Tegnap írtuk meg, hogy kést rántott diáktársára a Debreceni Egyetem egyik kollégiumának lakója. Jelenleg szabadlábon védekezhet, tettéért három évet is kaphat.

Mint kiderült, az összezördülést a szobatárs vekkere okozta, mivel az a kívánatosnál többször szólalt meg, ami elviselhetetlen lárma volt a még aludni akaró társának.

A Debreceni Egyetem az üggyel kapcsolatban kiadott közleményében az áll, hogy a rendőrséggel együttműködve vizsgálják az esetet. Valamint a késsel a társára támadó fiú "kollégiumi jogviszonyát a kollégiumi vezetés – a házirend szerint – azonnali hatállyal megszüntette”.

Újabb részletek: ébresztőóra miatt késelte meg társát a debreceni kollégista

A Blikk információi szerint a kollégiumi szobában hárman laktak, egyikőjük minden éjjel nagyon későn feküdt le, ennek ellenére ébresztőóráját minden nap felhúzta reggel hatra. Mivel rendre éjfél után tért nyugovóra, az óra csörgésére nem ébredt fel.

Az ébresztő szundi funkciója okán pár perc múlva újra meg újra csörögni kezdett. A másik két fiú nyomatékosan megkérte, kérlelte, hogy ne állítsa be társuk az ébresztést, ő nem hallgatott rájuk. Az elfajult balhé előtti éjszakán a fiú hajnalig számítógépezett, ennek okán reggel nem ébredt fel a csörgésre. A váci fiú ezért annyira dühös lett, hogy kést rántott rá.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Nem lett volna egyszerűbb kidobni a "wekkert"? Ha már másképp nem megy? Hát igen a magyar konfliktus kezelés köztudottan hagy némi kívánni valót maga után. Nem véletlenül vannak nekünk csak véres eseményekre emlékező nemzeti ünnepeink.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.