A 444.hu megkérdezte Kovács Zoltánt, hogy mi a véleménye egykori iskolája, a Közép-Európai Egyetem ellehetetlenítését célzó, Balog Zoltán által beterjesztett törvényjavaslatról, illetve helyesli-e, hogy a kormány ilyen törvényt hoz az egyetem ellen. 

Kovács azt felelte:

„Igen, egyetértek vele, hiszen senki nem állhat a törvények felett, azokat és a vonatkozó szabályokat mindenkinek be kell tartania. Javaslom szíves figyelmébe a teljes jelentést, amely 28 intézményt említ, nem pedig egyet.”

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Te nagy barom tangabugyiska !!!Nem vetted észre,
hogy a KDNP-s vén f@sz Harrachpapi mondta egy
régi kérdésre,hogy idézem: " Ránk a törvények
nem vonatkoznak " , tehát ne képzeld magadról
az " OKOST "
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Olyan sötét vagy mint a bányásztrikó te szarházi lakáj !
human
Az ATV-n az Orbán-hívő hangot Pesti László szokta képviselni az újságírók közül. Ő maga mondta a műsorban, hogy mikor évekig Soros György pénzéből élt, mint újságíró soha nem kaptak utasítást, szabadon dolgozhattak. Ennyit erről.
nyanya001
Másfél milliárd értelmetlenül?
Szellem ipari park és nem működő logisztikai központ. Mindkettő Kistelek mellett épült, uniós pénzből. Az ipari parkba 14 vállalkozás költözött évekkel ezelőtt, 12 azóta sem működik. A helyi fideszes polgármester szerint azért, mert nincs elég áram a működésükhöz. A logisztikai központ tulajdonosa pedig azt mondja, elszámolási vitájuk van az állammal. Az LMP társelnöke szerint megint értelmetlenül költötték el az 500 milliós uniós támogatást.

Még egy kurva stadion 265 millióért.
265 millió forintból megújul az NB II Keleti csoportjában 13. helyen álló Putnok FC stadionja. Ezt az összeget a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a stadionfelújítási tartalékkeretéből biztosította a létesítmény fejlesztésére. - írja a boon.hu.
Közben a kórházak lerohadnak.
Újra a régi ütemben duzzad a kórházak adóssága.
„Úgy tűnik, újra a régi ütemben duzzad a kórházak adóssága, amely a februári, bő 3 milliárdos növekedés eredményeként megközelítette a 20 milliárd forintot – derül ki a Magyar Államkincstár (MÁK) adataiból. A decemberi konszolidáció után, 2016 végén még 13 milliárdos állománnyal zártak az intézmények.

Februárban újabb 3 milliárd forinttal gyarapodott a kórházi adósságállomány, amely így csaknem 20 milliárd forintra duzzadt – tudta meg a Napi.hu.
Ezekről miért nem pofázol ?
magyarbakancs
"Igen, egyetértek vele, hiszen senki nem állhat a törvények felett, azokat és a vonatkozó szabályokat mindenkinek be kell tartania. Javaslom szíves figyelmébe a teljes jelentést, amely 28 intézményt említ, nem pedig egyet.”

A CEU már 24-25 éve működik Magyarországon.
Eddig is törvénytelenül működött?
Vagy azóta mióta kitaláltak egy új törvényt?
nezelodo
@magyarbakancs: 08:57. Na várj még az is megeshet, hogy ez is visszamenőleges hatályú törvény lesz, ahogy már megesett az orbáni demokráciában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.