A 168 óra úgy értesült, Tarlós István budapesti polgármester felesége büntetése miatt kelt ki egy hete a közterület-felügyelet büntetési metódusa ellen.

A főpolgármester a napokban egy interjúban már elmondta, egyik rokonát büntették meg úgy, hogy csak egy kamera képére alapozva rótták ki a büntetést. 

A 168 óra cikke szerint a rokon nem más, mint a felesége, "Tarlós Istvánné február 7-én, reggel fél nyolckor közlekedett szabálytalanul a Bécsi út és a Szépvölgyi út kereszteződésénél, saját tulajdonú gépkocsijával."

A lap megbízható forrásból úgy értesült, február 21-én az ügy a közterület-felügyelettől átkerült a rendőrségre, mivel Tarlósné vitatta a bírság jogalapját. 

Egy hónappal később pedig a főpolgármester nekiment a köztereseknek

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
@CsipkeRózsa: Azóta már az O:R:F:K is Tarlósnak adott igazat, egyébként egy normális önkormányzat, közteres eljárásokra vonatkozó helyi jogi normája is megköveteli a helyszíni intézkedést.
CsipkeRózsa
Nem hiszem, hogy Tarlós ilyen kicsinyes legyen, ő valóban az igazsághoz ragaszkodott.
quadrocopter
@CsipkeRózsa: Azóta már az O:R:F:K is Tarlósnak adott igazat, egyébként egy normális önkormányzat, közteres eljárásokra vonatkozó helyi jogi normája is megköveteli a helyszíni intézkedést.
egyvandor
Ilyen kicsinyesek ezek a nertársak. Ilyen dolgokon múlik a "törvény" hozásuk is. Az önérdekek mentén alakul a gazdasági szereplők támogatása, vagy ellehetetlenítése, simicskák vagy méhszarosok tündöklése bukása. Ennél hányingerkeltőbb társaságot már nehéz elképzelni.
RonaGyuri
Na ez már nekem is sok(k)

Hogy Fideszeseket más fából faragták az tény, hogy rájuk másképp vonatkoznak a törvények az is, sőt törvényeket is módosítnak is

Az egy dolog, hogy ebben az országban ha egy rendőrön nincs azonosító, akkor állampolgári joga a békésen randalírozó focidrukker zászlóvivőknek, hogy kővel dobálják, leköpjék vagy más módon vegzálják. Ennek ellenére van némi pikantériája annak, hogy az elmúlt napokban a közterület-felügyelet kameráit jogszabályi indokokra való hivatkozással nem tekintik hiteles bizonyítéknak (hogy mitől alakult így azt most ne firtassuk). Ennek a mozgalomnak az élén – sőt állampolgári engedetlenségre is felbujtott – maga a főpolgi állt. Egy tegnapi hír szerint maga a főpolgi is bevallotta, hogy nem ám csak úgy eszébe jutott az autósok jogtiprása, hanem a feleségét büntették meg és ezen akadt ki! =))
1magyar
Hát igeeeen! A vezetők csak ha a saját bőrükön érzik a hülye döntéseik következményét, akkor tesznek is valamit ellene.
1magyar
Ennél már csak az lett volna szebb ha a közteresek vezetőjének a felesége fut bele a saját hülyeségükbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.