Victor Ponta volt román kormányfő nagyon jónak és helyesnek tartja a külföldi egyetemek működési feltételeit szigorító magyar törvénykezdeményezést, és bejelentette: jövő héten ő is kidolgoz egy ugyanilyen javaslatot, amelyet a bukaresti parlament elé terjeszt - közölte pénteken a Hotnews.ro hírportál. A szerző arra hívja fel a figyelmet, hogy két romániai egyetemet (a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemet és a Partiumi Keresztény Egyetemet) is Magyarországról pénzelnek, és egyik esetében sem létezik kormányközi megállapodás az intézmény finanszírozásáról.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
amikor a fagylalt visszanyal... helyes
quadrocopter
Szopcsi, gecik, mert csak a koszos orrotokig láttok a hatalmas, idióta, paranoia vezérelt bosszúvágytól!
Nessy
@quadrocopter: Majd jön a tiltakozás, hogy milyen alapon akar Románia beleavatkozni a magyarországi finanszírozásba! O.V. annak fizet, akinek úri kedve tartja, az állam pénzéből!
quadrocopter
@Nessy: Ezek a parazita szarháziak az országot is így vezetik, ötletszerűen, bosszúvágytól, vezérelt normákkal, elég soökat elmond róluk, hogy ezsükbe se jutott, magyar finanszírozású intézmények is vannak külföldön!
Klubtag
Drága kedves erdélyi rokonaink! Ti is azt kapjátok szavazataitokért cserébe, amit megérdemeltek. Akárcsak mi idehaza.
Cserébe azért, hogy beleavatkoztatok az anyaország belügyeibe és hatalomba segítettétek népnemzeti, keresztényimitátor, ámokfutó vezéreteket - eddigelé következmények nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.