A házelnök öt képviselő tiszteletdíjának csökkentéséről terjesztett elő javaslatot. Három LMP-s kollégáját százezer forinttal rövidítené meg, mert Szél Bernadett, Ilkoty István és Sallai R. Benedek az Országgyűlés március 6-i ülésén az ellenzéki politikusok az “Önök szerint lehet zöld felület nélkül élni” című interpelláció alatt egy-egy képekkel, szöveggel ellátott plakátot emeltek a magasba. 

A plakátokon ezek a kétségkívül megbotránkoztató feliratok szerepeltek:

Kövér László pénzbírsággal sújtja a "rendzavaró" ellenzéki képviselőket

50 ezer forintot vonnak le a Jobbik két képviselőjétől. Kulcsár Gergelyt és Egyed Zsolt bűne az volt, hogy egy életnagyságú, Mészáros Lőrincet ábrázoló papírszobrot vittek be a parlamentbe, kezében "stróman" feliratú táblával.

Kövér László pénzbírsággal sújtja a "rendzavaró" ellenzéki képviselőket

(24.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ennek a baromarcú kövérnek ilyen joga nincs. Főleg a nép által megválasztott képviselőkkel szemben!!! Mi ez!!! Mit gondol ez a tetves fidesz-kdnp csőcselék!!! El kell zavarni és a magját is kiírtani!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha nincsenek érvek, jön retorzió, a büntetés! Ehhez ért!
Az nem zavarja, hogy a milliós fizetésért alkalmazott miniszterek, államtitkárok, nem tudnak érdemeben válaszolni egy kérdésre sem, csak ha előre leírják nekik, és akkor is három mondatot tudnak ismételgetni. Ha hirtelen valaki rákérdezne, hogy esett e az eső, mikor reggel idejött, arra is a leírt szöveget olvasná fel, mert önállóan még erre sem tudna / merne válaszolni.
namihami
Vajon mennyibe fog ez kerülni nekünk, adófizetőknek?
Jön Strassbourg, a kassza csenget és mi, jóhülyék ismét odaállunk a kifizetőhelyhez. Miattuk.
karma1
Te szemetlada, ha te lennel most ellenzekben, mar egne a Parlament...
eugen4402
Tegnap is össze kellett vonnia a szemöldökét, mert néhány nebuló hangoskodott. Ebből az alkalomból valóságos szónoki műremekkel lepte meg hallgatóságát, néhányan levegőért kapkodtak. Villámló szemekkel kiáltotta:
- " Ez az önök véleménye!!! Mások meg azt mondják, hogy maguk hazudnak!!!" - ...Pár szóban is bámulatos vaslogikával tudta bizonyítani, hogy a hangoskodó ellenzéki képviselők helytelen álláspontot képviselnek, amikor kételkedésüknek adnak hangot. Néhányan meg is tapsolták. A többieket megbüntette...
desiro
A fideSS bandáját miért nem bünteti amikor hiányoznak az ülésről.
Csak a leszavazáskor vannak bent.
Ludmilla
nem szalonképes az a házelnök,aki a nép által választott képviselőknek " ne óbégasson"- t vet oda,a disznók közé való az ilyen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.