Egy élet munkája, az egész háza odaveszett a 7 évvel ezelőtti vörösiszap-katasztrófában egy idős férfinak, ennek ellenére most kapott csekket a tartozásáról – számolt be a Tények.

A szolgáltató egy modemet keres rajta, amit azonban elsodort a mérgező vörösiszap. A férfinak akkor – a körülményekre való tekintettel – nem kellett kifizetnie a modem árát. Ma reggel azonban egy 65 ezer forintos késedelmi kamatos csekket kézbesített neki a postás.

Hozta a postás, megörültem, á mondom, üzleti levél. Na mondom, talán a régi üggyel kapcsolatban talán elnézést kérnek. Nem tudom, hogy mit takar ez a 65 ezer forint

– árulta el a férfi a kamerák előtt.

Ugyanezt a levelet vettem át anyám részéről is. Anyánkat el is vitte az iszap. Két vagy három nap múlva találtuk meg a mezőn. Mélységesen felháborít, mert azért sebeket szakít fel, és talán most már jó lenne, ha békén hagynának bennünket.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Hát milyen szemét, senkiházi szardarabok vannak ebben az országban vezető beosztásban? Ha lekurvaanyázom őket, még finom voltam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Elévülés? Írjon a szolgáltatónak.
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Hogy mi bajom? A barátomnak eltörött a hegedűje, s nem akar szólani. A nyáltúráson, meg mit lehet félreértelmezni. Maga a kifejezés csípi a szemem.
Csizmás Kond
@Rózsika Hatházi: ...csípi a szemed..ne állj olyannal szemközt aki amikor beszél köpköd...Amúgy a köpködőket azokra értettem akik itt írogatnak hülyeségeket mert mint te is nem értik miről is szól a cikk.
Rózsika Hatházi
@Csizmás Kond: Nem a cikk tartalmára reflektáltam, hanem a te hsz.-edre. Értelmezés?
Csizmás Kond
@Csizmás Kond: ...te értetted-e hogy a nyáltúrást a beírókra mondtam ???
mindenkit hibáztattak mert nem fogták fel hogy a bérbeadások nem évülnek el semmilyen katasztrófával.
Csizmás Kond
@Rózsika Hatházi: az előbbi neked szólt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.