Hazahívják Szemerkényi Réka washingtoni nagykövetet, írta az ATV.hu, és Szabó Lászlót küldik ki helyette. Az értesülést azóta meg is erősítette a Külügyminisztérium.

Az ATV megkérdezte Orbán Viktort is a nagykövet elmozdításáról.

„Nőügyekkel nem foglalkozom”,

válaszolta Orbán a parlament folyosóján mosolyogva az újságírói kérdésre.

Dr. Szabó László elég sokáig a gyógyszeriparban volt aktív, az Eli Lilly, majd a TEVA ügyvezetője volt. Külügyekkel 2014 nyara óta foglalkozik. 2014 ősz óta Szijjártó Péter helyettese, parlamenti államtitkár.

Az ATV szerint Szemerkényit azért hívják vissza, mert a kormány szerint nem védte elég határozattan a magyar álláspontot Washingtonban a CEU ügyében. Szemerkényi 2015 óta volt washingtoni nagykövet.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Nem mondom, hogy nem egy büdös tahó a 3,3 millió magyar miniszterelnöke, mert de. Azonban nem kell ahhoz túl nagy bátorság, hogy ekkora legyen a pofája. Védi a TEK, a testőrsége, a legfőbb ügyész és általában mindeki védi, mert általában mindenki milliói az ő személyétől függnek."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@nezelodo: Mit értesz az asztali munka alatt? Marok Marcsát? A magányos férfiak leghűbb "barátnője", avagy a kezed mindig kéznél van. A csúti megtalálta a mozsarazásban Marok Marcsát. És akkor nőügyekkel nem foglakozom, ahogy a pávatáncos mondta. Biztos azért ment legutóbb is a függöny mögé. Nincs nőügy.
bencemacska
@micfild: ma, 06:59
Szerintem egyáltalán nem reagált nyilvános fórumon.Gondolom nem akarja magát örökre kitiltatni a diplomáciából!
Nem volt eddig sem jó a kapcsolata Szíjjártóval!
OV fia - tudtommal - az ELTE Jogi Karára jár. Már elég régen! (Állítólag halasztott!)
Eladott Ország
@bencemacska: www.origo.hu/itthon/20150502-nemetorszagba-megy-tanulni-orban-viktor-fia.html
A németországi Heidelbergben fog tanulni 2016-ban a miniszterelnök fia, aki a Facebook-oldalán közölte, hogy Erasmus-ösztöndíjat kapott. Mi meg orgazmust az örömhírtől.
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 15:25
Ezt olvastam én is, de később közölte, hogy viccelt!
A pletykák szerint ő Alcsútdoboz-Hatvany pusztán lakik. Az ingatlan tulajdonosa id. Orbán Győző, bérlője Mészáros Lőrinc.
Ez az az ingatlan, amelyet az OV által emlegetett Nárcisz kutya őriz! Az ő adataiból lehetett a gazdája adatait visszakeresni.
A gazdát ne keresd, mert elzavar a gondnok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.