„Ne kutakodjon, ne érdeklődjön” – mondta a plébános az erről kérdező riporternek. A lúgos orvosként hírhedtté vált, előzetes letartóztatásban lévő Bene Krisztiánért szerveznek közös imádságot a Zugligeti Szent Család Egyházközösség tagjai – írja a Bors. Benét kedden vették őrizetbe, hetekkel azután, hogy másodfokon kilenc év fegyházbüntetést kapott, de a bíróságról szabadon távozhatott. Áldozata, Renner Erika azt mondta a Borsnak: Imádkoznak a Bene családért? Persze, értem én, valahol ők is áldozatok. De katolikus emberként úgy gondolom, hogy a vallás alapvetően az elesetteket, az áldozatokat gyámolítja. Értem ki imádkozik?

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ezek nem istent szolgálják, hanem az urat ! Már ugye azt, akinek hatalma van felettük !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Manhattan: En mar a kozosseg nevetol kifekudtem rendesen: semmi Jezus Szive tarsasag, vagy Maria Gyermeke Gyulekezet, hanem " Zugligeti Szent Család Egyházközösség tagjai – írja a Bors."
Miert nem irtak hozza, hogy a Szent Orban Csalad Hitgyulije,... En ezt nem hiszem el, ekkora seggnyalas nem lehet, ez nem az en buszke magyar nepem, hanem olyanok gyulekezete, akik imadnak tapicskolni nyakig a szarban...

Termeszetesen tiszteletet a kivetelnek, tudod, Dragam,...:o)))))
RonaGyuri
az állampolgári jogok helyett a családtagok korlátlan jogai jönnek! =))
papa.49
Ennyi idióta egy helyen??? Hiába nagy az Isten állatkertje...
Ezért a tetűért imádkoznak???
Mindent elmond róluk a cselekedetük...
eszegfu
Talán jóval a szomoru esemény előtt kellett volna imádkozni a "tettesért" + a családjáért! Sőt az sem ártott volna, ha esetleg számon kéri a pap a házasságkötéskor tett esküjét... hiszen hol a feleség tisztelete, szeretete, ha "barátnője" van?! Közben már a gyerekeire sem gondol... pedig állitom ők szenvedik meg legjobban az apjuk tettének következményeit.
silber13
@karma1: Megérjük, hogy a "Sagrada Familia" nevébe is bekerül a csúti szélhámos neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.