Orbán Viktor arra kérte Manfred Webert, az Európai Néppárt frakcióvezetőjét, hogy kellő körültekintéssel járjon el a magyarországi

"Soros-egyetem"

ügyében – tudta meg az Origo. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke megerősítette a portál információját, miszerint a kormányfő levelet küldött az ügyben a néppárti politikusnak.

A kormányfő azért írt a Fideszt is soraiban tudó pártcsalád európai parlamenti frakcióvezetőjének, mert arról értesült, hogy

Manfred Webert lobbisták keresték meg a magyarországi

"Soros-egyetem"

ügyében – áll az Origo csütörtöki cikkében.

Hozzátették: a miniszterelnök felhívta a frakcióvezető figyelmét arra, hogy a napokban több, egyébként "jó szándékú és Magyarországgal szimpatizáló" közéleti szereplő valótlan tényeken alapuló nyilatkozatokat tett. Ezek között szerepel, hogy Magyarországon a kormány egyetemet zárna be, és tanszabadságot sértően akarna beavatkozni bármely felsőoktatási intézmény működésébe.

Orbán Viktor azt írta: a magyar illetékes szervek megállapították, hogy a minden tényalapot nélkülöző információ

Soros Györgyhöz

tartozó szervezetektől, illetve emberektől származik. Éppen ezért a miniszterelnök azt kérte Manfred Webertől, hogy kellő körültekintéssel járjon el ebben az ügyben, ehhez pedig figyelmébe ajánlotta a magyar kormány által közzétett hivatalos közleményeket, amelyek a valóságos jogi helyzetet írják le – erősítette meg az Origo információit Havasi Bertalan.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
-Gyuri mi a véleményed arról, hogy a fidesz most a szocik, az EU, és a migránok után most téged használ bűnbaknak?
-Hát úgy néz ki most én vagyok a soros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Minek ez a piszlicsáré levelezgetés minden beszólogatóval? Kiáltvány kell, ami mindenkinek szól, és a fejükbe kell verni, (a receptet fejből tudod, azt az Európát bejáró kísértetest), a pofázó alattvalónak a libsi-bolsiknak, Simicskának, a táncrendet nem ismerő új amcsi elnöknek, Brüsszelnek, (a támogatást azért ne felejtsék el folyósítani), a néppártosoknak, a migráknak, a Sorosnak, meg az egyetemeinek, az idegen bérenc álcivileknek, (kivéve a cöffögöket), a nemzetidegen másként gondolkodóknak, az ország nemzeti gázszerelőjét bírálóknak, a Rogánt gúnyolóknak a nemlétező Habony után érdeklődőknek, a hőzöngő svájci frankhiteleseknek, a quaestor nyerészkedő betéteseinek, az elégedetlen tanároknak, az egészségügy nagyszerűségét bírálóknak, a külföldre távozott migráink százezreinek, a renitens színház csinálóknak, a tündérországot rossz szemüveggel néző sajtónak a sanda rádióinak, és még vegetáló tv csatornáinak. Ja, és küldj nekik egy csomó vekkert, tudod, a tüntetésről megmaradtakból, hogy tudják hány óra!
bakegya
Aggodalomra semmi ok-MIGRIT CSINÁLT MAGÁBÓL A FELCSUTKAY RÉTINÉGER MAGÁBÓL KÖZÉP,DE NYUGAT EURÓPÁBAN IS!
-GAZDASÁGI MENEKÜLT TALÁN KELETÁZSIÁBAN LEHET-mivelhogy a saját törvényei rá is érvényesek.
VIGYÁZÓ SZEMÜNK MOST MÁR A MÉSZÁROS és TIBORCZ HAVERON KELL HOGY RAJTA LEGYEN-mert az nem mindegy mekkora inflációt okoz a a rohadt tapló,AHOGY LE VANNAK PAPIROZVA A PEREPUTTYAL EGYÜTT!!!D
Jozefina
Persze, hogy levélben, beszélni, normálisan vitatkozni nem tud, olvasni nem tud, a levelet meg megírják helyette!!!
kisrigó
Milyen félrevezető informátorokat emleget ez a sunyi alulképzett akarnok? Még mindig nem tanulta meg, hogy az internet nem felejt! Lenézi a saját párttársait is, hogy ők -vele ellentétben- tudják használni ezt a csodát, az internetet. Azonkívűl értelmes emberek, képesek önállóan gondolkodni, véleményt alkotni.
kukac50
Putyin meg Orbánt oktatta ki,hogy nyomja el a Magyar Népet még jobban!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.