Sajtóhírek szerint Andy Vajna strómanokon keresztül igyekszik országos lefedettségűvé tenni a Rádió1-et. Ennek a manővernek eshet áldozatul a keszthelyi és a nagykanizsai Helikon Rádió is. Az ügy pikantériája, hogy a fideszes módszerrel valójában régi lojális és lokális fideszes rádiókat radíroznak le a térképről. Ha csak a hírek abszolút értékét nézzük, akkor több vidéki helyi rádiónak int be a kormány médiahatósága, hogy megüresedő frekvenciájukkal helyzetbe hozza Orbán kedvenc filmalapos-kaszinós-rádiós mogulját, Andy Vajnát. Így a keszthelyi és a nagykanizsai frekvenciájáról is lemondhat a térség szebb napokat is megélt Helikon Rádiója. A megszokott hangok elvesztése mellett a megszűnő munkahelyek is joggal verhetik ki a biztosítékot a helyi hallgatóknál.

Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ennek a szarházi mocsoknak már mindent lehet?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2015/12/29/mi-vagyunk-az-atlag-andy-vajna-en-es-a-szomszed/
Mindenki nyugodjon meg, dőljön hátra és élvezze az anyagi biztonságot! A jegybank
bejelentette: minden egyes magyar háztartás nettó 7,7 millió forint megtakarítással
büszkélkedhet. Innen is csókoltatom Matolcsy Györgyöt, aki szép, mint egy rózsabimbó és legalább annyira okos is szerencsére. Én most végigkérdeztem a családom tagjait, ki rakta be a fehérneműi alá a család pénzét, de senki nem vállalta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.