Az Iránytű Intézet közvélemény-kutatásáról ír a Magyar Nemzet, amiben nem csak politikusok, hanem politikai háttérszemélyiségek népszerűségére is rákérdeztek. Így most már tudjuk, hogy Mészáros Lőrinc ha hajszálnyival is, de népszerűbb Gyurcsány Ferencnél, Andy Vajna imázsának pedig nem ártanak az állami segítséggel kilapátolt kaszinómilliárdok, gyakorlatilag imádják őt a magyarok. Egyedül Habony Árpád az, akit minden párt szavazóinak többsége elutasít, még a fideszesek is – ami abból a szempontból nehezen érthető, hogy a Habony hathatós közreműködésével kommunikált kormánypropagandát nyilván többségében elfogadják a kormánypárti szavazók.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Megfontolandó a DK választmányának ez az információ!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Ízéljétek meg, 2017. ÁPRILIS ELSEJE VAN!

:D
eszegfu
@verőce21: Mindenre én sem gondolhatok... pedig nagyon küzdök a "tökéletességért"!:))
papa.49
@eszegfu: Viszont amit ma hallottam a híradóban el kell gondolkozni vajon miért is támadja oly vehemensen a jobbik a fütyiszt???
eszegfu
@papa.49: 21:46 Nem láttam... csak gondolom: a hatalomért...
papa.49
@eszegfu: Én itt a ,,plakát háborúra,, gondoltam...Itt is láthatod már a propin...
Egyedül ők se tudják leverni a fütyiszt, de nekem valami azt súgja ez nem is ezért van, hanem így akarja a fütyiszes banda megosztani az ellenzéket, ugyanis ha egy részét eltudja szédíteni az ellenzéktől már alakulhat a fütyiszes 2/3... Nem szabad bedőlni a jobbikos ,,szép szavaknak,, sajnos én nem tudom elfelejteni az előzményeket se, amit eddig tettek, a párt is, és főként a prominens tagok, gondolok itt a torockaira, a hisztikrisztire, a emődkére, stb.!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.