Orbán emberei egyre többet és egyre komolyabb hangon beszélnek arról, hogy Magyarországnak ki kellene lépnie az Emberi Jogok Európai Egyezményéből. Ha ez megtörténne, akkor a Fidesz ezzel az intézkedéssel tenné teljessé az általa 7 éve rozsdás vasbetonnal alapozott alaptörvényre velejéig korrupt fideszes káderekkel felhúzott vakablakos, penészes falú, ruszki pottyantóssal felszerelt diktatúrát. Nem kell jogásznak lenni ahhoz, hogy megértsük milyen fontos dolgokat szabályoz alapjaiban a zavaros beszédű Kósa Lajos, és a rezzenéstelen arccal bármikor hazudni képes Kovács Zoltán által minden jel szerint szükségtelennek tartott, hazánkban 1993 óta érvényes Emberi Jogok Európai Egyezménye:

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Nekik az Unióból csak a lenyúlható pénz kell! Majd a törvényeket ők megcsinálják úri kedvük szerint, évszázadokra visszamenő hatállyal.
Tisztelt hívek! Jöhet a hozsanna!
magyarbakancs
"Orbán emberei egyre többet és egyre komolyabb hangon beszélnek arról, hogy Magyarországnak ki kellene lépnie az Emberi Jogok Európai Egyezményéből. "
Jó legyen ,de akkor nem kell majd csodálkozni,hogy ha ostorlámpán fogtok himbálódzani.
Pöpec
"Az Orbán-rezsim által okozott károk ... miatt a 2018–20 közötti kormányzati ciklus két, egymásra épülő szakaszból fog állni. Az első szakaszban az új kormány munkája az igazságtételre, a helyreállításra, az új konszolidációra fog összpontosulni: visszaépítjük a hazánkkal szembeni bizalmat, illetve a magyarok jövőbe vetett hitét; elsősorban a jogállam újjáépítésével, kiszámítható gazdaságpolitikával és egy versenyképes oktatási rendszer megteremtésével.A második szakaszt pedig a valódi, fenntartható növekedés beindításának szenteljük: elsősorban olyan intenzív, az ország minden szegletében érzékelhető munkahelyteremtést segítő környezet létrehozásával, amely piaci folyamatokon alapul, azaz fenntartható."

Kevés. Nem program az elszámoltatás, a lopott vagyonok visszaszerzése? mészáros lőrinc megtarthatja mind a száz cégét? Na akkor az Együtt nélkülem.
Pöpec
Az Emberi Jogok Európai Egyezményéből történő kilépés egyenlő az Európai Unióból való kilépéssel. Ez nem fog bekövetkezni, kósa hülyeségeket beszél. Gumicsont a híveknek.
Mellesleg ha ez megtörténne, az engedély a fideszesek nyílt levadászására, és menten kitörne a polgárháború. Szétverné(n)k az összes stadiont, a föld alól is előkerítené(n)k az utolsó fideszes politikusokat és pereputtyaikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.