 utáni pólus között. Talán a 2010-es választás éjfélének utolsó percét lerögzítve...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
Nem tudom miért, de amikor Juhász azt mondja, "mert mi politikusok ...", akkor röhögő görcsöt kapok, bármi a folytatás.
Ugyanez elfog egy "újságírónővel" szemben is. Ha nem mondaná, hogy "én, az újságíró:::", hanem írna egy elolvasható valamit, biztos nem így lenne!
karma1
@GeoCravker: Koszi a cikket, sajnos nagyon jo... En szemely szerint csipem Juhaszt, mert a maga modjan megprobal harcolni a korrupcio ellen, orban ellen, de a mod es az egesz program nem stimmel: mara sikerult minden valamirevalo politikai vezetonek sajat magat ledaralnia.
Ebbol nem lesz egyseg, es fel lehetunk keszulve orban legaljasabb kampanyara, amit eddig lenyomott. Es mivel az uthenger kormanya az o kezeben lesz, hozhatja magaval a sot is, amivel beveti a maga mogott hagyott letartolt partokat...Meg az embereket...
GeoCravker
@karma1: Személy szerint nem csípem Juhászt.
De ettől még Orbán is mindent be fog vetni. S jelenleg annyi a támadási pont, hogy vakon is beletalálna még Kósa is.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 00:34
Egyetértek veled!
Egy pártot és egy országot vezetni is kell, nemcsak támadni másokat.
Juhász jó faltörő kosnak, de gondolkodni???
GeoCravker
@bencemacska: Igen. Az indulatiságban lehet nagyon jó. De az országnak másnap is ki kell nyitni. Orbánt akár polgárháborúval is el lehet zavarni. De utána ki veszi át a funkciót? Kósa? Juhász? Schiffer? Viccnek sem az igaziak.
bencemacska
@GeoCravker: ma, 20:00
Sajnos ez a legnagyobb baj.
Az összes himi-humi pártvezetőcske nem éri fel ésszel, hogy egy valódi értelmes szakember tud "másnap is kinyitni"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.