Senki nem állhat a törvények felett, amiket épp most hozunk. „A Soros-egyetem nem különbözik a többi felsőoktatási intézménytől abban a tekintetben, hogy egyik sem állhat a törvények felett" - reagált az ATV-nek a sajtófőnökén keresztül Orbán Vikor a CEU-ra vonatkozó kérdésre. Ami kikezdhetlen érvelés, hiszen az Orbán által csak Soros-egyetemnek nevezett Közép-Európai Egyetemet ellehetlenítő törvényjavaslatot éppen a kormány nyújtotta be kedden este. De persze nem a Soros elleni hadjárat részeként, hanem szakmai alapon. És miközben Trump elnökségétől olyan sokat várt Orbán Viktor, az Egyesült Államok nagykövetsége közleményt adott ki, amiben jelzik: „az Egyesült Államok nagy aggodalommal tekint a magyar kormány által tegnap benyújtott törvénymódosítási javaslatra, amely súlyosan akadályozná a Közép-Európai Egyetem (Central European University) működését Budapesten.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És miért most vette észre, hogy a CEU nem szabályosan működik?!
Azért mert ez zsarolási potenciál.

Ha a Nyílt Társadalom Alapítvány lemond a civilek támogatásáról, akkor maradhat a CEU.
Gondolom ebben az ügyben az alapítvány is Sorost kéri fel a döntésre!
Bár ne lenne igazam!!! (Nem én találtam ki. Olyantól hallottam - már tegnap előtt- aki ismerős ezekben az ügyekben!)
Cefi
Elmebeteg választók elmebeteg kormányának elmebeteg miniszterelnökének elmebeteg "gondolatai".
Manhattan
A törvényeket, melyeket ők hoznak, úgy lépik át mint a sicc, ha az érdekeik úgy kívánják, és a törvényeket is pontosan a saját érdekeiknek megfelelően hozzák. Amit a miniszterelnök mond az meg egy hatalmas lózung! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.