A plébános arra kérte az újságírót: ne kutakodjon, ne érdeklődjön, mert ez magánügy, hogy ki és miért imádkozik.

A lúgos támadóért, a másodfokú ítélete után nemrég előzetesbe került Bene Krisztiánért szerveztek közös imát a Zugligeti Szent Család Egyházközösség tagjai – szemlézte a 24.hu a Bors péntek reggeli számát.

Az orvos áldozata, Renner Erika a következőt mondta a hírről a Borsnak:

Imádkoznak a Bene családért? Persze, értem én, valahol ők is áldozatok. De katolikus emberként úgy gondolom, hogy a vallás alapvetően az elesetteket, az áldozatokat gyámolítja. Értem ki imádkozik?

A Bors megkereste a Zugligeti Szent Család Egyházközösség plébánosát is, aki mielőtt lecsapta a telefont, a következőket mondta:

Ez egy magánügy, hogy ki és miért imádkozik. Ne kutakodjon, ne érdeklődjön, mert ez a vallásszabadságba ütközik!

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A "tisztelt" pléhbános úrnak, továbbá akik imádkoznak a szadista szarháziért, lúgozni a nemiszervüket!! Hát milyen egy szar alakok élnek ebben az országban? Hát ezért vagyok ateista és pogány.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Hát ilyennek képzelem el az inkvizíciót is.
lenn
Nyilvánvaló, hogy ez az ember nem bánta meg kicsit sem, azt, amit tett.
Ez az össznépi álszent nyáladzás semennyire nem segít a csonkítón.

Amikor sírnak az elkövetők, ne sajnáljátok őket!
Ők nem az áldozatukat sajnálják, vagy nem azt sajnálják, hogy rosszat tettek, hanem csak és kizárólag MAGUKAT sajnálják, hogy el kell szenvedni a tettük következményét, és meg kell fizetni az árát.

És egyáltalán mi volt ez a szerecsenmosdatás a kormányhoz hű tévékben?
Én itt vizsgálatot indítanék befolyásolás, rosszhiszeműség sugalmazása,törvények kijátszása bűntettében, és a közreműködő tévécsatornákat is beperelném.

Felfogja egyáltalán ez a beteg szar ez a tanult paraszt (valószínűleg fidesz szavazó - kevesen vagyunk a kétharmadhoz, ezért minden lúgos orvos hozzon magával még egy lúgos orvost), hogy tönkretette egy másik ember életét testileg, lelkileg örökre?
nezelodo
Nem érdekes, hogy az anyaszentegyházunk nem azért imádkozik, aki hazavisz az erdőből a biciklijén pár db fát, hogy ne fagyjon meg a család és elítélik, mert még nem tanulta meg, hogyan lehet 47 ezerből megélni! Nem ők a politikai nyalás és a hatalomhoz dörgölődzés magasiskoláját művelik ma is, és tették régen is, legyen az nyilashatalom, vagy később a Kádár rendszer, békepapként is a húsosfazék közelébe próbáltak jutni,
elnyomott
Miért ne lehetne azért imádkozni egy közösségnek, hogy bánja meg tettét és vállalja érte a büntetést? Nem ez lenne a keresztényi hozzáállás?
Amíg nem tudjuk, mi az ima tárgya, addig nem kellene véleményt mondani.
evacica
Szégyellheti magát aki ilyen aljas emberért még imát szervez! Talán az áldozatért kéne akinek az életét tönkre tette! Na ilyenek a magyar egyházak vezetői akiket Orbán pátyolgat! A tisztességeseket meg amelyek tényleg teszik a dolgukat üldözi!Ez a mai M.o.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.