Garázdaság és rendzavarás szabálysértésének elkövetése miatt állítottak elő egy férfit a járőrök a szegedi polgármesteri hivatalból pénteken – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

Szabó Bálint, a Szeviép építőipari cégcsoport egykori alvállalkozói egy csoportjának képviselője a közgyűlésen petíciót akart átadni Botka László MSZP-s polgármesternek, miniszterelnök-jelöltnek,

a karzatról játékpénzt szórt az ülésterembe, és folyamatos közbekiáltásokkal zavarta a tanácskozást.

Az önkormányzati rendészek távozásra szólították föl, de miután nem jártak sikerrel, rendőröket hívtak, akik elvezették Szabó Bálintot.

A rendőrség azt írta, reggel kilenc óra után kaptak bejelentést, amely szerint egy férfi bekiabálással zavarja a nyilvános közgyűlést. A helyszínre érkező járőrök megállapították, hogy az intézkedés alá vont férfi kiabálással, valamint papírok karzatról díszterembe dobálásával folyamatosan akadályozta az ülést.

"Garázda cselekményét a rendőri felszólítás ellenére sem hagyta abba", ezért szabálysértés továbbfolytatása miatt előállították. Mivel ellenszegült az intézkedésnek, megbilincselték – olvasható a közleményben.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
Nem áll szándékomban Botkát védeni, de azt meg kell állapítanom, hogy a cikk címe egy abszolút nem jószándékú hazugság. Botka nem vitette el bilincsben a bekiabálót, hanem kihívta a rendőrséget. A rendőrök pedig bilincsben vitték el. Ennyi történt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
SZeviép Fideszes vállalkozó cég Botkát akarták lejáratni vele. Fideszes képviselő küldhette oda a vállalkozót.
quadrocopter
@kiscsillag66: Láttad a felvételt, mit művelt a veréb? A Parlamentben azért is bünti jár, ha némán plakátolnak az LMP-sek, jelen esetben ordibálással zavarta a közgyűlést!
Papot kellett volna hívni hozzá rendőrök helyett?
coni
Érdekes, hogy ez a szakálas hír jelent meg az MSZP-ről ahelyett, hogy arról írnának mit műveltek megint a mobilgát szavazáson...
kiscsillag66
@quadrocopter: Nem láttam, csak én minden ilyen erőszaktól rosszul vagyok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.