A Fidesz és a KDNP politikusai egymásra licitálva próbálták valamiféle adminisztratív, akreditációkról és diplomákról szóló vitának beállítani a CEU elleni hadjáratot hétfőn a parlamentben. Rétvári Bence az amerikai diplomát nevezte csalásnak, Orbán a kormány jószándékáról beszélt. És volt egy képviselő, a KDNP-s Harrach Péter, aki kertelés nélkül kimondta, miről szól ez az egész, egyébként mindenki számára teljesen nyilvánvalóan. A KDNP frakcióvezetője azt mondja, a vasárnapi tüntetésről és az egész ügyről: "Nemzetközi társaság tüntetett egy nemzetközi célokat szolgáló egyetemért. Nyilvánvalóvá vált, hogy ez egy ideológiai és politikai küzdelem része, egy olyan hadseregnek a tiszti iskolája, amelyik kemény küzdelmet folytat a magyar társadalomban. Ez a lényeg. "

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Harrach Péter: A CEU egy hadsereg tiszti iskolája.

Mint tudjuk, a harrach rossz tanácsadó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: DE ! Most már tudom !
Pálinkafőző Rézüst
@Szókrakész: akkor jelenleg is munkásőr vagy? Eszem a zuzádat, azért ez szép tőled, igazi neobolsi mentalitás! Bravo re file...:)))
Cefi
@Szókrakész: Én nem anyáztam, ha nem tűnt volna fel. Nem kell írogatni hogy vársz. Én nem szoktam segget csinálni a számból. Csak nyugalom. Mindennek eljön a maga ideje.
human
küzdelem, hadsereg, háború, háttérhatalom stb.
Rettegj, félj és borzadj...
video.xfree.hu/?n=tschabby%7C6c17062d1fd4557c7159263b7052b76a
silber13
@Szókrakész: Ha egy mód van rá, akkor fékezd magad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.